maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Witam:-)
ewelcia86 aż poplułam monitor tak się śmiałam z tej KASZANKI a odpowiedź redakcji najlepsza
ewelcia86 aż poplułam monitor tak się śmiałam z tej KASZANKI a odpowiedź redakcji najlepsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dooobre nieee!!!!Witam:-)
hej hej
Nadia tez juz wczesniej sie ciagała za uszy tylko ze teraz pierwszy raz miała takie czerwone i chyba pierwszy raz mi sie wybudzała. Ona z reguły jest spokojna i nie budzi sie w nocy. Wczoraj wybudzała sie 3 razy ale po 23 zasneła na dobre i spała do 7, zjadła i dalej spała do 9 wiec chyba wszystko ok. Na szczęscie a wczoraj to chyba z przemeczenia bo spała przez cały dzien raz 15-20min a poźniej ok 30 min. i finito
uciekamy na spacerek zaraz, miłej niedzieli
hej hej
Nadia tez juz wczesniej sie ciagała za uszy tylko ze teraz pierwszy raz miała takie czerwone i chyba pierwszy raz mi sie wybudzała. Ona z reguły jest spokojna i nie budzi sie w nocy. Wczoraj wybudzała sie 3 razy ale po 23 zasneła na dobre i spała do 7, zjadła i dalej spała do 9 wiec chyba wszystko ok. Na szczęscie a wczoraj to chyba z przemeczenia bo spała przez cały dzien raz 15-20min a poźniej ok 30 min. i finito
uciekamy na spacerek zaraz, miłej niedzieli