reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Witam po bardzo długiej przerwie Marcowe mamy :) Pisałam z wami jak byłam w ciąży :)
julia.l widzię że mamy dzieciaczki z tego samego dnia ;-)

Łucja ma już ponad 6 mies. Mamy już pierwszego ząbka, Łucja prawie siedzi . Czas szybko leci .. jeszcze pamiętam jak ją pierwszy raz ujrzałam a tu już pół roku minęło . :tak:

M*R*widocznie laska narzeka na brak zajecia i glupa pali.

Witaj Maagda!!!!
Nawet zbytnio Cie nie kojarze z czasow ciazy ale cos tam mi swita w glowie!!!
A czemu sie tak dlugo nie odzywalas do nas?\
Gratuluje zabka!!!!

A ja wczoraj nie moglam yu wejsc bo mi net nie dzialal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ewelcia86- a już myślałam ze się na nas obraziłaś!!!

Maagda_-sorki, ja też Ciebie nie kojarzę-ale WITAJ!!! gratulacje ząbka dla Łucji!!!

Witam po bardzo długiej przerwie Marcowe mamy :) Pisałam z wami jak byłam w ciąży :)
julia.l widzię że mamy dzieciaczki z tego samego dnia ;-)

Łucja ma już ponad 6 mies. Mamy już pierwszego ząbka, Łucja prawie siedzi . Czas szybko leci .. jeszcze pamiętam jak ją pierwszy raz ujrzałam a tu już pół roku minęło . :tak:

Ja też nie kojarze:-( a raczej bym pamiętała skoro z tego samego dnia chyb że się nie odzywałas od porodu

ja tym bardziej nie kojarze wiec sceptycznie dosc podchofdze do nowych mam..... dlaczego dopiero teraz sie odezwalas? pewnie podczytywalas caly czas.....tylko....

reklama
Do góry