maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Marti śpi hura :-):-):-)oby tylko pospała jak najdłużej
Justyna życzę ci tego humorku do wieczora:-)
Justyna życzę ci tego humorku do wieczora:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madzik,nie znam Zoopera;-)zooper?
ha ha ha :-) rewelacjatak jest...
anegdotka z życia rodzinnego. jeden z kuzynów przybiega do babci na skergę: babciu baciu on to powiedział *****!!!
a babcia na to: poczekaj poczekaj - i liczy na placach wszystkie literki: K U R W A. wszystkie literki były?
kuzyn - no wszystkie
Babcia - no to nie pomylił się, dobrze powiedzial.;-)
U mnie w rodzinie dzięki takim reakcjom nigdy nie było problemów z przeklinaniem u dzieci
radzi sobie ogólnie w miarę dobrze - ale to dlatego, że to jest przedszkole prywatne i na razie chodzi tam ... troje dzieci gdyby było więcej, to prawdopodobnie by tam nie chciała chodzić... tylko jest problem, bo nie chce jeść - tzn. jak jest to co zna, to je, jak są nowe rzeczy albo takie których za bardzo nie lubi, to nie je i chodzi głodna :-( na śniadanie np. suchy chleb (bo lubi ), potem owoc czy danonek czy coś innego to zje, ale jak przychodzi obiad to jest loteria... myślałam, że "owczym pędem" będzie jadła jak inne dzieci ale niestetyOla - dziwne z tym gardłem. Do lekarza może trzeba zajrzeć? A Nika dobra - miała rację? Miała! A jak radzi sobie Twój aniołeczek w przedszkolu??