reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

kurde a u nas dzisiaj rekord!!!!!
Alunia poszła spa o 20 i spała do 8:30!!!!!:szok: szok!! ja mam katar straszny więc kontak z dzieckiem ograniczam tylko do niezbędnego minimum

reklama
Maniulka dobrze ze odespalas!!!
Ja nie mialam jak i chodzilam ciagle nie wyspana i zdenerwowana!!!
Laila ale masz spiocha!!!
Moj zasnal wczoraj przed 21 wstal o 4:30 zjadl a potem o 8:30 czyli tez dobrze spal,szczegolnie ze ostatnio nie bylo weslolo.
Basikxd wszystkiego naj z okazji 19urodzin!!!:-)Alez Ty mlodziutka jestes!!

Szymkos mial isc spac a tym czasem wyglupia sie w lozeczku - jak zwykle zreszta:cool2:

Ja dzisiaj znowu w pracy i potem do środy wolne:) Wczoraj rano jak przyszłam z nocy to Anulka nie chciała mnie puścić na krok, jak tylko zniknęłam jej z oczu to zaczynała płakać:shocked2: Mąż mówił, że jak poszłam do pracy to Ania od razu chyba wyczuła, że nie śpię w domu bo budziła mu się kilka razy i szukała mnie na łóżku:tak: Paweł 3x dawał jej jeść:szok: a w sumie to może wypiła tego mleka ze 150ml (jak chce jeść to za jednym razem wsunie 180-210ml mleka). Podobno też tuliła się do mojej koszulki nocnej:-D

bansikxd - 100 lat, 100 lat niech żyje, żyje nam - słyszałaś jak śpiewam dla Ciebie?
Ale jesteście młodziutkie i laski... nie to co ja... za tydzień kończę ....33latka, wymiary też nie modelki... chyba się zastrzelę;-)

reklama
Edis nie wiem czy cię to pocieszy ale każdy miał 19 lat i wszystkim kiedyś 33ka strzeli na kark ;-);-)
A Ania nie szukała cycol w ramionach męża? Moja jak mnie nie ma to szuka piersi u każdego kto weżmie ją na ręce
Bansik wszystkiego najlepszego !!

Do góry