reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Karamba
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Hehehe
maniulka podczytalam sobie na "mamy z norwegii" ze masz bardzo duze mieszkanie.. i jak tanio ja za salon (nie duzy..) sypialnie kuchnie lazienke korytarz i taka mala spizarke place 6,5tys kr
maniulka podczytalam sobie na "mamy z norwegii" ze masz bardzo duze mieszkanie.. i jak tanio ja za salon (nie duzy..) sypialnie kuchnie lazienke korytarz i taka mala spizarke place 6,5tys kr
maniulka
MM ale ty miastowa,a ja wiesniara
Musze ci powiedzieć że nawet fajne te nasze mieszkanie bo niektóre to normalnie nory borsuka
Musze ci powiedzieć że nawet fajne te nasze mieszkanie bo niektóre to normalnie nory borsuka
maniulka
Witam :-)
Moja córcia przy sobocie postanowiła sie wyspać o godz.6
Pewnie do 7 przetrzymałabym ją w łóżeczku ale mąż wprowadził się znowu do sypialni więc nie chciałam go zrazić,on nie umie spać jak ona gada itp.
Ewelcia w tej chwili korona stoi 50gr wiec wychodzi u mnie 2000zł
Pewnie do 7 przetrzymałabym ją w łóżeczku ale mąż wprowadził się znowu do sypialni więc nie chciałam go zrazić,on nie umie spać jak ona gada itp.
I
ivaz
Gość
Witam :-)
No to moja dzisiaj do 8 pospala, zazwyczaj budzi sie o 6 jak my się szykujemy do pracy. U mnie to mąż zazwyczaj wstaje w nocy do małej, w weekendy też rano on się zajmuje Zochą, zebym ja mogła się wyspać, ja jestem śpiochem a on nie lubi spać. Ja to już nie pamiętam kiedy w nocy wstałam do dziecka, mało tego nawet czasem nie słysze ze się budzi. A teraz na początku listopada małż jedzie w delegację do Irlandii nie będzie go 3 noce w domu mam nadzieję, że będe słyszała że Zochna się budzi:-)
maniulka
Oj no to faktycznie kiepsko,ja Martynę słyszę aż za dobrze jak w zeszły weekend spałam w salonie a mąż pełnił warte przy Marti w sypialni to ja i tak ja słyszałam i o 4 juz nie wytrzymałam i zwinęłam żagle i poszłam do sypialni:-)
Obudziłam się dzisiaj jakaś podminowana i w kiepskim nastroju a przeciez mamy weekend,męza mam w domu ehhhhhh:-(
Obudziłam się dzisiaj jakaś podminowana i w kiepskim nastroju a przeciez mamy weekend,męza mam w domu ehhhhhh:-(
reklama
karolka84
mama kwietniowa '09
JA też dziś w kiepskim nastroju, jakieś nerwy mnie męczą:-(