reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Madzik Mirkoslawa mi tez wypadaly wlosy strasznie ale uzywalam LOXON 5% (miroslawa moze i ty to mialas?)wiem ze LOXON 2% jest bez recepty wystarczy go tylko czesciej uzywac od tego 5%.
Do tego mialam jeszcze jakies tabletki

ATsonia no to ludziska maja teraz temat do rozmow!!
Ja tez ze wsi to wiem jak sie sprawy maja:-p.
Na mnie tez pewnie gadaja ze nie mam slubu koscielnego tylko cywila ale mnie to nie obchodzi niech se gadaja!!!
Wracaj szybciutko do zdrowia.

M*R* nie obcinaj swych pieknych dlugich blad wlosow!!!

Vinniki super ze sie odezwalas.
Jak Romus?

Ola dacie rade z przeprowadzka chociaz z dziecmi to nie takie latwe,ale.....milego pakowania.

Kurde juz wiecej nie pamietam bo wczoraj natrzaskalam posta i mi wcielo i juz pozniej nie chcialo mi sie pisac tylko poszlam spac

reklama
Hej dziewczynki,
mam chwilkę, więc chociaż się przywitam. U nas wszystko ok. Dominik własnie śpi, ale pewnie zaraz wstanie. Pomału zaczynam się pakować na wyjazd do Polski.
Dobrze wiedzieć, że pogoda ładna. U nas też ciepło, a wczoraj upalnie było.

Ola gratulacje ząbka:tak:i powodzenia podczas przeprowadzki. Będzie dobrze:tak:
Madzik, oby te ząbki szybciutko wyszły.
ATsonia powrotu do zdrówka:tak::tak::tak:
EVE ja też dziś jakiś konkretnych planów nie mam:no:

ja jak się zaręczyłam to wszyscy się pytali czy w ciąży nie jestem miałam 21 lat tylko że my ślub planowaliśmy na za 1,5 roku a i tak gadali ehh

My się zaręczyliśmy jak miałam 20lat i pech chciał że miałam piasek w nerkach i na oddziale nie było miejsca i położyli mnie na patologie ciąży:-D i dopiero zaczęło się gadanie:tak: a ślub wzięliśmy jak miałam 24 lata a Damianuś urodził się 3 miesiące przed moim ukończeniem 26 lat a po 3 latach Natuś:tak:

julia haha nie zle z tymi datami to tak samo jak u nas :-) z tym, ze zareczylismy sie jak mialam 21 lat slub jak mialam 24 a Hubcio urodzil sie jak mialam 26 a 3 lata pozniej Wojtek :-)

zmykam srzatac dalej i obiad robic z maluchami juz odbebnilam spacer i oczywiscie zaden spac nie ma ochoty no nic...na weeekend wybywamy do Radomia na Air Show wybiera sie ktoras z Was? ( Wojta oczywiscie zostawie z babciami starszaka wezme)

ATsonia na suchy kaszel dobry jest thiocidin (tabletki do kupienia w aptece) moja mama ostatnio się męczyła z kaszlem i lekarze jej przypisali syropy itd. i nic nie pomagały :confused: a Pani w aptece poleciła thiocidin i już pierwszego dnia nie miała kaszlu, tyle że tabletki musiała dalej brać.

No to teraz dalej Was poczytam ;-) bo tylko na razie przeczytałam post ATsoni

Ostatnia edycja:
Myfa zawsze jezdzilam na Air Show jak bylam w PL.
Super sa te pokazy a ju kiedys chyba jednego roku ich nie bylo w Radomiu tylko chyba we Wroclawiu?ale pozniej i tak przeniesli do Radomia

A no moze w Poznaniu a nie we Wroclawiu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

JA juz po obiadku maly zreszta tez zaraz lecimy na spacerek bo cieplo nawet jest przy okazji ide na poczte ta recepte wyslac.
Julia mozna kupic bez recepty Debridat tylko jest 10zl drozszy,bo kolezanka juz kupila ale jak jej dosle recepte to 10zl oddadza.

reklama
Do góry