reklama
Nadia dziękuje za zyczonka:-)
MM - masz rację, ten link jest o pedofilii na NK Nie widziałam tego wczesniej i jestem w szoku, jak tak mozna przerobic zdjęcie niewinnego dziecka Zboczeńcy jedni Ja to bym takich kastrowała ;-) i nie ma zmiłuj. Na ochotnika moge sie zgłosić Rach ciach i po krzyku Musze poblokowac fotki na nk
Nadi juz spi ale dzis mega marudna była i spała az 3 razy po godzinie w ciągu dnia to dla niej b duzo. Mam nadzieje ze to przez pogode a nie choróbstwo Kicha troche ale czasem tak ma ze jednego dnia kicha czesto a drugiego juz wcale. Wiec czekam co bedzie jutro
MM - masz rację, ten link jest o pedofilii na NK Nie widziałam tego wczesniej i jestem w szoku, jak tak mozna przerobic zdjęcie niewinnego dziecka Zboczeńcy jedni Ja to bym takich kastrowała ;-) i nie ma zmiłuj. Na ochotnika moge sie zgłosić Rach ciach i po krzyku Musze poblokowac fotki na nk
Nadi juz spi ale dzis mega marudna była i spała az 3 razy po godzinie w ciągu dnia to dla niej b duzo. Mam nadzieje ze to przez pogode a nie choróbstwo Kicha troche ale czasem tak ma ze jednego dnia kicha czesto a drugiego juz wcale. Wiec czekam co bedzie jutro
karolka84
mama kwietniowa '09
Wszystkiego najlepszego dla Nadinki!!!
M. ogląda mecz a ja w końcu zaglądam do Was:-) Nie było nas miesiąć i całe mieszkanie trzeba gruntownie sprzątać, tyle kurzu...ble! do tego piorę i piorę bo tyle się nazbierało.
Gabi dziś marudna była, spała tylko raz w dzień i to max. 30 min
M. ogląda mecz a ja w końcu zaglądam do Was:-) Nie było nas miesiąć i całe mieszkanie trzeba gruntownie sprzątać, tyle kurzu...ble! do tego piorę i piorę bo tyle się nazbierało.
Gabi dziś marudna była, spała tylko raz w dzień i to max. 30 min
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Heheh ale tu pusto Ja ogladam film na tvn NIGDY W ZYCIU (zajebisty) dobra lece tylko wpadlam sie zameldowac
karolka84
mama kwietniowa '09
MM też widziałam ten film Jest świetny
Dziś obejrzałam na kompie "Mała wielka miłość" też mi się podobał
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Mały pije max 5 minut i tak co 1.5 h, mało przybiera na wadze i wydaje mi się że dlatego iż najpierw leci pokarm mniej treściwy taki bardziej do napicia a jemu się dalej nie chce ciągnąć i tylko popija zamiast jeść treściwsze....Kaczuszka a dlaczego odstawaiasz małego od piersi??jeśli mozna wiedzieć?
oprócz tego w nocy robi to samo - pobudka co 1.5 h
no ale 3 dzień nieudanej próby....
rano dałam małemu kaszkę na gęsto może pójdę bardziej w tę stronę że w dzień więcej dodatkowego jedzenia i butle, a w nocy najwyżej pierś
NADINKA wszystkiego naj naj...
a ja dzisiaj dostałam wychodne - pełen relaksik 2 h u kosmetyczki i czuję się super....
Ostatnia edycja:
ja tez ogladalam ten film.MM też widziałam ten film Jest świetny
A tego Nigdy w zyciu jeszcze nie/.,
Ostatnio ogladalam "kac vegas"a wczoraj "u Pana Boga za miedza"\
Kurde moj maly przechodzi samego siebie przed 19 tak marudzil i piszczal ze szok,0 19:50 mial kapiel - normalnie w Niebowziety podczas jedzenia kaszki zasypial i nie chcial jesc to mu zrobilam mleko w butli i ku mojemu zdziwieniu zjadl 100mlale nie chetnie,raz ciagnal a raz sie bawil,przygryzal tez smoczka.
Teraz zamiat zasnac to wojuje w lozeczku!!! A przeciez byl taki siacy
karolka84
mama kwietniowa '09
Co do kolczyków bardzo chciałam przebić Gabuli uszka, ale M. stanowczo się sprzeciwił. Obawia się że mogłaby zrobić sobie krzywdę zaczepiając o coś albo sama ciągnąć za kolczyk Może ma trochę racji!
Kolczyki dostała na chrzciny, aż dwie pary. Ale muszą jeszcze trochę poczekać.
A dziewczynki takie malutkie z kolczykami wyglądają prześlicznie!
Kolczyki dostała na chrzciny, aż dwie pary. Ale muszą jeszcze trochę poczekać.
A dziewczynki takie malutkie z kolczykami wyglądają prześlicznie!
karolka84
mama kwietniowa '09
Jeśli na temat filmów mowa to niedawno widziałam "Siedem dusz". Już dawno nie oglądałam tak rewelacyjnego filmu. Do tej pory o nim myślę. To jeden z tych, które na długo pozostają w pamięci Jeśli ktoś nie widział to polecam!
reklama