reklama
karolka84
mama kwietniowa '09
Nie odzywałam się bo mieliśmy awarię komputera. Już myślałam że pracę mgr straciłam, bo gapa ze mnie że nie zapisałam jej w innym miejscu. Teraz już mam nauczkę. Chociaż zawsze mogłabym od promotora ściągnąć bo on ma.
Tanu zgadzam się z dziewczynami - jesteś laską jakich mało Nie dołuj się! Bo nie warto! A mąż na pewno zapatrzony w Ciebie a nie w te 18-tki! Swoją drogą przygody mieliście na wycieczce Witamy po powrocie
Tanu zgadzam się z dziewczynami - jesteś laską jakich mało Nie dołuj się! Bo nie warto! A mąż na pewno zapatrzony w Ciebie a nie w te 18-tki! Swoją drogą przygody mieliście na wycieczce Witamy po powrocie
avanti85
Entuzjast(k)a
Witam po długiej nieobecności niestety przez tydzień nie miałam zabardzo czasu żeby pisać zaglądłam ale nawet nie zdążyłam poczytać co napisałyście ale zaraz co nie co postaram sie nadrobić
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Tanu Avanti witajcie:-)
Dziewczyny zauwazylam ze na tym watku coraz mniej osob sie pojawia...
My dzis bylismy na zakupach z kolezanka i jej synkiem. troche sie wyszalelismy Amelka byla grzeczniutka chyba bedzie lubiala zakupy
Dziewczyny zauwazylam ze na tym watku coraz mniej osob sie pojawia...
My dzis bylismy na zakupach z kolezanka i jej synkiem. troche sie wyszalelismy Amelka byla grzeczniutka chyba bedzie lubiala zakupy
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
hejka
ja szybciusio...Wojtek na antybiotyku :-( zapalenie oskrzeli mu sie zaczynalo juz jak do lekarza dotarlismy....a w sumie o d razu jak dostal katar pojecha;ismy...
zwrocil antybiotyk po godzinie wiec pewnie nie obedzie sie bez wziewnych lekow no nic boje sterydow ale dla takiego maluszka choroba to nic dobrego....
starszak trzyma sie dzielnie narazie leki dorazne ma tylko.... no nic zmykam
kolezanka dzisiaj zaporponowala wyjazd na zakupy na targówek ale dupa bita nie zostawie chłopaków samych zreszta tatusia tez gardziolo boli...brryyyy nienawidze tego okres ....
ja szybciusio...Wojtek na antybiotyku :-( zapalenie oskrzeli mu sie zaczynalo juz jak do lekarza dotarlismy....a w sumie o d razu jak dostal katar pojecha;ismy...
zwrocil antybiotyk po godzinie wiec pewnie nie obedzie sie bez wziewnych lekow no nic boje sterydow ale dla takiego maluszka choroba to nic dobrego....
starszak trzyma sie dzielnie narazie leki dorazne ma tylko.... no nic zmykam
kolezanka dzisiaj zaporponowala wyjazd na zakupy na targówek ale dupa bita nie zostawie chłopaków samych zreszta tatusia tez gardziolo boli...brryyyy nienawidze tego okres ....
reklama
karolka84
mama kwietniowa '09
Myfa dużo zdróweczka dla urwisów małych i dużego urwisa też