reklama
marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry:-)
dawno mnie tu nie bylo:-(ale podczytuje was codziennie tylko albo weny brak albo sil po calym dniu by pisac:-),poza tym od rana do 16 godz jestesmy na spacerze,trezba korzystac poki pogoda jest,
dawidek w sobote pierszy raz sam usiadl:-)ale smiesznie wygladal:-):-):-)
mykam bo juz sie budzi,
przepraszam ze tylko tak o sobie ale zeby odp to juz nie mam czasu bo do synka trzeba
dawno mnie tu nie bylo:-(ale podczytuje was codziennie tylko albo weny brak albo sil po calym dniu by pisac:-),poza tym od rana do 16 godz jestesmy na spacerze,trezba korzystac poki pogoda jest,
dawidek w sobote pierszy raz sam usiadl:-)ale smiesznie wygladal:-):-):-)
mykam bo juz sie budzi,
przepraszam ze tylko tak o sobie ale zeby odp to juz nie mam czasu bo do synka trzeba
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
....
Ostatnia edycja:
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
a ja pomarudzę - duży chory marudny
na spacerek nie wyjdziemy pewnie do weekendu bo męża znów brak, wczoraj wleciał wyrzucił ciuchy z wyjazdu w kuchni (oczywiście nie sprzątnął) i poszedł spać....rano wyjechał .... pewnie pogadać z nim będę mogła w piątek jak wróci....
wczoraj wieczorem padałam, chciałam sobie poleżeć choć 5 minut w wannie, a tu nawet nie mogłam się wykąpać porządnie bo Miki się co chwila budził
a dzisiaj Duży jest takim jęczydłem że szok
wytrzyj tyłek
podaj
bądź ze mną
i przy tym ma znów jakieś dziwne zachowania - nie chce zostać sam w pomieszczeniu - nawet jeśli jestem pokój obok np uśpienie małego to masakra.... bo duży obok stoi i jęczy
uciekam bo mały dziś też maruda, a mnie chyba zaczyna jakieś przeziębienie brać
chyba oszaleję
CHCĘ DO PRACY, DO LUDZI, DO NORMALNOŚCI
na spacerek nie wyjdziemy pewnie do weekendu bo męża znów brak, wczoraj wleciał wyrzucił ciuchy z wyjazdu w kuchni (oczywiście nie sprzątnął) i poszedł spać....rano wyjechał .... pewnie pogadać z nim będę mogła w piątek jak wróci....
wczoraj wieczorem padałam, chciałam sobie poleżeć choć 5 minut w wannie, a tu nawet nie mogłam się wykąpać porządnie bo Miki się co chwila budził
wytrzyj tyłek
podaj
bądź ze mną
i przy tym ma znów jakieś dziwne zachowania - nie chce zostać sam w pomieszczeniu - nawet jeśli jestem pokój obok np uśpienie małego to masakra.... bo duży obok stoi i jęczy
chyba oszaleję
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
a ja pomarudzę - duży chory marudny
wytrzyj tyłek
podaj
bądź ze mną
chyba oszaleję
Marudź, marudź u mie wszyscy chorzy łącznie ze mną:-( nie dość że koło dzieci trzeba latać, koło m tez bo chory a ja??????????????????:---(
magda19lenka
MTM
gosia na rekach wiec tylko napisze ze ZDALAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-):-):-):-)
reklama
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
gosia na rekach wiec tylko napisze ze zdalam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-):-):-):-)
gratuluje!!!!!!!!!!!:-)