reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
ja będę w poznaniu 28-29. października
wprawdzie w sprawach służbowych, więc bez Jasia, ale 28 wieczorem będę miała wolne. jeśli będę sama (jeśli kolega nie będzie ze mną jechał) to też bardzo chętnie...:-)

witam po przerwie:tak:
Niestety tylko się witam, bo nawet nie nadrobie tego co pisałyście przez cały weekend
Oliwier niestety przeziębiony-ma spory katarek wiec znowu jakies homeopaty przyjmujemy:-( a drze sie przy odciąganiu katarku masakrycznie:-:)-:)-(
A ja wróciłam z aerobiku i siadam do pracy, bo mam siostrze pomóc pisać prace na mature:confused2::confused2::confused2::crazy:

Ewelcia - ja wiem dlaczego. Bardzo podobny avatar ma kama(z jakims numerem ale nie pamiętam jakim:zawstydzona/y:). Udzielała się na wątku zakupowym:)
No dziewczyny - to organizujmy!!! Może nam pogoda dopisze;-)
a mnie sieę nawet udało spotkać koleżankę w sobotę - byłyśmy na tyodniu bliskości - organizowanym przez klub kangura. ale to jakoś tak zamkniete towarzych - cięzko się przebić:zawstydzona/y: Ale nam udało się umówić na rodę na spacerek... ale wtedy mamy też szczepienie. będzie ciężko:confused2:

Saro pamietam moje wózkowe szaleństwa, ciągle cos czytałam, jeździłam, oglądałam trudno się było zdecydować na ten jeden konkretny, w końcu stwierdziłam, że idealnego nie ma i kupiłam dwa.

Ja dzisiaj cały dzień spędziłam przd kompem, w pracy to wiadomo, ale w domu cały wieczór robiłam aukcje ciuszków po Zośce na allegro, strasznie to jest pracochłonne, ale już widzę ze ludzie obserwują, więc mam nadzieje, że się sprzedadzą, po dobrej cenie.
Teraz Was poczytam nadrobie wątek i idę palulu.
Aha Zosia coś dzisiaj marudna była, nie mogła sobie znaleźć miejsca, cieżko zasnęła, chyba miała gorszy dzień

he he Sara - no to widać my się musimy spotkac jednak. Ja tez czasami musze przekląć... No cóż. każdy jest tylko człowiekiem. i obiecuję, że Zu będziesz mogła zrobic zdjęcie - nawet jak będzie spała:tak:
nie wiem czy znajdziemy inny temat do rozmowy - bo znamy sie tylko stąd - ale warto spóbować:-)

tak jest...:tak:
anegdotka z życia rodzinnego. jeden z kuzynów przybiega do babci na skergę: babciu baciu on to powiedział *****!!!
a babcia na to: poczekaj poczekaj - i liczy na placach wszystkie literki: K U R W A. wszystkie literki były?
kuzyn - no wszystkie
Babcia - no to nie pomylił się, dobrze powiedzial.;-)

U mnie w rodzinie dzięki takim reakcjom nigdy nie było problemów z przeklinaniem u dzieci

reklama
Do góry