reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

witajcie
termometr rteciowy zabroniony?:szok:ale dlaczego my uzywamy tego bo innego nie mam.
ja wczoraj mialam dzien zalatany,bylam w odwiedziny u moich forumowiczek,mieszkamy 20 km od siebie,takze wczoraj bylam padnieta do tego dokuczaja mi kolana juz ktorys dzien z rzedu bardzo mnie bola,niewiem czy to od chodzenia tyle czy od mojego ciezaru ciala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wogule osttanio jakas taka zmeczona chodze,pewnie to przez pogode.
co do rodzinki to akurat my mamy tu i to nawet blisko,czasem jak chce to kuzynka malego 16letnia wezmie dawidka na spacer nawet do 3 godz:-)ale jakos tak wole sama z nim chodzic bo i wtedy ja wietrze mozg:-D:-D:-D
justynka337 mam nadzieje ze malej zejdzie szybko to uczulenie.powiem ci ze dalas mi do myslenia bo dawidek tez mial cos takiego na policzku taka mala kropka i dopiero teraz schodzi i teraz wiem ze to uczulenie
sorrki ze tak ogolnie ale nie jestem w stanie zapamietac was wszytskie;-)

reklama
Witam:-)
Nasza nocka calkiem udana dzisiaj karmiłam o 23 później o 4 więc luzik wstałyśmy o 7 i Marti przez cały czas zajmuje się sobą,nie płacze i nie marudzi nawet o cyca się nie upomina :tak:ale pewnie zaraz zgłodnieje:-)
Oj fajnie by było jakby nie lało cały boży dzień na spacerek bym poszła,syn ma ferie a biedak kisi sie w domu bo co można w deszczu robić:-(a i my od poniedziałku na dworku nie byłyśmy wczoraj to normalny sztorm był :szok:mało łba nie urwało

termometry rtęciowe zostały wycofane ze sprzedaży w styczniu tego roku .... rtęć ponoć szkodziła
trochę mnie zaintrygowałyście, kuchnia a ja nie mam pojęcia czy ja mam elektroniczny czy na podczerwień ale też jakieś różne temperatury wskazuje i wydaje się mało wiarygodny :sorry::sorry::sorry:
Tomasz właśnie smaży jajecznicę, Gosia spała pół godziny (nie śpi od 5:confused2:) i już się wyspała obserwuje tatę w kuchni a ja zdarzyłam obskoczyć już mięsny i siedzę na forum :laugh2:

Iśu prasowałam dla Gosi tylko raz - jak byłam w ciąży i kompletowałam wyprawkę :laugh2::laugh2: później nie było jak, jedyne co prasują to pieluchy tetrowe i flanelowe bo po praniu są jak psu z gardła wyjęte; proszku dla dzieci też nie używamy już od nie wiem jak dawna ;-)

termometry rtęciowe wycofane są z produkcji, ale jeszcze sprzedają ostatnie zapasy...
ja byłam w aptece ze 3 tyg temu to babka miała ostatnie 4 termometry to wzięłam wszystkie 4:-)

ja już też chyba zużyje ten ostatni dzidziowy proszek i będe prała w naszym:tak:

Witam! Popijam właśnie kawkę.
Co doprania ubranek to od jakiegoś tygodnia piorę w naszym, tylko płynu do płukania używam dzidziusiowego, bo jeszcze dużo mam. Nie prasuję już wszystkich ubranek, tylko takie, które trzeba:-)

ja prasuję...wolę jak mała ma ładnie wyglądające rzeczy, takie niewyprasowane to dla mnie od razu widać, że są nieprasowane. materiał inaczej się układa i takie są jakieś ... nieprzyjemne. co do proszku to też używam jeszcze dla maluchów. mam lovele i wszystkie plamy elegancko mi schodzą. pieluchy wsadzam osobno bo nie chciały zchodzić z tetry to zaczęłam je gotować. tzn wstawiać do pralki na 90 st i pomogło. mam białą elegancką tetrę. z ciuszków schodzi - nie wiem dlaczego...:sorry:
termometry no własnie - jak ktos ma w domu to może - tylko juz kupic jest cięzko. ja mam w domu dwa - oba cały czas wskazują 37,3... niezależnie od mierzenia więc chyba są mało wiarygodne. mam tez elektroniczny chicco ale jest do dupy bo tak jak pisałam mam w domu router i potwornie zaburza pracę termometru, raz jest 32 raz 35... a na tym na podczerwień w sumie jest w miarę dokładnie (chyba ) tylko jak maniulka napisała, że u niej nie pomierzył to sie wystraszyłam... i nie wiem co teraz, kupowac nowyczy co??

reklama
Do góry