reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

heh wyczailam cie normalnie szpieg z krainy deszczowcow ze mnie
7up02.gif

reklama
No to się pospały kobitki, a ja po prasowanku bystra jak woda w klozecie, piwko popijam i oczywiście czytam co tam namodzilyście :tak: Ale miałyście akcje, zupełnie jak pod wpływem czegoś zakazanego :-D

Witam :-)
Moja córcia przy sobocie postanowiła sie wyspać o godz.6:szok::szok::szok:
Pewnie do 7 przetrzymałabym ją w łóżeczku ale mąż wprowadził się znowu do sypialni więc nie chciałam go zrazić,on nie umie spać jak ona gada itp.
Ewelcia w tej chwili korona stoi 50gr wiec wychodzi u mnie 2000zł

Witam :-)
Moja córcia przy sobocie postanowiła sie wyspać o godz.6:szok::szok::szok:
Pewnie do 7 przetrzymałabym ją w łóżeczku ale mąż wprowadził się znowu do sypialni więc nie chciałam go zrazić,on nie umie spać jak ona gada itp.
Ewelcia w tej chwili korona stoi 50gr wiec wychodzi u mnie 2000zł

No to moja dzisiaj do 8 pospala, zazwyczaj budzi sie o 6 jak my się szykujemy do pracy. U mnie to mąż zazwyczaj wstaje w nocy do małej, w weekendy też rano on się zajmuje Zochą, zebym ja mogła się wyspać, ja jestem śpiochem a on nie lubi spać. Ja to już nie pamiętam kiedy w nocy wstałam do dziecka, mało tego nawet czasem nie słysze ze się budzi. A teraz na początku listopada małż jedzie w delegację do Irlandii nie będzie go 3 noce w domu mam nadzieję, że będe słyszała że Zochna się budzi:-)

Oj no to faktycznie kiepsko,ja Martynę słyszę aż za dobrze jak w zeszły weekend spałam w salonie a mąż pełnił warte przy Marti w sypialni to ja i tak ja słyszałam i o 4 juz nie wytrzymałam i zwinęłam żagle i poszłam do sypialni:-)
Obudziłam się dzisiaj jakaś podminowana i w kiepskim nastroju a przeciez mamy weekend,męza mam w domu ehhhhhh:-(

reklama
Do góry