reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Gabi dopiero co położona do łóżeczka... a ja piję kubek gorącego kakao:tak: Czuję uzależnienie od czekolady i kakao:-D:-D:-D
Jutro czekają nas mega zakupy spożywcze bo lodówka i szafki prawie pustkami świecą. Ja zakupy uwielbiam zwłaszcza spożywcze, M. znacznie mniej:eek:

reklama
Karolka - ja też mam zapotrzebowanie na słodkie, a zwłaszcza czekoladowe :))) ale na szczęście nie tyję, bo mały mi funduje mnóstwo ruchu :)))
My też jutro na zakupy, z małym oczywiście, on też lubi te wyprawy - półki takie kolorowe, zachwycony jest :)))

Amelcia wlasnie zasnela.. ale nie jestem pewna czy sie jeszcze nie wybudzi:eek: Po kapieli polozylam ja do lozeczka wlaczylam karuzelke po 10 minutach ide zobaczyc czy spi (cisza byla niesamowita) patrze a ona szczebelki od lozeczka probuje gryzc:rofl2: nie zdazylam zrobic zdjecia bo mnie zobaczyla i zaczela sie smiac:eek: no ale teraz lula;-)

maniulka u nas jutro sa loppemarkety:tak: ide na lowy:-D Darka zostawie z mala- ale nie pewne bo nie moge cos dodzwonic sie do kolezanki mialysmy isc razem a wlasciwie jechac .. wiec jak sie nie dodzwonie to nic z tego bo ja nie mam prawka:crazy: chyba ze do jednego z buta pojde.. akurat nie daleko bo 10 minut drogi ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo tak z rana spacerek robic:shocked2::-p

Ewelcia-ja ciagle na diecie...ale niestety nie na restrykcyjnej,nie umiem sobie odmowic tego czy tamtego (a to ciacho a to pizza i tak w kolko) bo dla mnie jedzenie to przyjemnosc-takze psychiczna przyjemnosc:zawstydzona/y::-DLykam rozne tabletki,teraz calorin stop a efekty takie sobie.Niby 61 kg teraz nago ale...moglo by byc mniej:eek:Na kopenhaskiej nigdy nie wytrzymalam dluzej niz 1 dzien-nie pijam kawy,bolala mnie glowa itp:rofl2:Niby nie czuje jakiejs wielkiej potrzeby odchudzania bo nie jestem otyla i nigdy nie bylam ale lepsze mam samopoczucie po prostu fizyczne i psychiczne jak mniej waze.
gosia-zainteresowalas mnie bardzo!musze poczytac o tej diecie,moze cos znajde w necie.

ja maniaczka diet uwielbiam kopenhaską - schudłam na niej po 1 ciąży
teraz miesiąc temu odstawiłam młodego od piersi i tydzień później przeszłam na kopenhaska - schudłam ok 6 kg, ogólnie dzięki niej jem już teraz mało, nie czuję głodu i nic mnie nie kusi
np dzisiaj zjadłam :
śniadanie kawa
obiad papryka pomidor cukinia ryba pieczone na foli
kolacja: jabłko i 3 kostki czekolady

fajnie się czuję jak wchodzę w moje ciuszki 38 - zniosłam je ze strychu... i jestem mega szczęśliwa

oduczyłam się jeść chleb i podjadać...

no może mogłabym zacząć ćwiczyć, ale mam lenia

jedynie troszkę odpuściłam jak dostałam 1 okres - to była strasznie bolesna mega powódź i kilka razy pozwoliłam sobie wtedy na słodycz... no ale co tam...

ale jestem chwalipięta....

reklama
Do góry