reklama
Justyna337
Fanka BB :)
Moonik - trzymam kciuki
I
ivaz
Gość
Moonik1, Kaczuszko trzymajcie się dziewczyny, będzie dobrze!!!!
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
moonik1,kaczuszko trzymam kciuki żeby wszystko było ok
madzik_
Fanka BB :)
Nie mam dziś weny kompletnie jakoś do pisania więc Was tylko podczytuje..:-(
Jakiś mam taki słaby dzień mimo iż sloneczko za oknem...
Jakiś mam taki słaby dzień mimo iż sloneczko za oknem...
tanu
Entuzjast(k)a
madzik a jutro urodziny Kubusia i bedziemy nowy torcik bezowy probowacale wiesz rozglądamy się za autem dla mnie, albo stare wróci jeszcze od rodziców jak oni sobie kupi(siostra miała wypadek i im pożyczyliśmy bo ja i tak malo używalam) wiec moze jednak uda się nam spotkac??;-) Ty mój Torcie bezowy:-):-) tort bezowy zapamietam i zawsze bedziesz mis ie z nim kojarzyła!! zawsze:-):-)
Lukullus
nazywa sie mazarin....powiem czy smaczny
tanu
Entuzjast(k)a
moonik....bardzo dzielna jestes.....trzymam kciuki i mysle o Twoim malenstwie....i zycze mu bardzo duzo zdrowka
reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
oj ale mam zaleglosci...
chłopaki moje juz zdrowieja jeszcze kaszelki maja, i Wojtek co prawda jeszcze do poniedzialku na antybiotyku ale mam nadzieje ze na dobre juz wyzdrowieje......
ja na diecie pomieszanej wkoncu ale generalnie jem zdrowiej i czuje sie lzejsza maz zauwazyl pierwsze skutki jej ja narazie jestem ostrozna bo waga tylko 1,5kg mnie pokazuje ale zawsze to cos....
smutno mi bardzo jak czytam ze takie maluszki i juz jak nie zabiegi to inne przykre rzeczy musza przechodzic mam nadzieje ze szybko wyzdrowieja ....
a polecam belisse od miesiaca prawie biore i juz widze efekty na buzi i wlosach...
chłopaki moje juz zdrowieja jeszcze kaszelki maja, i Wojtek co prawda jeszcze do poniedzialku na antybiotyku ale mam nadzieje ze na dobre juz wyzdrowieje......
ja na diecie pomieszanej wkoncu ale generalnie jem zdrowiej i czuje sie lzejsza maz zauwazyl pierwsze skutki jej ja narazie jestem ostrozna bo waga tylko 1,5kg mnie pokazuje ale zawsze to cos....
smutno mi bardzo jak czytam ze takie maluszki i juz jak nie zabiegi to inne przykre rzeczy musza przechodzic mam nadzieje ze szybko wyzdrowieja ....
a polecam belisse od miesiaca prawie biore i juz widze efekty na buzi i wlosach...