reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

dziewczyny super pomysł z linkownią:-):-)
A ja dzisiaj na uropiku, wiec staram sie najwiecej czasu poswiecic Zosi.
Właśnie zjadłyśmy obiad i szykujemy sie na spacer, chociaz pogoda marna bo u nas pada, ale zapakuje ja w bondolino wezmę parasol, opatule w moja kurtke i na półgodzinki wyjde , zeby mała troche powietrza złapała:-).

reklama
Jula ma dzisiaj dzień pt. śpię tylko przy cycu i na rękach a w łóżeczku to max 15 minut... wymiękam, już dwa podejścia do drzemki robiłyśmy... teraz siedzi mi na kolanach i kasuje to co ja jedną ręką wystukam ;-)

ola_o moja jakis czas temu spała własnie przy cycu a jak ją odkładałam do lóżeczka to odrazu był płacz i marudzenie z z zamkniętymi oczami wnerwiało mnie to i skoro nie chciała spac to ja jej na rekach trzymac nie będę a tym bardziej przy cycu ja w tym czasie mam co robić,wytrzymała tydzień i jak narazie od wczoraj znowu spi w łóźeczku jak ją odkładam:-)czyli wygrałam ja:-D
Isku ooo tak do takich rzeczy nowy wateczek jak najbardziej ale nie chociaz jak dlamnie to i tak tych wątków sporo już :eek:

reklama
Witam z rana!!!!
Lece malego sprobowac nakarmic kaszka myslalam ze gad wypije mleko - ostatnio rano pil az milo!!! a dzis jakby mila pewny zoladek to by sie pozygal - masakra z tym moim dzieckiem...........
Nocka byla nawet ok,nie najgorzej budzil sie 3razy!!!

U nas pada i wieje wiec ze spaceru pewnie znow nici!!!!!!

Spadam na dol pozniej zajrze
100.gif

Do góry