No dokladniedziewczyny ja wam napisałam ze nie chodzi tu o was personalnie tylko o sytuacje która zaistniała jakiś czas temu
reklama
Justyna337
Fanka BB :)
ADI - NAJLEPSZEGO:-)
co do wklejania zdjęć można też było nas zapytać - jak większość z nas robiła;-)
co do wklejania zdjęć można też było nas zapytać - jak większość z nas robiła;-)
karolka84
mama kwietniowa '09
Tak Justyna, ja tż spytałam jak i już potrafię wklejać fotki. To nic trudnego Tak więć dziewczyny do roboty. Trzeba się rozwijać i nabywać nowe umiejętności;-):-)
Hohohoho, ruch na forum!!! czyzby Wasz dzieci spały??? ja nie mam czasu bo Szymon gadzi spaniem w dzień i ciągle lobuzuje...
Malo czasu ostatnio, mielismy kilka ładnych dni to cały czas na podwórku, w domu nie mam czasu, bo sprzatam, piore gotuje i do tego ta praca mgr ;-)
Z nowości Szymkowi wczoraj wyszadł 5 ząb juz mnie zaczyna to bawić
tyle u nas, pozdrawiamy
Malo czasu ostatnio, mielismy kilka ładnych dni to cały czas na podwórku, w domu nie mam czasu, bo sprzatam, piore gotuje i do tego ta praca mgr ;-)
Z nowości Szymkowi wczoraj wyszadł 5 ząb juz mnie zaczyna to bawić
tyle u nas, pozdrawiamy
madzik_
Fanka BB :)
czesc kobietki:-) teskniłam za Wami!!
W Krynicy było super:-):-):-) Kąpaliśmy sie w morzu nawet Tak było jednego dnia gorąco!!:-)
Wieczorem usiąde i Was poczytam, bo od razu po urlopie się nam goście zapowiedzieli a w chalupie taki balagan
A Oliwier przez ten urlop to normalnie się tak rozbestwił, rozpuścił że szok nie dziwic sie bo non stop mama i tata..
W Krynicy było super:-):-):-) Kąpaliśmy sie w morzu nawet Tak było jednego dnia gorąco!!:-)
Wieczorem usiąde i Was poczytam, bo od razu po urlopie się nam goście zapowiedzieli a w chalupie taki balagan
A Oliwier przez ten urlop to normalnie się tak rozbestwił, rozpuścił że szok nie dziwic sie bo non stop mama i tata..
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
ATsonia gratulacje 5 ząbków szokale te Szymki marcowe szybkie jeden juz prawie pełna szczękę ma a drugi biegać juz chce;-)
midnight witaj ponownie:-)
Madzik a nie mówiłam że będzie super,ciesze się że wyjazd się uałam czekamy na relacje:-)
midnight witaj ponownie:-)
Madzik a nie mówiłam że będzie super,ciesze się że wyjazd się uałam czekamy na relacje:-)
reklama
midnight-ta...dbam....możesz sobie wyobrazić jak pięcio miesięczne dziecko daje sobie zęby wyczyścić
Szymon też się budzi w nocy na jedzenie, więc to czyszczenie to ma taki sens....no ale cos tam próbuję mu wyszczyścić...
Pytałam lekarki czym te ząbki myć a ona "Normalną pastą do zębów dla dorosłych" jakas dziwna ona czekam aż Szymon skończy 6 miesięcy wtedy na własną rękę kupie mu coś w aptece...najlepiej żeby to był jakis płyn, bo co mi po paście jak on ją połknie-to najwyżej sobie przeyk przeczyści
Szymon też się budzi w nocy na jedzenie, więc to czyszczenie to ma taki sens....no ale cos tam próbuję mu wyszczyścić...
Pytałam lekarki czym te ząbki myć a ona "Normalną pastą do zębów dla dorosłych" jakas dziwna ona czekam aż Szymon skończy 6 miesięcy wtedy na własną rękę kupie mu coś w aptece...najlepiej żeby to był jakis płyn, bo co mi po paście jak on ją połknie-to najwyżej sobie przeyk przeczyści