reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

a my wlasnie wrocilysmy z pierwszego spotkania z kursu masazy dla dzieciaczkow. bylo super!!! Karolinka zachwycona innymi dziecmi, niesamowite bylo to jak reagowala na nie – tak sie cieszyla. do tej pory zazwyczaj miala tylko towarzystwo mamy lub jakiejs mojej kolezanki z 1 dzieckiem, a tam od razu 5 – nie wiedziala do kogo ma sie smiac:)) pozwolila sie ladnie wymasowac, poprzytulalysmy sie i wycalowalysmy sie, wrocilysmy do domku, zjadla zupke i teraz sobie spi juz ponad godzine:szok: u niej o cos nowego, zazwyczaj po 30 minutach jest juz wyspana. pysiulka moja!

reklama
Maniulka Ewelcia moja Amelka tez sie w nocy budzi czasami 1 czasami 2 ale jezeli budzi mi sie 2 razy to staram sie dac mleczko raz a tak to piecie.. chociaz nie zawsze sie da.. mi sie cos zdaje ze to potroszku sprawka tych zabkow:tak:

Ale w dzien spi mi znowu po 3 razy takze fajnie:-) bo ostatnio jedna drzemke juz omijala.. ale najwidoczniej sobie o niej przypomniala:-D

no właśie pogoda straszna.zimno tak bardzo, nie wiadomo jak dzieci ubierać, moja malutka to raczej cieplaczek jest tylko ja w 5 swetrach chodzę....u nas w kamienicy jeszcze nie grzeją,,,.:shocked2: z resztą nawet ja zaczną to u nas chlodno i tak. rury idą tak że najpierw ciepło jest w mieszkaniach po jednej stronie a do nas ciepło trafia na końcu - więc się wytraca i kaloryfery są ledwo ciepłe...:eek: wymienilismy tu juz kaloryfery, okna (bo 1 roku jak se wprowadzilismy to w kuchni byo 12 stopni!!!!), czyściliśmy rury... zobaczymy. w zeszlym roku było mi ciepło - ale bylam w ciąży więc ogolnie było mi gorąco. zobaczymy jak będzie tym razem:sorry:

u nas cieplutko kaloryfery na 3 i mam 24 ' wiec dla mnie fajnie tylko kurde teraz nawilżacz cały czas chodzi bo sucho strasznie a okna nawet nie ma jak otworzyć bo wszyscy chorzy... tylko tak na chwilkę sypialnie i pokoik lusi jak nas tam nie ma

reklama
Wpadłam donieść, że mamy ŚNIEG !!!!!!!!!
nie wiem czy się cieszyć czy smucić ;-);-)

co do grzania, to u nas właściciel też czasem przepali i raz jest duszno że nie da się wysiedzieć i trzeba okna otwierać a raz zimno; a dopiero mają zacząć podłączanie kamienicy do centralnego, więc jeszcze wszystko przed nami :sorry::sorry:

Do góry