reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

ja jestem maniaczką Bruce willisa więc kocham wszystkie filmy z nim i te gnioty i komedie typu jak ugryźć 10 milionów!!! a tak w ogóle to uwielbiam filmy typu Piła:zawstydzona/y: tylko że ja na tym filmie płacze bo mnie wzrusza.... a teraz jestem na etapie seriali ... dr. house-zaczęłam oglądać jak leciał na początku na 2 potem zdjeli:/ a teraz serie są na n i oglądaliśmy z m harper's island też polecam od wtorku normalnie w tv 13 odcinków

Ostatnia edycja:
reklama
Skoro prawie wszystkie ogladaly Joe Balck to musze m namowic zeby sciagnal,moze i ja bym obejrzala:-p
Efek motyla zaczelam ogladac ale mi sie nie podobal.
Ja uwielbiam polskie komedie Tylko mnie kochaj jest super!!!chyba 3razy ogladalam.Chlopaki nie placza,czas surferow itp.
A ze starych PL komedi to najbardziej sami swoii hehe

M w domu,moglibzsmz gdyies jechac ale pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Skoro prawie wszystkie ogladaly Joe Balck to musze m namowic zeby sciagnal,moze i ja bym obejrzala:-p
Efek motyla zaczelam ogladac ale mi sie nie podobal.
Ja uwielbiam polskie komedie Tylko mnie kochaj jest super!!!chyba 3razy ogladalam.Chlopaki nie placza,czas surferow itp.
A ze starych PL komedi to najbardziej sami swoii hehe

M w domu,moglibzsmz gdyies jechac ale pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewelcia wciśnij shift i Ctrl bo ci sie klawiatura poprzestawiała:-):-)

Czesc laseczki:-)
Dzisiaj troszke sobie pospalam bo az do 9.30;-) pozniej zjedlismy sniadanko. mieszkanko posprzatalam a teraz sie relaksuje przed kompem:-D a mala na macie ale chyba zaraz ja poloze spac bo cos oczka trze:tak:

Witam:-)
Temat filmów to i ja się dołączę Polskie komedie uwielbiam i te stare i te nowe :-)
Mój wyciskacz łez to Zielona mila z ulubionych to Znamię,Efekt motyla
Ostatnio w ciąży oglądałam sporo filmów z serii bollywood mój faworyt to Czasem słońce czasem deszcz:tak:No i horrory,thilery.Również widziałam wszystkie odcinki Oszukać przeznaczenie,konieznie musze zobaczyć czwartą część
No i ja uwielbiam mecze bardziej niż mój mąż to on wczoraj siedził przy kompie a ja przeżywałam mecz jak głupia wykrzykując czasami niecenzurowane słowa:-)

Sara - niezłe z tą nimfomanką, uśmiałam się. Piękne sceny erotyczne w filmach doceniam, ale ich akurat jak na lekarstwo. Ogólnie podobnie myślę o filmach, fajnie ot ujęłaś. Pachnidło też mnie oczarowało, te obrazy, lawendowe pola, góra płatków róż, niemal czuje się te zapachy - przeczytałam też książkę. Muszę już lecieć, ale pomyślę jakie filmy jeszcze zapadły mi w pamięć, filmów oglądamy sporo.

Bollywood - zdecydowanie nie, horrory - nie, ale dobry thiller jak najbardziej.
Oszukać przeznaczenie też oglądałam, nie bardzo to horror, dlatego dało się oglądać - najciekawiej pierwszą część.

Typowych science fiction też nie lubię - gwiezdne wojny nie do przejścia dla mnie, ale np Matrix I część dobry, bo ma pewną głębię. Kurczę, tyle na razie.

Ostatnia edycja:
Maniulka Zielona Mila to jest z Eminemen czy mi cos sie pomyslilo?

Moj spal 20min:cool2:

M*R* lecz kacora.
Dobra podobno kawa albo rosolek goracy;-)

JA lece do m bo sie obrazi:-p

reklama
Do góry