reklama
Maniulka dobrze ze odespalas!!!
Ja nie mialam jak i chodzilam ciagle nie wyspana i zdenerwowana!!!
Laila ale masz spiocha!!!
Moj zasnal wczoraj przed 21 wstal o 4:30 zjadl a potem o 8:30 czyli tez dobrze spal,szczegolnie ze ostatnio nie bylo weslolo.
Basikxd wszystkiego naj z okazji 19urodzin!!!:-)Alez Ty mlodziutka jestes!!
Szymkos mial isc spac a tym czasem wyglupia sie w lozeczku - jak zwykle zreszta
Ja nie mialam jak i chodzilam ciagle nie wyspana i zdenerwowana!!!
Laila ale masz spiocha!!!
Moj zasnal wczoraj przed 21 wstal o 4:30 zjadl a potem o 8:30 czyli tez dobrze spal,szczegolnie ze ostatnio nie bylo weslolo.
Basikxd wszystkiego naj z okazji 19urodzin!!!:-)Alez Ty mlodziutka jestes!!
Szymkos mial isc spac a tym czasem wyglupia sie w lozeczku - jak zwykle zreszta
a prosze bardzo!!!A dziekuje ewelcia
Ja troche tylko starsza tylko moj m jak chce mi dopiec to mowi na mnie "stara Du*a"
Moj gad spi juz 1,5h no ale wczesniej spal tylko 15min
E
edis
Gość
Ja dzisiaj znowu w pracy i potem do środy wolne Wczoraj rano jak przyszłam z nocy to Anulka nie chciała mnie puścić na krok, jak tylko zniknęłam jej z oczu to zaczynała płakać Mąż mówił, że jak poszłam do pracy to Ania od razu chyba wyczuła, że nie śpię w domu bo budziła mu się kilka razy i szukała mnie na łóżku Paweł 3x dawał jej jeść a w sumie to może wypiła tego mleka ze 150ml (jak chce jeść to za jednym razem wsunie 180-210ml mleka). Podobno też tuliła się do mojej koszulki nocnej
E
edis
Gość
bansikxd - 100 lat, 100 lat niech żyje, żyje nam - słyszałaś jak śpiewam dla Ciebie?
Ale jesteście młodziutkie i laski... nie to co ja... za tydzień kończę ....33latka, wymiary też nie modelki... chyba się zastrzelę;-)
Ale jesteście młodziutkie i laski... nie to co ja... za tydzień kończę ....33latka, wymiary też nie modelki... chyba się zastrzelę;-)
reklama
magda19lenka
MTM
Edis nie wiem czy cię to pocieszy ale każdy miał 19 lat i wszystkim kiedyś 33ka strzeli na kark ;-);-)
A Ania nie szukała cycol w ramionach męża? Moja jak mnie nie ma to szuka piersi u każdego kto weżmie ją na ręce
Bansik wszystkiego najlepszego !!
A Ania nie szukała cycol w ramionach męża? Moja jak mnie nie ma to szuka piersi u każdego kto weżmie ją na ręce
Bansik wszystkiego najlepszego !!