reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Ja też za bardzo nie kojarzę Magdy, ale zajrzałam do listyk marcówek którą robiła Modroklejka i tam jest Magda wpisana wiec rzeczywiście chyba pisała tylko moze dawno temu i juz nie pamiętamy. Witaj więc:-)

Eh chyba trochę przesadziłyście z powitaniem Magdy :eek: ja Magdę kojarzę ale ona więcej pisze na wątku o młodych mamuśkach niz tutaj na marcu. Nawet kiedyś pisałam z Magdą wiadomości pw wiec na pewno z nami pisała, ale fakt od porodu się nie odzywała, ale mogła mieć swoje powody co nie? Przecież nie napisała temu że nie ma dostępu do wz (nie napisała ani słowa o tym) tylko po to aby się z nami przywitać. No i chyba trochę przesadzamy z tym że kazdy nas podczytuje ale się nie udziela...mi by się nie chciało tylko podczytywać :-D nie widziałabym w tym najmniejszego sensu.

dziewczyny, nie przesadzajcie z tymi posądzeniami o "trollizm" ;-)
witaj Maagda ponownie

tak wpadło mi w oko, że gadałyście o wadze - ja ważę obecnie 65kg, czyli o 3,5kg mniej niż przed ciążą, wchodzę w spodnie sprzed 4 lat :rofl2:

dzięki magda19lenka, też mi się strasznie podoba :tak:
zauważyłam, że mam bardzo dużo zdjęci Juli i mało zdjęć Niki - głupio trochę, muszę nadrobić... ale wiecie jak to jest, cały dzień z maluchem w domu, co chwila jakaś "okazja" do zrobienia fotki ;-)
ATsonia, niech żyje Król :-D moja chyba będzie Królową - idą jej 4 górne, w tym dwójki są praktycznie na wierzchu... a ja się dziwię, że dziecko marudne :sorry:

reklama
Do góry