reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

ja mam dzisiaj dół więc nic wam nie napiszę, nie śpię, nnie jem, mała wyje...... mam dzień w stylu jestem złą matką, zoną kobietą i nikt mnie nie kocha:zawstydzona/y: także sory - ale jestem z wami myślami
mam nadzieję, że minęło ;-)

edis - spóźnione ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe :-)

u nas nic ciekawego dzisiaj - byłam z mała u lekarki, zważyła Julę 7,5kg, więc mimo niejedzenia pokarmów bardziej "stałych" przybiera :tak:

reklama
Iwona ja robilam raz z bitej smietany na swoja 18-nastke i mi nie zabardzo wyszedl - rozlatywal sie:-(wiec wole z normalnym kremem,smaruje tez dzasem troche dzemem i w srodek wkladam winogrona!!!

Modro dzieki za linki - swietne sa te dekoracje tylko lipa bo nie jestem w PL:rofl2:ale pewnie tutaj tez cos kupie,kiedys w Tesco widzialam!!!
Najpierw to musze sie zaopatrzec w tortownice:-).

Ola fajnie Julka mimo nie jedzenie zupek,deserkow,kaszek....w miare przybiera wiec nie ma co sie martwic:-)

Dziewczyny a może założymy osobny wątek na same linki no np.ten kurcze później trzeba szukać jak człowiek nie zapisze juz nie raz mi się to zdarzyło

Ja nigdy nie robiłam sama torta ale jak patrze na te cudeńka to az mam chęć :-)

Maniulka juz kiedys to proponowalam ale nie bylo odzewu i wiecej razy nie pytalam,poprostu pomyslalam ze taki watek nie jest "wam" potrzebny:confused2::eek:
Mysle ze powinien byc taki watek i najlepiej gdy by byl edytowany przez ktoras moderatorke tak jak np.spis dzieciaczkow - wiecie o co chodzi:cool2:

linkownia - super :-)
edis pisała - też uważam że to dobry pomysł :-)

a ja dzisiaj z rana przeczytałam sobie taki artykuł Smuta Polaka bankruta - Kraj - Tygodnik Powszechny - Onet.pl - 20.10.2009 i powiem Wam, że zrobiło mi się jakoś tak zimno i nieprzyjemnie... i łzy w oczach miałam w pewnym momencie... te banki, z nimi naprawdę ciężko wygrać...

Ostatnia edycja:
A ja wam powiem ze troche z tymi życzeniami to tak dziwnie jest bo nie zawsze człowiek zaczyna dzień od sprawdzenia które dziecko dzisiaj sie urodziło i kończy dany miesiąc,ja sama mojej małej nie składam życzeń jak kończy któryś tam miesiąc czekam do roczku :-):-):-)\czasami były teksty w stylu a moje dziecko kończy lub kończyło i nikt nie pamiętał ........takie tam ja ostatnio nawet nie przyznawałam sie że mała kończy 7 miesięcy ale ktoś wychwycił nie uwazam żeby było to az tak ważne

reklama
Hehe Edis tz bym tak zrobila:tak:

maniulka ja tak samo jak Ty nie zawsze sprawdzam kto danego dnia konczy 7 czy 6 m,przewaznie lukam na suwaczki,ale na liste tez.
Ostatnio jak Szym konczyl 8m to tez ktos to wylapal i jak tu zajrzalam to juz byly zyczenia,nie powiem zeby mi sie milo nie zrobilo:-p.

U nas nocka ok,maly obudzil sie tylko raz o 2 i spal do 7:30 teraz tez zasypia,a ja lece wstawic pranko i robie leczo.
moj m jakis wymagajacy!!!!
Mowie czoraj do niego ze moze leczo zrobie zamiast nalesnikow?? a ten do mnie ze on by zjadl to i to:eek::eek::eek:.

Do góry