reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Nie odzywałam się bo mieliśmy awarię komputera. Już myślałam że pracę mgr straciłam, bo gapa ze mnie że nie zapisałam jej w innym miejscu. Teraz już mam nauczkę. Chociaż zawsze mogłabym od promotora ściągnąć bo on ma.

Tanu zgadzam się z dziewczynami - jesteś laską jakich mało:tak: Nie dołuj się! Bo nie warto! A mąż na pewno zapatrzony w Ciebie a nie w te 18-tki! Swoją drogą przygody mieliście na wycieczce:baffled: Witamy po powrocie:-D

Witam po długiej nieobecności :tak::zawstydzona/y: niestety przez tydzień nie miałam zabardzo czasu żeby pisać zaglądłam ale nawet nie zdążyłam poczytać co napisałyście ale zaraz co nie co postaram sie nadrobić :sorry2:

Tanu Avanti witajcie:-)

Dziewczyny zauwazylam ze na tym watku coraz mniej osob sie pojawia...:-p

My dzis bylismy na zakupach z kolezanka i jej synkiem. troche sie wyszalelismy:-D Amelka byla grzeczniutka chyba bedzie lubiala zakupy:-D:-D:-D

hejka

ja szybciusio...Wojtek na antybiotyku :-( zapalenie oskrzeli mu sie zaczynalo juz jak do lekarza dotarlismy....a w sumie o d razu jak dostal katar pojecha;ismy...

zwrocil antybiotyk po godzinie wiec pewnie nie obedzie sie bez wziewnych lekow no nic boje sterydow ale dla takiego maluszka choroba to nic dobrego....

starszak trzyma sie dzielnie narazie leki dorazne ma tylko.... no nic zmykam
kolezanka dzisiaj zaporponowala wyjazd na zakupy na targówek ale dupa bita nie zostawie chłopaków samych zreszta tatusia tez gardziolo boli...brryyyy nienawidze tego okres ....

reklama
Do góry