reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Witajcie:)
Moja Mała szybko zaczęła nam całe noce przesypiać bo miała 3,5 miesiąca. Spać ''szła'' o 18:30-19 ale za to pobudka była o 4, 5 rano i nic tego rytmu nie mogło zmienić bo o 18 już byla nieprzytomna i płakała strasznie. Teraz jest troche lepiej bo wstajemy ko 6, troche zabawa w łóżku i ok 7 zaczynamy dzień:) ah gdyby te nasze dzieciaczki lubiły sobie tak rano chociaż do 9 pospać:):)
Miłego dnia mamusie i ranne ptaszki:)

reklama
Alcikk powiedz mi czy jest mozliwosc ze widzialam juz Twoj avatar pod innym
Nickiem?
Bo kurde od wczoraj wydaje mi sie jakis znajomy

Maniulka moj tez zamiast isc spac to kota dostaje w lozeczku;-)

A ja dzis gotuje kapusniaczek z mlodej kapustki

Niestety Juli mi sie popsula.Dzis troche lepiej ale od 6tej rano do 8 jeczala przez sen wiec wstawalam dawac jej smoka-sama bo maz ma ranki w tym tygodniu i wychodzi z domu 5.20.Dopiero o 8mej zasnelysmy do 9.50.Kurcze wczesniej bylo lepiej,to na pewno te zebiska:wściekła/y:
Sara jak by moj Szymon szedl spac o 20 i wstawal gotowy do zabawy chodzby nawet o 6 to ja bym sie cieszyla a Ty narzekasz!!!!!!
Panna Ci spi cala noc i jeszcze zle!!!!
Szym zasnal o 21 wstal o 22 z placzem potem 23 potem 1:40 zjadl 180ml mleka pozniej o 5:40 zjadl 120ml mleka pozniej wstal przed 8
!!!!!!!!!!!!!!
I co Ty na to????:eek::eek::eek:
Chciala bys tak???
Bo ja od 3miesiecy nie przespalam nawet jednej calej nocki.
Spal cale noce jak mial 4-5m a teraz sie skonczylo!!!!

Martyna śpi:-):-):-):-)żeby tylko troche pospała bo mam juz dość tyle że teraz to się nie położę bo zaraz syn ze szkoły przyjdzie :-(ale psychicznie odpoczywam.
Mam nadzieje że mąż nie będzie w pracy do 20 tylko wróci o 16 bo jak mała wstanie taka marudna to ja się zastrzelę

reklama
Do góry