reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Wszystkiego najlepszego dla naszych nauczycieli!!!!!!
wszystkiego naj dla nauczycielek!
u nas dzisiaj też zimnica ale nie śnieg, tylko deszcz leje :-( paskudnie jest, wicher wieje, deszcz leje, psa z kulawą nogą nie wygonisz...
w domu mam cieplutko, bo kominek grzeje no i też mamy oprócz tego ogrzewanie gazowe, więc kaloryfery nocą chodzą aż miło... mniej miło będzie, jak przyjdzie butlę tankować ;-)
u nas dzisiaj też zimnica ale nie śnieg, tylko deszcz leje :-( paskudnie jest, wicher wieje, deszcz leje, psa z kulawą nogą nie wygonisz...
w domu mam cieplutko, bo kominek grzeje no i też mamy oprócz tego ogrzewanie gazowe, więc kaloryfery nocą chodzą aż miło... mniej miło będzie, jak przyjdzie butlę tankować ;-)
alicjatrzyna
mama Karolinki
oj, wspolczuje tego zimna!!! u nas wciaz ciepluto, dzis 21 stopni termometr pokazuje wiec podsylam troche tego ciepelka, bo z tym sniegiem to nieciekawie chyba!
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
A co to dzisiaj dzien nauczyciela? wiec najlepszego:-)
u nas tez zimno (okolo5st) ale narazie sniegu nie ma
u nas tez zimno (okolo5st) ale narazie sniegu nie ma
karolka84
mama kwietniowa '09
A ja nie mam czasu żeby do Was zaglądać:-( Masakra jakaś z tą pracą:---(
Jakas deprecha jesienna mnie dopada:-(
Jakas deprecha jesienna mnie dopada:-(
E
edis
Gość
A u mnie depresja raczej zimowa Cały dzień wieje jak cho..ra, pada śnieg z deszczem, już nasypane ładne zaspy. Samochód stoi mi na parkingu w pracy i jak sobie pomyślę, że przed odjazdem do domu muszę go odśnieżyć... Uciekam do roboty a potem do domku. Chyba dziś już nie zajrzę.
Aha, wszystkiego naj, naj, naj dla nauczycieli (może trochę późno, ale za to szczerze)
Aha, wszystkiego naj, naj, naj dla nauczycieli (może trochę późno, ale za to szczerze)
reklama
Hej,hej!!
Tesknilyscie?\
pozniej poczytam co u Was teraz lece cos zjesc i m kolacje szykowc,znow nie bylo mnie od rana.
Z ym sniegiem to nie zle co?
Brat mi pisal rano sms-a ze maja snieg,zadowolony za bardzo nie byl,bo za wczesnie!!!!
Tesknilyscie?\
pozniej poczytam co u Was teraz lece cos zjesc i m kolacje szykowc,znow nie bylo mnie od rana.
Z ym sniegiem to nie zle co?
Brat mi pisal rano sms-a ze maja snieg,zadowolony za bardzo nie byl,bo za wczesnie!!!!