reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
witam wszystkie nowe i stare marcówki;-)
Maniulka - wszystkiego naj,
Edis - Ty to masz sterowne dziecko:-):-):-)
Dziewczyny na obczyźnie - ja bym chyba nie umiała...jest mi ciężko zdecydować się na wyjazd do Warszawy... a to tylko 120 km. Dla mnie to chyba za trudne - dlatego podziwiam i nie zazdroszczę.
Edis - ja mam i używam chusty, a co?

Edis - ja mam i używam chusty, a co?
Nic, tylko tak z ciekawości pytam. Sama zastanawiam się czy nie kupić, ale to już teraz to chyba nieporozumienie... chyba już za późno. Do kiedy wogóle dzieciaki mogą być noszone w chuście? A jak wyjść z dzieckiem w chuście zimą? Opatulić się w kombinezon i potem założyć chustę?:confused2:

MAgdalenka udanego weselicha:tak::tak::tak:

U nas pogoda do kitu,znow wieje i pada chociaz widze ze przebija sie sloneczko,moze pozniej bedzie lepiej!!!
No nic maly zasnal to lece obiad robic i troche posprzatac bo moze wyskocze gdzies popoludniu ale to jeszcze nic pewnego;-)

Nic, tylko tak z ciekawości pytam. Sama zastanawiam się czy nie kupić, ale to już teraz to chyba nieporozumienie... chyba już za późno. Do kiedy wogóle dzieciaki mogą być noszone w chuście? A jak wyjść z dzieckiem w chuście zimą? Opatulić się w kombinezon i potem założyć chustę?:confused2:
sa tez specjalne kurtki i oslonki ktore sie na chuste i na mame zaklada zeby cieplej bylo
ja uzywam nosidla ergonomicznego manduca

Ostatnia edycja:
MM dzieki za komplementa ale wiesz zdjecia to nie pokazuja kurzych łapek i siwych włosow- nie farbuje sie bo chce ,raczej musze:cool:.Tak tak w tamtym roku odkryłam siwe pasemko i złapałam doła...a było to w okresie ciazy z Xavciem...niezle 30 tka na karku i siwa starucha ze mnie.
.
mr ja pierwszego siwego zauwazylam w tym roku a mam 26 :-)

reklama
ja też mam ergonomiczne manduca - w lato było OK, ale teraz już nie noszę, bo nie ma za bardzo możliwości w zimę
ale baaardzo fajne jest to nosidło, no i można do 3 roku życia - potem na plecach

Do góry