reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Witam z rana :-)
Jak to miło tak z rana się z wami przywitać przy kawusi:-)
U nas chyba lepiej nie chcę zapeszać ale wygląda na to że mała niema juz gorączki i od razu inne dziecko w nocy obudziła się tylko raz około 1 najadła się i spałą ładnie do 7 później pogadała ze mną i cycem w moim łóżku pośmiała się jak ja za tym tęskniłam mam nadzieje że gorączka minęła bezpowrotnie:tak:
Współczuję dziewczyny problemów w ciąży,najważniejsze że w końcu się udało i macie swoje skarby :tak:My planowaliśmy Marti od około roku ale niestety w związku z życiem na odległość było to ciężkie żeby się zgrać ale w zeszłe wakacje był wreszcie dogodny moment i za pierwszym razem udało się :rofl2:
Iśku witaj ponownie i zapraszam do nas:-)

reklama
Justyna337 tak tak, zakladam, ze moje dziecko bedzie dwujezyczne. W domu mowimy po polsku, ale jak pojdzie do zlobka od przyszlego roku, to tam mam nadzieje szybciutko nauczy sie wloskiego. Moj maz jest polakiem, w ogole to smieszna historia. Poznalismy sie tutaj, a wPolsce mieszkamy 70 km od siebie i na dodatek byl w wojsku w mojej miejscowosci:-) no ale trzeba bylo az do Wloch jechac, zeby sie poznac;-). Poki co nie myslimy o powrocie do Polski. Tu pracujemy, a w kraju trzba byloby zaczynac wszystko od zera. Ale ostateczna decyzje podejmiemy jak Karolinka bedzie szla do szkoly.
A jesli chodzi o pogode, to faktycznie u nas jeszcze cieplusio:cool:. Mala w samym bodziaku jeszcze chodzi.

Ivaz to Wy tez swoje przeszliscie. ale my tez nie mielismy in vitro! ja mam policystyczne jajniki i nie wystepowala u mnie owulacja. i wlasnie dlatego ta stymulacja hormonalna i monitorowanie cyklu, zeby wiedziec dokladnie kiedy "dzialac", coby nie przegapic peknietego jajeczka.

Isku witaj! moja Karolinka dla odmiany urodzila sie 2 tygodnie po terminie i to wcale nie chciala wychodzic - wygonili juz ja na sile!:szok: i wazyla 4315g:shocked2:a urodzila sie w moje 30 urodziny - taki prezent mamusi zrobilo dziecko:-D

Maniulka ciesze sie, ze juz Martynce lepiej:))

Ostatnia edycja:
Witaj nowa marcoweczko!!!!:-)
Maniulka oby Martynce juz nie wrocila ta goraczka!!!

A u nas dzis od rana wieje i troszke pada pewnie nici ze spacerku!!

iśku witaj:)))
a niedawno miałyśmy temat z dziewczynami ze już raczej na pewno żadna dziewczyna do marcówek nie dołączy... a jednak jest nas coraz więcej:)) super:-)

Chyba moje dziecko wróciło!!!!!!!:-):-):-)
Własnie poszła spać jak zawszea i wcześniej była grzeczniutka i niema juz temperatury hura
A tak ogólnie to wczoraj była piękna pogoda a dzisiaj juz kaszanka no to normalka bo mała była z gorączką to nie można było wyjść zawsze tak mam:baffled:
|Robię dzisiaj na obiad rybkę łososia,brokuły uwielbiam :tak:
Fajnie że nas coraz więcej:-)

reklama
maniulka Twoje dziecko wróciło a moje sobie poszło... i zostawiło jakiegoś niegrzecznego kosmitę.... oudziła się o 4 i wyła. nie nawoływała jak zwykle tylko wyła....... w niebogłosy. jeśli któryś sąsiad nie wiedział, że mamy dziecko to już wie... cała Piotrkowska wie...........wyła 1,5 godziny. nic nie pomgało. potem usnęła na dwie godziny - ale ja już spałam niespokojnie. od rana też histeryzuje.............Jezu już nie wiem o jest. jestem zmęczona, niewyspana, zła...czuję się okropna matką, a ją najchętniej bym zjadła....:wściekła/y:jeszcze nie jadłam, nie umyłam się... dopiero się ubrałam. siedzę i wyję teraz... zapakowałam ją w chustę i noszę może przyśnie. dzisiaj mamy parapetóekę koleżanki - na pewo taka zmęczona świetnie się bede bawić... i jak na złość m był cały tydz:wściekła/y:ie n w domu a dzis rano pojechal do roboty... przepraszam, że nic nie komentuje ale nie mam siły...:no:

Do góry