reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Wróciłam już z pracy.
Maniulka- to faktycznie fajny system macie z tymi książkami i przyborami do szkoły. U nas to niestety nie do pomyślenia, a szkoda...
Madzik- biedny Twój syncio, smutne że te nasze szkrabki się muszą tyle nacierpieć.....
A u nas pada:-(, spacerku nie będzie.

reklama
hejka

przedwczoraj udalo mi sie laktaor sprzedac 69 zeta w plecy ale lepsza stowa niz nic...
zobaczymy jak ciuszki pojda ...

Sara to moze nie zarabianei takie plynne, ale wciaga pamietam ze mnie wciagnelo na dobre buhahaha cale szczecie musialam sie wyprowadzic i juz nie buszowalam tak po lumpkach....chociaz zauwazylam ze ciuszki orginalne schodza jak cieple buleczki....dziwe sie tylko czasem bo ludzie takie poniszczone licytuja tylko dla marki....

Ola moze wpadlabys do mnie okna umyc? ;-)
kurcze ja sie zbieram i zbieram i nic z tego nie wychodzi dzieciaczki bardzo absorbujace sa....moze jak mlody pojdzie do przedszkola we wrzesniu wkoncu cos zrobie...

Pisałam wcześniej posta i miałam chwilową przerwę netu i widzę, że mi się nie pojawił...:wściekła/y:

maniulka - super macie z tymi podręcznikami!!:-)

u nas dziś odpust. byliśmy rano na mszy, a potem Jasiek dostał wiatraczek :-)
zabawa na całego... aż się cały trząsł do tego wiatraczka z 15 minut. normalnie działa jak hipnotyzer!:-D:-D:-D

madzik - słyszałam że można kupić miękką szczoteczkę do zębów i masować nią dziąsełka jak dziecko ząbkuje... ale nie wiem czy działa bo nie próbowałam..:baffled:

ja też się za okna zabrać nie mogę- ale moje okna są w kamienicy - pokoje wysokie na 5 metrów więc jest co myć...:zawstydzona/y: wcześniej mielismy okna skrzynkowe to byla masakra ale te nowe juz jakoś idą... gorzej że w centrum okna brudzą się w tempie ekspresowym od jadących samochodów smogu i ... węgla. bo tu w zasadzie same przedwojenne kamienoce - wszystkie z piecami węglowymi więc taki pył się unosi i okna czarne. jutro kłade ogórki - potem w niedziele mam chrzciny więc sobie mycie odpuszczę. może za tydzień??:-p
A mnie złapał sztyngiel jak to mówi mama. nie wiem czy mnie zawiało czy co ale mi szyja zesztywniała i nie mogę jej odwrócić w jedną stronę:baffled: i boli jak cholera!!!!!!!!!!! a chrzciny juz tuż tuż - jak ja będę z tą szyją wyglądać?? nizczym sie nie moge wysmarować - nawet na noc bo mała za bardzo reaguje na zapachy - a karmię przecież to mnie nikt nie zastąpi... ech jk nie urok to przemarsz wojska. lecę pooglądać serial. Moja dzidzioa usnęła dzisiaj w 10 minut:tak:

Wiesz ATsonia czasem tak jest.... ja smarowałam buzię małej to bez przewry cos na niej było, jak nie smaruję to buzie ma ładniutka i nic nie wyskakuje...;-) Od kilku dni stosuję płyn do kapieli i mleczko do ssmarowania jonsona na zasyianie. na razie działa chyba bardziej na mnie niż na Zuzię:-p Ale dzisiaj zasypianie zajęcło nam 10 minut... w szoku byłam. ale to o niczym nie świadczy bo mała bardzoi zmęczona

reklama
hej hej

u mnie tez przydałby sie ktos do umycia okien:tak: zabieram sie do tego całe lato i zabra sie nie moge:-D Ten tydzien mam strasznie zabiegany, codziennie cos załatwiam, musze to zrobic koniecznie w tym tyg bo juz wisi nade mna wizja poniedziałkowego pojscia do pracy:-( Humor z tego powodu mam nie tęgi, chyba bede ryczec cały dzien w pracy za Nadią:zawstydzona/y:
Jutro idziemy na kontrolne usg glowki i z tym usg do tej pani rehabilitant. Nadii nie ptrzeba rehabilitowac ale umowiłam sie z ta panią ze przyjde z usg to mi wszystko wytłumaczy, powie czy ok czy nie. Bo do neurologa to nie zamierzam juz isc bo to walnięta baba, a nikt iny mi nie powie, a ja sie nie znam na usg. Pierwsze było miby w normie wiec mam nadzieje ze to tez wyjdzie ok. Jutro tez jade do pracy bo kolezanki chca jeszcze raz zobaczyc Nadie, przy okazji machne szefowej zaswiadczeniem ze karmie, co by sobie nie robiła nadziei ze bedzie wymuszac na mnie zostanie po godzinach:-D Wiec jutro kolejny zajety dzien sie szykuje, ale zajrze na pewno do Was wieczorkiem:tak::tak:
a teraz uciekam na zamkniety poogladac nasze slicznosci:-)

Do góry