reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

a co to jest Viburcolu?moja też ma górne dziąsełka napuchnięte zresztą od dłuższego czasu nawet nasza pediatra mówiła że pierwsze jej górne ząbki pójdą więc jak jej dolne wyszły to bylismy w lekkim szoku bo nawet troche dolne dziąsełka niebyły nabrzmiałe:)

reklama
słyszałam o kropelkach podaje się je dzieciom które mają problemy ze spaniem i z bolesnym zabkowaniem szczerze to ja jestem do takich metod troszke uprzedzona ale jak któraś z Was może ma coś sprawdzonego...

ale tu wesolo wczoraj bylo:)):-D

moja Karolina tez juz przechodzi sama siebie ze spaniem. wczoraj usnela ok. 20,30 i zanim ja sie kladlam, ona juz 3 razy sie obudzila z placzem. potem do 1,30 w ogole nie chciala spac, tylko marudzila i stekala obok mnie na lozku. juz sama nie wiem czy to faktycznie na zabki, bo dziaselka wydaja mi sie normalne, nie zeby jakies napuchniete byly:no: do buzi wszystko pcha, no i pluje okropnie. juz sama nie wiem! smaruje jej Dentinoxem, ale czy to pomaga? dobrze, ze m dzis w domu, to ja chociaz rano zabral, a ja pospalam do 10, bo normalnie juz wymiekam ze zmeczenia!

Wam dzieci w nocy daja popalic a mi Szym w dzien.
Jak wczesniej nocki byly kiepskie tak teraz dni!!!!!

Nie wiem co sie z nim dzieje,normalnie jestem wykonczona,teraz spi na dworzu na szczescie bo chyba bym wyszla z siebie!!!!
O jedze tzn o nie jedzeniu juz nie wspomne:wściekła/y:.

A u mnie znowu cyrk ze spaniem w dzień juz dwa razy śpiąca odkładałam do łóżeczka ale jak tylko poczuje że ją kładę to zaczyna płakac,krzyczeć z zamkniętymi oczami i tak wyje dopóki jej nie wezmę :-(śpi wtedy kiedy ja trzymam :wściekła/y:
Już miałam dość ogólne podminowanie i jeszcze wydziwiająca Martyna tom była bomba zegarowa doczepiłam się każdego włącznie z m ale już mi przeszło,m zabrał mała na spacer ona przespała się godzinkę,syn poszedł do znajomych a ja zregenerowałam siły i jest juz ok:tak:

czesc dziewczynki ;-)

Bylam dzis na loppemarkecie-SAMA :tak: Amelka zostala z Darkiem-oczywiscie nie obylo sie bez telefonow .. za ile bede itp:sorry:
Kupilam krzeselko do karmienia:-D a mialam go nie kupywac ale po tej cenie szkoda bylo nie wziasc:-p no i zabawki dla malej;-) i troszke ciuszkow:-D
jak bede miala chwile to pokarze dzisiejsze lowy:-)
sorki ze tylko o sobie.. pozniej poczytam co u Was ;-)

witam,
dziękuję za komplementy "do avatara" ;-)
Jula dzisiaj w nocy wstała o 3 i do 4.30 nie miała zamiaru spać - gadała, kulała się, wspinała, bujała, oklepywała mnie po twarzy.... no rewelacja po prostu :sorry: myślałam, że nie wytrzymam nerwowo... ciekawe co będzie dzisiaj..

Ola wiem co czujesz dopiero co przeżywałam to samo:eek:mam nadzieje że minęło bezpowrotnie
MM ale ci się trafiły kąski pochwal nam się nimi :-)u mnie niestety nic takiego niema najbliżej w Alesund a to i tak daleko :-(wiocha
Zaraz oglądam NORBITA:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ja mam dzisiaj dół więc nic wam nie napiszę, nie śpię, nnie jem, mała wyje...... mam dzień w stylu jestem złą matką, zoną kobietą i nikt mnie nie kocha:zawstydzona/y: także sory - ale jestem z wami myślami

Do góry