reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Wiecie co jak sobie teraz o tym przypomnę to aż mnie tak w gardle sciska i serce nawala :szok::szok::szok:boże nigdy więcej ja już cały czarny scenariusz widziałam
Teraz jest ok radosna,wesoła :-)
Ale mój m tez się wystraszył bo on raczej zawsze opanowany a teraz dzwoni co chwile czy wszystko ok:eek:

maniulka, ale Ci Martynka atrakcje zapewnila :-( dobrze, ze nic sie jej nie stalo...
moja Jula wlasnie na kolanach, patrzy na monitor ;-)
i zauwazylam taka smieszna sprawe - ostatnio jak skonczy jesc, to siada i patrzy na cycka i gada do niego "a guuu", nawet pobawic sie probuje, ale mama nie daje ;-) :-D

Sara 3 kawłki z 8:-D:-D:-D:-D Dobre:-D:-D:-D:-D

A ja wściekam się w domu. Chciałam wyjść na spacer ale leje:wściekła/y: Nie czuję się dobrze po zarwanej nocy w pracy ale mus to mus jestem sama z Gabi więc spać nie mogę. Piję ciągle coś ciepłego bo ciągle mi zimno z niedospania. W sumie i tak kochana moja córeczka że jak wróciłam o 6 z pracy to położyłam się i pospałam prawie 3 godzinki bo dopiero ok 9 Gabula się obudziła:-D

No i chciałam chociaż się przewietrzyć a tu kapuśniak za oknem...brrr

U nas dzisiaj też leje:-(zaraz mąż wróci z pracy zjemy obiadek i chyba wyjdę z małą pod dom czasmi jak pada to tak wychodzę przed dom a tam sobie stoimy pod balkonem i na nas nie pada,mała chociaz powietrza złapie świeżego :-)

Gosia - współczuję Ci. może idź faktycznie do lekarza z Majkiem. A z tym mlekiem to nie wiem...Jak to jest, karmisz piersią a mleko też podejesz? Może faktycznie to po mleku? A ty jesz nabiał czy nie? Nie wiem co Ci doradzić - chyba najlepiej będzie jednak skontaktować się z pediatrą, bo każda rada to jak wróżenie z fusów. Jak lekarz będzie bagatelizował sprawę to musisz naciskać... Trudno, przecież tu chodzi o zdrowie Twojego dziecka.

Ja karmie tylko piersia a z tym bebilonem to mnie zle zrozumialyscie- ja nie daje mleka, tylko kupilam KASZKE mleczna-pszenna Bebilonu, sa takie i to od tego tak wymiotowala- a te kaszki sa chyba wlasnie robione na mleku bebilon. Skaza miala podejrzana juz wczesniej- dlatego ja praktycznie od 3tyg jej zycia nie pije w ogole mleka- inne rzeczy nabialowe jem i nic jej nie jest. Pila kiedys NAN i tez bylo ok, tyllko po tym bebilonie cos nie bardzo:eek: Nie bede jej juz dawac, tylko dziwi mnie ze na jedno mleko ma uczulenie a na inne nie- to albo jest skaz albo nie ma:confused2:
MAniulka- ale sie musialas wystrszyc:szok: Okropne to jest, mi sie raz taka sytuacja przydarzyla z mloda to autentycznie spac po tem nie moglam tak sie balam....

Ja tez bylam na spacerze ale 1,5 godz tylko- wiecej nie wytzrymalam pizdzi jak diabli za przeproszeniem... ale tez sie zdziwilam, jak niektore babki te biedne dzieci ubieraja, 5 kocow, kombinezony, czapki grube, szaliki....potem sie dziwic ze ciagle chore:no:
Młdoa w nocy znow mi dala popalic, ciagle sie budzila, piszczala, plakala, w ogole sie jej uspokoic nie da! Ona spi 2godz i jest wyspana i chce sie bawic a jak sie na nia uwagi nie zwraca to zaczyna sie drzec jakbysmy ją prali doslownie!! Nie wiem co sie z nia dzieje, byla grzeczna, spala itd nic w jej ukladzie dnia sie nie zmienilo a ta swoje:no: . Opadam z sil calkowicie ale co zrobie kurde przeciez jej nie sprzedam.... :zawstydzona/y:

reklama
Ola ale cwaniara z Julianki!!!:-D

My tez po spacerku bylismy 1h a teraz maly spi na dworzu.

Gosia a moze ona jest wlasnie na ta kaszke uczulona?skoro Nan kiedys pila i bylo ok!!!
A jak tam jej szyjka? wygoila sie ? czy jeszcze nie!!!
Modro super ze wreszcie synek dal Ci odpoczac!!
Sara powiadasz ze cisgle jestes na diecie?heh mi tez by sie przydalo.
Mysle o kopenhaskiej:rofl2: ale nie wiem czy dam rade:sorry:

Do góry