reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Hej dziewczyny :)

Medluję się, u nas juz po staremu, Tadzio doszedł do siebie po operacji :tak:Szwy sie rozpusczają, ale juz mu nie przeszkadzają. Pierwsz ytydzien to byl koszmar, ale z kazdym dniem bylo coraz lepiej. Nauczyl sie juz jesc z normalnej butelki, wiec ta dla dzieci z rozszczepami poszła w kąt:tak:I zaczął wymawiac "g' i 'n" , a tego wczesniej nie bylo (zamiast aguuu mowil auuuuu).
Wczoraj bylam z nim w Mutlikinie na seansie dla rodziców z maluchami - superspawa, polecam!! Dla maluchow sąrozlozone maty, duzo zabawek, mogąsie bawic. Nie jest za glosno i tak bardzo ciemno, wiec spokojnie mozna nakarmic malucha czy przewinąc (sa przewijaki i akcesoria). Dodatkowo są nosidelka, wiec tez wygodnie, ja kdzidzius jeszcze nie siedzi. Fakt, ze calego filmu nie objerzalam, ale dobre i pół i wyrwanie się z domu1!:tak:

U nas rajstopki to podstawa, bo jak raniutko wychodzę to zakładam jeszcze spodenki. W złobku potem ściągam spodnie i mała moze brykać :-) Body zazwyczaj z kr. rękawem ubieram i na to koszulkę. Na to zakładam polarkowy kombinezon (z rana jest już zimno)

nie wiem czy dobrze zrozumialam..
rajstopki spodenki i kombinezon polarkowy tak??

A ja tylko grubsze spodenki:eek:

moonik dobrze ze juz po wszystkim ;)

hm....z tego co piszecie to ja chyba zle ubieram Szymona.
1. Body krótki rękaw
2. Rajstopy-hehehehe Sajmosz w rajstopach!!!
3. Ocieplane spodnie np jeansy na podszewce
4. bluza z kapturem/sweterek LUB bawełniana bluzeczka na długi rękaw i kamizeka
5 no i czapka

w wózku przykrywam go jeszcze cieniutkim polarkowym kocykiem i już :cool:
ja dokladnie tak samo...a jak nie ma wiatru to bez czapki...choc dzis to juz zdecydowanie z czapka...

reklama
Moj gad zasnal z 10min temu mam chwile spokoju.
Nawet nic mi sie nie chce robic,musze jeszcze jedno pranie wywiesic ale chyba jeszcze sie nie upralo;-)

Do góry