reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Ola bomba, że bedziecie mieć własny domek - bardzo Wam zazdroszczę. Może i nam się wkrótce uda. Oj to Ty bido teraz będziesz zalatana. Dzieci przeprowadzka, remont łazienki... To chyba będzie mało czasu na net co?? Ale domek wart tego na pewno:):tak:

Maniulka - pije ale ostrożnie. mała od tego zdecydowanie ma te trzęsiawki:baffled:

Witam z rana:-)
Siedzę przy porannej kawce,syn poszedł do szkoły córcia zaraz pójdzie spać ja nie mam żadnych planów bo wszystko zrobiłam wczoraj posprzątałam,poprałam obiad na dzisiaj mam z wczoraj nawet sałatkę wczoraj zrobiłam za to dzisiaj chyba się zanudzę ale widzę że słoneczko za gór wychodzi więc super :-)zaliczę spacerek na balkonie poleniu****e.....a dzisiaj mam 9 rocznicę ślubu :-)cieszę się że wreszcie spędzę ją z mężem bo od 3 lat nie mogliśmy spędzać jej razem szkoda tylko że nic nie mam przygotowanego żadnych niespodzianek a mąz to pewnie nawet nie pamięta:-(ja mu przypominać nie będę

A tak ogólnie to jak dobrze pamiętam Moje Maleństwo wyjechało na 6 tygodni to jakos na dniach powinna już wrócić :-)

maniulka, gratki z okazji rocznicy :tak:
Ja również popijam kawusię, Ada już znów śpi a ja zasiadłam przed kompem oczywiście. Stanowczo za dużo czasu mu poświętac i zaczyna mnie to lekko denerwować. Niedługo jednak się to skończy bo w pracy nie moge wchodzić na net, a już napewno nie w takim celu :tak: Dzień nieco pochmurny (zupełnie jak moje samopoczucie), ale padać chyba nie powinno. Czeka na mnie sterta prasowania, ale omijam ją z daleka. Ogólnie nic się nie dzieje i chyba to mnie najbardziej wkurza, chetnie bym gdzieś wyjechała, nabrać nowych sił przed wrześniem :baffled:

Witam! Narobiłyście mi smaka na kawusię. Zaraz też sobie zrobię:tak:
Lenka dziś coś marudna jest, ale brat ją dzielnie zabawia- tańczy wkoło niej i śpiewa- ona to uwielbia, a jak śmiesznie to wygląda jak on ją tak obtańcowuje:-)
We wtorek 1 września i mój zuch idzie do zerówki. Fajnie było jak miał wakacje, bo chociaż jeden obowiązek mniej, a tak nie będzie wymówki, żeby np. dłużej pospać nawet jak mała pozwoli...no cóż. Ale widzę, że on się nie może już doczekać, zaczął się znowu odwiedzać z kolegami z przedszkola (z nimi będzie też w zerówce)- brakuje mu tych kontaktów.
Dziś u nas jakoś pochmurnie, do pracy idę po południu ale tylko na 3 godz.:-)
Maniulka ja również dołączam się do gratuacji!!!! A w niedzielę my mamy rocznicę ślubu......
Idę zrobić sobię tą kawkę, postaram się znowu zaraz zajrzeć.

Ostatnia edycja:
Moja miśka już się wyspała coś króciutko dzisiaj :crazy:ale pewnie jeszcze ze dwa razy się prześpi akurat za 2 godzinki pójdziemy na spacerek to może na powietrzu sobie pośpi a przy okazji pójdziemy po Maćka do szkoły ucieszy się na pewno:-)
nik_a wakacje fajne nie trzeba było z rana się zrywać,mój tu już od tygodnia chodzi kurcze dołuje mnie trochę to że tu dzieciaki się nie bawią nie wychodzą na dwór nawet jak wracaja ze szkoły to idą gęsiego jedno za drugim w odległosci ok 3-4 metrów od siebie a każde z nich mieszka koło siebie i napewno się znaja juz nie mówię o moim małym bo on obcy ale oni.......dziwne te ludzie tu są :baffled::baffled::baffled:

nik_a w szkole mu się podoba tylko nie bardzo rozumie co do niego mówią ale jakoś sobie radzi podgląda co robią inne dzieciaki i stara się pracować na równi z nimi aha nie wiem czy mówiłam że on tu chodzi do 4 klasy przeskoczył 3 klasę program nauczania trochę niższy niż w Pl .A mi bardzo podoba się to że dziecku kupuje się tylko plecak i piórnik resztę dostaje w szkole książki,ćwiczenia,zeszyty,teczki,ołówki a nawet plan lekcji i zawsze w poniedziałek dostaje rozpiske dla rodzica co będą robić w danym dniu i na danym przedmiocie także można się z dzieckiem pouczyć i przygotowane idzie na lekcje :tak:

Ojej gdzie wy,ja tu wróciłam ze spaceru zsiadłam do czytania i pisania a tu pusto:szok::szok::szok:no i se sama z sobą popiszę
Na spacerku było fanie mała pospała ale nie za długo ona raczej na dworku nie lubi sypiać,mały popuszczał stateczki własnoręcznie zrobione nad wodą a propos woda zimna jakcholewcia brrrrrr:rofl2:

reklama
Oliwier dzis bardzo marudny- po pierwsze zawsze jest dzien po szczepieniu i zawsze tak u nas jest:sorry2::baffled::baffled::baffled:
po drugie zabkuje dalej, widac kolejna kreseczke:baffled: gryzie rece i placze:baffled::baffled::no:
Juz mi sie plakac chce...:no::no::no:
Viburcol dałam ale to i tak mało dało:no::no::no:

Ostatnia edycja:
Do góry