reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
moj z salonu do kuchni to w pare sekund wpada:-Dzobaczy tylko ze ja do kuchni wchodze a on juz na porogu siedzi i sie smieje,tylko ze my przechodzimy x kuchni do salonu nie ma korytarza

a mój leń i pełza słabo... no też dlatego te rehabilitacjie mamy :tak: a co dzo spania Iguś max godzina i jest suuuuper wyspany, no ale w nocy ponażekać nie moge = 20-6 rano a od 6 do kolo 7 najczesciej sie ciuchutko sam w łóżeczku swoim bawi :-)

Oj cos czuję że dzisiaj bedzie kiepska noc,mała nie mogła zasnąć ciągle popłakiwała usypiałam ja półtorej godziny ok 21 zasneła a przed chwila obudziła się z płaczem dałem jej cyca ale mimo to płakała posmarowałam jej dziąsła włączyłam pozytywkę i usnęła,gorączki niema niby wszystko jest ok a jedna nie.Nie mam pojęcia co to może zęby górne ale nie wydaje mi się żeby miała dziąsła popuchnięte no i czy to mozliwe że dół przeszła wmiarę a góra by była taka tragiczna załamka:-(

reklama
Witam:-)
Ale miałam przegrana noc,nawet nie wiem ile razy wstawałam a najgorsze to jest to że ona nie była głodna tylko cos jej dokuczało budziła się z płaczem wręcz histerią oby to były zęby bo już głupieje i nie wiem co jej może być,gorączki niema
A ogólnie to w piątek dostałam@nawet regularnie mi się zdaje ale nie wiem bo nie zapisałam ostatnio kiedy miałam,mało bolesna ale leje się ze mnie jak z kranu:eek:
M wczoraj popił i teraz jest nie do życia a miał jechac do sklepu,wychodzi na to ze będe ja musiała prowadzić a ostatnio z tym u nas kiepsko bo mała buczy jak mnie nie ma koło niej :crazy:

Do góry