reklama
Justyna337
Fanka BB :)
a moj m nie pozwala mi małej rajtek zakładać!!!! mówi, że dziecka nie będę szczypać. ciągle pamięta jak my byliśmy mali i trzeba było nas wciskać w te rajtki (trzymając za rajtki podrzucać dziecko), były tak sztywne po praniu, że trzeba było uszczypnąć najczęściej by je naciągnąć. Nie pomaga tłumaczenie, że dzisiaj są inne tkaniny... no co za facet ręce mi opadają. I tak będzie biegała w rajtach. wiecie co mi kazał wkładać np pod spódniczki?? pajacyka!!! no co za gość
Ola - może jej przejdzie. a może więcej w domu zje?? kurcze strasznie ciekawe to Twoje dzieckoA jak z Juleczką? Lepiej, gorzej? A z dziećmi z przedszkola ma dobry kontakt?? a dlaczego gdyby było więcej to by ie było ok??
Ola - może jej przejdzie. a może więcej w domu zje?? kurcze strasznie ciekawe to Twoje dzieckoA jak z Juleczką? Lepiej, gorzej? A z dziećmi z przedszkola ma dobry kontakt?? a dlaczego gdyby było więcej to by ie było ok??
ale o co chodzi?ten ktos to ja :-) ech
Justyna ciekawy jest Twoj maz;-)
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
ale o co chodzi?
Myfa pokazywala polarek;-)
ile jest u Was stopni??
Bo u nas jak jest tak kolo 12-15st to jeszcze nie ubieram rajstopek tylko grubsze spodenki, nie chce jej przegrzewac.. bo co ja jej w zime bede zakladac jak bedzie -20st ale nigdy zimno jej nie jest;-) a do tych spodenek zawsze body -dl. rekaw i kurteczka czapunia skarpetki buciki
Justyna337
Fanka BB :)
ciekawa....eeeee.... Ola - jak czytam to chyba niezbyt dobrze to ujęłam. ;-) Twoja córcia ma silny charakter czy raczej jest niesmiała??
U nas rajstopki to podstawa, bo jak raniutko wychodzę to zakładam jeszcze spodenki. W złobku potem ściągam spodnie i mała moze brykać :-) Body zazwyczaj z kr. rękawem ubieram i na to koszulkę. Na to zakładam polarkowy kombinezon (z rana jest już zimno)
hm....z tego co piszecie to ja chyba zle ubieram Szymona.
1. Body krótki rękaw
2. Rajstopy-hehehehe Sajmosz w rajstopach!!!
3. Ocieplane spodnie np jeansy na podszewce
4. bluza z kapturem/sweterek LUB bawełniana bluzeczka na długi rękaw i kamizeka
5 no i czapka
w wózku przykrywam go jeszcze cieniutkim polarkowym kocykiem i już
1. Body krótki rękaw
2. Rajstopy-hehehehe Sajmosz w rajstopach!!!
3. Ocieplane spodnie np jeansy na podszewce
4. bluza z kapturem/sweterek LUB bawełniana bluzeczka na długi rękaw i kamizeka
5 no i czapka
w wózku przykrywam go jeszcze cieniutkim polarkowym kocykiem i już
dostaniesz dostaniesz!!!PS. nie dostałam @
Ile u was jest stopni?
Bo tutaj to nawet nie wim ile ale wczoraj ja bylam w bluzeczce na 3/4rekaw i jeansach a Szym w bodach z dlugim rekawem i bluzie z kapturem ,jeansy i skarpetki oraz czapka.
Byly tez i buty ale wkladal do buzi,skubaniec tak zadzieral noge w wozku ze buty sobie ssal
reklama