reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Jutyna - u nas była temperatura pierwszego dnia 39,3st., dostał czoper, następnego dnia temp. utrzymywała się 38,3-38,6 ale już nie dawałam czopka, trzeciego dnia już temperatury nie było, poszliśmy na kontrolę do lekarza i lekarka zobaczyła końcówkę niewielkiej wysypki.
moim zdaniem najlepsze sa termometry rtęciowe i mierzenie w pupie. dla mnie to jest miarodajny wynik pomiaru.:tak:
ale myślę, że nie każde dziecko musi to przejść... nie wiem skąd się bierze...:eek:

oj, u nas dziś było baaardzo ciepło i przyjemnie:-)
nie jechałam dziś standardowo do pracy, bo miałam spotkanie o 11 w wawie do 13, więc wyszłam z domu o 10, wróciłam 13:30 i było git:-) rano spokojnie pobawiłam się z Jasiem, zrobiłam mu śniadanko, nakarmiłam, ubrałam - rano jest najfajnieszy, ma dobry umorek, ciągle się śmieje i jest wesolutki.
potem jak już miałam wychodzić to przyszła siostra i poszli z Jasiem na spacer, potem po południu moja mama zabrała jasia na spaceri wrócili o 19, także dziś się wyspacerował ponad pół dnia.:-)
rano zrobiłam jedno pranie i tez leży już góra prasowania....:eek::eek: bleeeeee

reklama
ewelcia - doskonale rozumiem... dlatego podziwiam Was dziewczyny, które nie macie wokół siebie żadnej rodzinki... same samiutkie wychowujecie dzieci :tak:

Co do tej trzydniówki to Michał np jej nie miał. A Lence już wysypka znika, czyli faktycznie była przez kilka godz. Innych objawów oprócz gorączki, mniejszego apetytu no i dziś tej wysypki nie było.
Lek. dziś się pyta nas co my tak wszyscy razem zachorowaliśmy i dlaczego w takim razie tatę ominęło- jak wszyscy to wszyscy, a Michał jej powiedział, że nasz tato późno wraca z pracy i jak jest w domku to my śpimy i nasze zarazki też:-D
Obejrzeliśmy "naznaczonego" jak zwykle w środy i idziemy spać.Dobranoc!

Nika bardzo rozsądnego masz syna:-) Ja też oglądam naznaczonego - intryguje mnie. bardzo jestem ciekawa c będzie dalej. moja mama mówiła, że oglądała w DDTVN jak Adamczyk opowiadał o serialu. i mówił, że kolor czerwony jest bardzo znaczący - że zawsze oznacza śmierć w tym serialu - przyjżałam się dzisiaj - i faktycznie coś w tym jest. tylko jak widziałam to ta mała dzisiaj jeździła na czerwonym rowerku... ech ciekawa jestem jak to będzie,

a z tymi termometrami to nie wiem. rtęciowe już są podobno zabronione. elektroniczny u mnie nie działa bo mam router w domu i on zaburza wyniki... nie wiem, aż się boję jak napisałyście, że one nie działają...

a z tymi termometrami to nie wiem. rtęciowe już są podobno zabronione. elektroniczny u mnie nie działa bo mam router w domu i on zaburza wyniki... nie wiem, aż się boję jak napisałyście, że one nie działają...
Rtęciowe zabronione?? a czemu?? Kurde one sa chyba najlepsze:eek:My mamy elektroniczy i jest do du*y:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry