reklama
E
edis
Gość
Atsonia - ja dostałam @ dopiero w zeszłym tygodniu. Ania miała wtedy 6miesięcy i 2 dni więc u Ciebie może będzie to jutro;-);-);-)PS. nie dostałam @
A jak nie... Dziewczyny sprężać się... wybieramy imię dla rodzeństwa Szymonka
Hej dziewczyny
Medluję się, u nas juz po staremu, Tadzio doszedł do siebie po operacji Szwy sie rozpusczają, ale juz mu nie przeszkadzają. Pierwsz ytydzien to byl koszmar, ale z kazdym dniem bylo coraz lepiej. Nauczyl sie juz jesc z normalnej butelki, wiec ta dla dzieci z rozszczepami poszła w kątI zaczął wymawiac "g' i 'n" , a tego wczesniej nie bylo (zamiast aguuu mowil auuuuu).
Wczoraj bylam z nim w Mutlikinie na seansie dla rodziców z maluchami - superspawa, polecam!! Dla maluchow sąrozlozone maty, duzo zabawek, mogąsie bawic. Nie jest za glosno i tak bardzo ciemno, wiec spokojnie mozna nakarmic malucha czy przewinąc (sa przewijaki i akcesoria). Dodatkowo są nosidelka, wiec tez wygodnie, ja kdzidzius jeszcze nie siedzi. Fakt, ze calego filmu nie objerzalam, ale dobre i pół i wyrwanie się z domu1!
Medluję się, u nas juz po staremu, Tadzio doszedł do siebie po operacji Szwy sie rozpusczają, ale juz mu nie przeszkadzają. Pierwsz ytydzien to byl koszmar, ale z kazdym dniem bylo coraz lepiej. Nauczyl sie juz jesc z normalnej butelki, wiec ta dla dzieci z rozszczepami poszła w kątI zaczął wymawiac "g' i 'n" , a tego wczesniej nie bylo (zamiast aguuu mowil auuuuu).
Wczoraj bylam z nim w Mutlikinie na seansie dla rodziców z maluchami - superspawa, polecam!! Dla maluchow sąrozlozone maty, duzo zabawek, mogąsie bawic. Nie jest za glosno i tak bardzo ciemno, wiec spokojnie mozna nakarmic malucha czy przewinąc (sa przewijaki i akcesoria). Dodatkowo są nosidelka, wiec tez wygodnie, ja kdzidzius jeszcze nie siedzi. Fakt, ze calego filmu nie objerzalam, ale dobre i pół i wyrwanie się z domu1!
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
U nas rajstopki to podstawa, bo jak raniutko wychodzę to zakładam jeszcze spodenki. W złobku potem ściągam spodnie i mała moze brykać :-) Body zazwyczaj z kr. rękawem ubieram i na to koszulkę. Na to zakładam polarkowy kombinezon (z rana jest już zimno)
nie wiem czy dobrze zrozumialam..
rajstopki spodenki i kombinezon polarkowy tak??
A ja tylko grubsze spodenki
moonik dobrze ze juz po wszystkim
tanu
Entuzjast(k)a
ja dokladnie tak samo...a jak nie ma wiatru to bez czapki...choc dzis to juz zdecydowanie z czapka...hm....z tego co piszecie to ja chyba zle ubieram Szymona.
1. Body krótki rękaw
2. Rajstopy-hehehehe Sajmosz w rajstopach!!!
3. Ocieplane spodnie np jeansy na podszewce
4. bluza z kapturem/sweterek LUB bawełniana bluzeczka na długi rękaw i kamizeka
5 no i czapka
w wózku przykrywam go jeszcze cieniutkim polarkowym kocykiem i już
magda19lenka
MTM
Monik to cudownie, że z Tadziem już o wiele lepiej:-):-)
reklama