reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
maniulka wspolczuje nocki,ja do malego wstawalam 2 razy przed 1 dalam mu pic i potem przed 3 wciagnal 180ml mleka i spalismy do 7:30.

moj tez reaguje na "chodz" i jak go nie wezme na raczki to sie drze:-D
Cwaniak maly.

Lece pod prysznic potem jakis szybki obiad i wybywamy na zakupy

Jasiek coś dziś nie chce spać... :-( wstał o 8 i do tej poty ani raz nie zasnął...
mam nadzieję że zaraz pójdzie spać. na szczęście jest radosny i się bawi, nie marudzi za bardzo. myślałam, że na spacerze pośpi, ale też nie.

Iśku - no właśne, dobrze,że wspomniałaś - czy któraś jeszcze oducza dziecko jeść w nocy, bo ja bym chciała, ale nie wiem jak się do tego zabrać....:eek:
Jasiek budzi się o 22-23, 2 i o 5. Chciałabym, żeby chociaż o 2 się już nie budził.
Tylko jego sie nie da zignorować... bo ja się budzi to momentalnie jest wrzask. i drze się dopóki nie dostanie butelki...

maniulka - może rzeczywiście to te zębiska.. niektóre dzieci boleśnie przechodzą i gorączkują... namęczyłaś się wnocy..

maniulka - może to i dobry pomysł. dziś spróbuję...:-)
próbowałam tego tak z miesiąc temu, ale dopóki nie dostał mleka, nie kończyła się histeria..
może już mu się odmieniło.

Dominika - Może faktycznie picie daj, tylko nie słodkie - tak mi mówiła znajoma. Ja jak na razie nie dawałam nic, jeśli nic mu nie dolega (zęby), to na razie udaje mi się go ignorować :) Jestem dobrej myśli :)

Martyna własnie wstała spała ponad 2 godziny ale problem był z uspieniem jej ona jakas nie tak cay czas mimo że goraczki niema niby zdrowa a jednak
A ja jeszcze nie mam obiadu za późno zaczęłam robić a robię zupę gulaszowa i mięcho jeszcze twarde :eek:

maniulka - to dziś obiad późny... ;-)
Jasiek dziś przeszedł samego siebie.. spał po południu prawwie 3 godziny!!!!:szok:
zazwyczaj śpi 2 lub 3 razy po pół godziny, a dziś tylko raz, ale za to porządnie...
w sumei nie wiem jak lepiej, ale chyba nawet jak tak raz a porządnie się prześpi...

teraz już pewnie śpi. odłożyłam go po kąpaniu i jedzieniu jakies 25 min temu, więc pewnie już zasnął :tak:

jak mi się nie chce iść jutro do pracy.....:eek:
no, ale pociesza mnie myśl, że tylko jutro i we wtorek, a w środę mam "posiedzenie zarządu":eek: pierwszy raz idę, ciekawe co to będzie takiego... szef mnie zgłosił jak byłam na macierzyńskim, bo trzeba było kogoś z szefostwa firmy z kierownictwa wytypować. ten niby "zarząd" ma nadzorować taki instytut państwowy, ludzie z branży z różnych firm mają się przyglądac pracy tego instytutu. mają być wybory wice przewodniczącego zarządu... może się zgłoszę;-):-D
no a czwartek i piątek oraz nastepny poniedziałek mam wolny :-):cool2:
odbieram sobie te 3 dni, bo jak byłam jeszcze na urlopie to była sytuacja awaryjna i mnie poprosili, żebym przyszła do pracy:sorry:

reklama
Do góry