reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
a ka tylko szybko napisze że mąż od paru dni pracuje nad komperm bo mamy jakieś robale i inne dziadostwa nie wiem kiedy bede mogła wejsć i poczytać... bo tak na raty to się nie da a on jak jest w domu to cały czas tu siedzi a jak go nei ma to wszystko się sypie...... pozdrawiam i do "zaklikania"

a ka tylko szybko napisze że mąż od paru dni pracuje nad komperm bo mamy jakieś robale i inne dziadostwa nie wiem kiedy bede mogła wejsć i poczytać... bo tak na raty to się nie da a on jak jest w domu to cały czas tu siedzi a jak go nei ma to wszystko się sypie...... pozdrawiam i do "zaklikania"

To ja mam dobrze, bo u nas w domu każdy ma swój komputer oprócz Zośki;-). My mamy służbowe laptopy, a Oskar stacjonarny. Mąż kupił takie urządzenie, (router to się chyba nazywa), które rozprowadza w domu bezprzewodowo internet i każdy ma dostęp do sieci

Witam:-)
U nas dzisiejsza nocka ciut lepsza mała się budziła raz przed 12 zjadła nie mogła usnąć ale poprzytulałam,polulałam i usnęła później około 4 zjadła i juz nie chciała spac ale cos tam sobie gadała i grzecznie leżała wiec ja spałam po 5 już cos ja znudziło i zaczęła marudzic dałam jej cyca possała chwile i zasnęła spała do 8:-):-):-)
Ja nie pojawiam się wieczorem bo staram sie wcześniej iść spać wczoraj poszłam już o 22 dzięki temu lepiej się wysypiam:tak:
Laila wirusy to masakra kiedys dopadły mojego kompa i co bym nie nacisła i nie zrobiła ciąle sę mnie pytał czy usunąc windows :baffled:
Iva u mnie tez koputerowcy każdy ma swój :-)

Sara a moze powinniscie wgrac nowego Windowsa???bo komp moze byc zasmiecony!!!

My mamy jednego laptopa i czasami napisze na jednym watku wieczorem a pozniej m mi zabiera:rofl2:

Maniulka super ze nocka lepsza.
Moj sie budzil 3razy o 2 o 4 i o 6.
Dwa razy jadl o 2 i 6 a o 4 wypil 120ml wody:eek:
Teraz spi!!
A ja mam pranie do skladania i nastepne w pralce i jeszcze posciel do prania bo przed chcwila zmienialam

Ewelcia nasze dzieciaki budzą się do jedzenia jak noworodki :-:)-:)-(masakra
Mąż dzwonił przed chwila że jutro na 13 idziemy do lekarza z małą tak kontrolnie bo jeszcze się tu nie pokazaliśmy a muszą nam kartę założyć no i karte szczepień musze im dać a przy okazji zrobie małej wyniki,najbardziej interesuje mnie poziom TSH bo Martyna cały czas na hormonach jest przez niedoczynność tarczycy no i własnie olsniło mnie że jak ma za dużo hormonów to niedoczynność mogła przejść w nadczynność i to moze być powodem jej bezsenności i pobudzenia

a my się z mężem zastanawialiśmy co ali dzisiaj w nocy taka nerwowa była przez sen płakała i rozbudzała się pare razy.... bidulka ją bolało... ja od soboty chora katar i kaszel dziecka unikam jak ognia a ona taka kochana:-:)-:)-:)-(
no ale trudno... najgorsze jest to że ja nie gorączkuje i tempka mi spada dzisiaj mam 35,6 i przez to nie mogę bra żadnych leków typu gripex czy coldrex bo jeszcze bardziej mnie osłabiają.. tylko rutinacea inhalacje i dostałam od taty fajne krople pono dobre... zobaczymya na gardełko biorę tymsal... cholerstwo okropne w smaku ale ziołowe
a tak w ogóle to kompuyer się sypie [przed chwilą sam się restartował znowu coś jest nie tak to już prawie tydzień jak się w końcu naprawi to wejdę

Ostatnia edycja:
reklama

Ale jesteście młodziutkie i laski... nie to co ja... za tydzień kończę ....33latka, wymiary też nie modelki... chyba się zastrzelę;-)
edis, ja skończyłam 33 w styczniu - i się nie strzelałam ;-):rofl2:

u nas dzisiaj kiepska pogoda - już druga ulewa przeszła, Jula co godzinę na cycu, zaraz po Nikę jedziemy...dzień jak codzień :sorry:

Do góry