reklama
ATsonia 5zebow WOW
Rosna mu te zabki jak grzyby po deszczu
U nas zebow nadal NIET
Midnight witaj rzeczywiscie dawno cie tu nie bylo!!!
Madzik fajnie ze urlopi sie udal,myslalam wczoraj o Tobietzn kiedy wracasz i kiedy sioe odezwiesz do nas;-)
Rosna mu te zabki jak grzyby po deszczu
U nas zebow nadal NIET
Midnight witaj rzeczywiscie dawno cie tu nie bylo!!!
Madzik fajnie ze urlopi sie udal,myslalam wczoraj o Tobietzn kiedy wracasz i kiedy sioe odezwiesz do nas;-)
karolka84
mama kwietniowa '09
ATsonia ale ząbki szybko rosną Szymkowi! A ta lekarka jakaś niedouczona chyba!
Madzik witamy po urlopie! Super że wypad się udał
Madzik witamy po urlopie! Super że wypad się udał
G
gosia88
Gość
czesc dziewczyy ja tez powrocilam po kilkudniowej nieobecnosci, wiec tylko sie witam i lece na inne watki... trza ponadrabiac. Widze tylko ze Szym ma juz 5zebow- Niezle!! Majka nic i sie nie zapowiada zeby miala w najblizszym czasie ale ja sie ciesze przynajmniej cycki maja wolne
Justyna337
Fanka BB :)
MAdzik - ale się za Toba stęskniłam:-)
ATsonia 5 zębów!!!!!!!!!!!!!!! w mordę!!!!u ns trwająposzukiwania od bardzo dawna ale jakoś Zu jeszcze nie wpadła na właściwy trop;-) Ma takie dni, że najchętniej to bym ją sprzedała, ale sa dni, że nie;-)
Midnight - witaj jak Twoja malutka? Hania tak?
reszte wieczorem bo teraz mam chwilkę bo babcia poszła z Zu na spacerek więc muszę wszystko ogarnąć żeby na resztę tygodnia mieć wolne. m pojechał wraca w sobotę, zabrał auto - więc wózek muszę nosić. po moich kręconych schodach to nie najłatwiejsze zadanie
dobra lece, do zobaczenia
ATsonia 5 zębów!!!!!!!!!!!!!!! w mordę!!!!u ns trwająposzukiwania od bardzo dawna ale jakoś Zu jeszcze nie wpadła na właściwy trop;-) Ma takie dni, że najchętniej to bym ją sprzedała, ale sa dni, że nie;-)
Midnight - witaj jak Twoja malutka? Hania tak?
reszte wieczorem bo teraz mam chwilkę bo babcia poszła z Zu na spacerek więc muszę wszystko ogarnąć żeby na resztę tygodnia mieć wolne. m pojechał wraca w sobotę, zabrał auto - więc wózek muszę nosić. po moich kręconych schodach to nie najłatwiejsze zadanie
dobra lece, do zobaczenia
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Łooo matko, 5 zębów, prawie żem na zawał zeszła No ale szacun dla Szymusiowych dziąsełek
U nas narazie 1 ząbek, a drugi jest widoczny, tyle, że diabelnie uparty i wyleźć nie chce!
My z Adim trochę się już podleczyliśmy, ale do pełnego zdrowia jeszcze nam daleko, Adi odrabia nocne zaległości w spaniu a ja Was podczytuję:-)
Gosia, Madzik,Midnight fajnie, że wróciłyście!!!:-)
U nas narazie 1 ząbek, a drugi jest widoczny, tyle, że diabelnie uparty i wyleźć nie chce!
My z Adim trochę się już podleczyliśmy, ale do pełnego zdrowia jeszcze nam daleko, Adi odrabia nocne zaległości w spaniu a ja Was podczytuję:-)
Gosia, Madzik,Midnight fajnie, że wróciłyście!!!:-)
tanu
Entuzjast(k)a
hej dziewczyny...strasznie mo glupio zupelnie nie wiem co u was slychac, nie mam kiedy poczytac...
MIlosz daje popalic w ciagu dnia....chyba zabki go tak mecza, zawsze taki radosny a teraz marudzi ciagle i ciagle na raczkach, jestem juz padnieta a moj kregoslup strasznym stanie...noc coz
na domiar zlego ma alergie na wozek coraz wieksza...placze jakby go ze skory obdzierali...wyjscie na zakupy to tragedia, wracam domeczona strasznie ,zdolowana ...
na niedalekie spacery do manduki go wkladam, ale nie zawsze tak sie da
ludzie na mnie patrza jak na jakas wyrodna matke....i mam wrazenie ze to tylko moje dziecko takie.....ani minuty w wozku nie wysiedzi
eh ponadto nie znosze tej mutsy....nie wiem nie spasowal mi ten wozek...bebecomfort byl znacznie lepszy....
teraz na domiar zlego ciezki okres bo M musi w pracy budzet ustalac i wraca bardzo bardzo pozno.....
ogolnie jakiegos dola lapie.....
pozdrawiam was wysztkie bardzo mocno i obiecuje cos poczytac jak bede miala chwile
MIlosz daje popalic w ciagu dnia....chyba zabki go tak mecza, zawsze taki radosny a teraz marudzi ciagle i ciagle na raczkach, jestem juz padnieta a moj kregoslup strasznym stanie...noc coz
na domiar zlego ma alergie na wozek coraz wieksza...placze jakby go ze skory obdzierali...wyjscie na zakupy to tragedia, wracam domeczona strasznie ,zdolowana ...
ludzie na mnie patrza jak na jakas wyrodna matke....i mam wrazenie ze to tylko moje dziecko takie.....ani minuty w wozku nie wysiedzi
eh ponadto nie znosze tej mutsy....nie wiem nie spasowal mi ten wozek...bebecomfort byl znacznie lepszy....
teraz na domiar zlego ciezki okres bo M musi w pracy budzet ustalac i wraca bardzo bardzo pozno.....
pozdrawiam was wysztkie bardzo mocno i obiecuje cos poczytac jak bede miala chwile
reklama
I
ivaz
Gość
oj wiem tanu co to jest alergia na wózek u mnie było to samo, teraz juz jest lepiej ale też nie rewelacja, wychodząc na spacer to tez zawsze mam w koszyku w wózku bondolino, u nas akurat nosidło pomaga, przynajmniej mam rezce wolne i moge swobodnie pchać wózekhej dziewczyny...strasznie mo glupio zupelnie nie wiem co u was slychac, nie mam kiedy poczytac...