reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

a co to jest Viburcolu?moja też ma górne dziąsełka napuchnięte zresztą od dłuższego czasu nawet nasza pediatra mówiła że pierwsze jej górne ząbki pójdą więc jak jej dolne wyszły to bylismy w lekkim szoku bo nawet troche dolne dziąsełka niebyły nabrzmiałe:)

reklama
słyszałam o kropelkach podaje się je dzieciom które mają problemy ze spaniem i z bolesnym zabkowaniem szczerze to ja jestem do takich metod troszke uprzedzona ale jak któraś z Was może ma coś sprawdzonego...

ale tu wesolo wczoraj bylo:)):-D

moja Karolina tez juz przechodzi sama siebie ze spaniem. wczoraj usnela ok. 20,30 i zanim ja sie kladlam, ona juz 3 razy sie obudzila z placzem. potem do 1,30 w ogole nie chciala spac, tylko marudzila i stekala obok mnie na lozku. juz sama nie wiem czy to faktycznie na zabki, bo dziaselka wydaja mi sie normalne, nie zeby jakies napuchniete byly:no: do buzi wszystko pcha, no i pluje okropnie. juz sama nie wiem! smaruje jej Dentinoxem, ale czy to pomaga? dobrze, ze m dzis w domu, to ja chociaz rano zabral, a ja pospalam do 10, bo normalnie juz wymiekam ze zmeczenia!

Wam dzieci w nocy daja popalic a mi Szym w dzien.
Jak wczesniej nocki byly kiepskie tak teraz dni!!!!!

Nie wiem co sie z nim dzieje,normalnie jestem wykonczona,teraz spi na dworzu na szczescie bo chyba bym wyszla z siebie!!!!
O jedze tzn o nie jedzeniu juz nie wspomne:wściekła/y:.

A u mnie znowu cyrk ze spaniem w dzień juz dwa razy śpiąca odkładałam do łóżeczka ale jak tylko poczuje że ją kładę to zaczyna płakac,krzyczeć z zamkniętymi oczami i tak wyje dopóki jej nie wezmę :-(śpi wtedy kiedy ja trzymam :wściekła/y:
Już miałam dość ogólne podminowanie i jeszcze wydziwiająca Martyna tom była bomba zegarowa doczepiłam się każdego włącznie z m ale już mi przeszło,m zabrał mała na spacer ona przespała się godzinkę,syn poszedł do znajomych a ja zregenerowałam siły i jest juz ok:tak:

czesc dziewczynki ;-)

Bylam dzis na loppemarkecie-SAMA :tak: Amelka zostala z Darkiem-oczywiscie nie obylo sie bez telefonow .. za ile bede itp:sorry:
Kupilam krzeselko do karmienia:-D a mialam go nie kupywac ale po tej cenie szkoda bylo nie wziasc:-p no i zabawki dla malej;-) i troszke ciuszkow:-D
jak bede miala chwile to pokarze dzisiejsze lowy:-)
sorki ze tylko o sobie.. pozniej poczytam co u Was ;-)

witam,
dziękuję za komplementy "do avatara" ;-)
Jula dzisiaj w nocy wstała o 3 i do 4.30 nie miała zamiaru spać - gadała, kulała się, wspinała, bujała, oklepywała mnie po twarzy.... no rewelacja po prostu :sorry: myślałam, że nie wytrzymam nerwowo... ciekawe co będzie dzisiaj..

Ola wiem co czujesz dopiero co przeżywałam to samo:eek:mam nadzieje że minęło bezpowrotnie
MM ale ci się trafiły kąski pochwal nam się nimi :-)u mnie niestety nic takiego niema najbliżej w Alesund a to i tak daleko :-(wiocha
Zaraz oglądam NORBITA:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ja mam dzisiaj dół więc nic wam nie napiszę, nie śpię, nnie jem, mała wyje...... mam dzień w stylu jestem złą matką, zoną kobietą i nikt mnie nie kocha:zawstydzona/y: także sory - ale jestem z wami myślami

Do góry