reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Iśku ja to już nawet nie mam wózka z gondolą, Zośka odkąd skończyła 3 miesiące nie dało jej sie położyć w gondole choć też miałam z regulowanym zagłówkiem. Z reszta do tej pory wózek nie jest jej ulubionym środkiem transportu, najlepiej lubi w nosidle ergo, teraz juz nosimy ja na plecach to jest super zadowolona. Chocia babcia woli wozek, ale na jakiś dłuższy spacer to z moją Zośka wózkiem się nie da zawsze zabieramy nosidło, jak juz jej się znudzi to myk na plecy i maszerujemy dalej.
Zazdroszczę takich dzieci co potrafią w wózku dłuzej jak 20 minut wytrzymać z moją się nie da:-(, jak ty to robisz ze mały chce jeździc w gondoli???
Musze i ja te czopki vibrucol kupić bo Zosia tez miała wczoraj kiepską noc, co chwila się budziła, też tłumaczę sobie to zębami
Maniulka, to miałaś stracha, też juz bym nie spała a czuwała, nie wiem co to mogło być, całe szczęście że wszystko w porządku:-)

reklama
Ivaz - mój wytrzymał w gondoli do 4,5 miesiąca, ale też na zasadzie że cały wózek był odkryty i chodziliśmy zadrzewionymi trasami - uwielbiał patrzeć na drzewa :)))

Ostatnia edycja:
Ada też została dość wcześnie do spaceróki przesadzona, około 3,5 m-ca. W gondoli jeździć nie chciała. Obecny wżóek psauje jej bardzo, uwielbia w nim siedzieć i oglądać świat, a że mamy coepluteńki śpiworek nie sądzę, zeby było jej w spacerówce zimno.

edis - sto lat!!!moja siostra też ma dzisiaj urodziny :-D

ivaz- mój Szymon to wytrzymuje w wózku do 4 godzin :-D także mam luz, a to sobie pośpi, a to sobie popatrzy, albo pobawi się zabawkami :-D gorzej w foteliku samochodowym, bo jak już się wyśpi w czasie podróży to się kręci...:confused2: ale i tak nie jest źle :tak:

Edis 100lat!!!!
urodziny.gif

ATsonia dla Twojej sis rowniez

Moj tez uwielbia jezdzic w wozku,jemu nie przeszkadza czy jezdzi pol godziny czy 4h,on moze non-stop!!!

M*R* fajnie ze zarelko poza domem!!!

A my w ramach niedzieli zrobilismy malemu dzien brudasa
icon_wink.gif
juz od bardzo dawna kapiemy codziennie (chyba jak skonczyl 2m) ale dzis juz sie nie nadawal do kapania,bo zawsze kapiemy przed 20 albo o 20 a dzis byli znajomi i odjechali 0 20:05 a myly juz byl dentka

Edis - zdrówka, mam nadzieję, że miło spędzasz dzień:);-)

Ewelcia - a my miałysmy wczoraj dzień brudasa - ale jak mówiłam, Zuzka jest bardzo usystematyzowanym dzieckiem. kapieli nie było - bo własnie była dętka - ale jak się okazało bez kapieli zasypiała 2 godziny dłużej........ masakra:szok: Ale już tam, było mineła. dzisiaj juz kąpil była:tak:
M znów w trasie - chociaż z psem zdążył wyjść bo wczoraj zadzwonił, że wróci ale o 1.30 jak młoda mnie obudziła to jeszcze go nie było. a pies był wcześniej o 14 więc juz się nad nią zlitowałam i poszłam... spodnie na pizamę i hajla bajla... nie było przeproś

jutro jadę wymienić opony, nie wiadomoo kiedy spadnie śnieg a na letnich z dzieckiem jeździć nie będę:no:

reklama
M*R zazdroszcze tych wypadzikow rodzinnych...
kochana podaj mi namiary na jakies fajne stronki z ubrankami dla maluchow, chrzesna Wojtka ostatnio zamoiwla mi ze strony asdy ubranka georga w fajnych cenach.... chce kupowac malemu cos ze stron bo czasu za bardzo nie ma na bieganie po sklepach :-( poza tym ja sobie powybieram co chce ;-)

Do góry