reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Witam:-)
ewelcia86 aż poplułam monitor tak się śmiałam z tej KASZANKI a odpowiedź redakcji najlepsza:-D:-D:-D:-D
dooobre nieee!!!!:-D:-D:-D
ja juz to dawno temu czytalam i dzis mi sie o tym przypomnialo i odszukalam:-D:-D:-D

Maniulka cena rajtuzek zwala z nog!!!

Tutaj z nexta widzialam nowki sztuki za 3pary 10e no moze teraz 12e czyli taniej niz ta,:-p

ewelcia86 całe szczęście ze jestem super zaopatrzona w ciuszki jeszcze przed samym wyjazdem dostałam tyle ciuchów że małej starczy conajmiej do półtorej roku,ciuszki są piękne i wszystkie bardzo dobrych firm(cocodrillo,zara baby,fixoni,next,wójcik)większość to nowe nigdy nie używane są to od tej samej osoby co dostałam wczesniej dla Martyś ciuchy oni oddają mi wszystko po swojej córeczce jestem mega szczęsliwa że tyle tego mam,tu ceny sa kaoszmarne :szok:ale muszę przyznać że raktuzki piene były i jak oswoje się z cenami tu to może jednak je kupie;-)a tak ogólnie muszę podpytać jak Moje Maleństwo tu żyje ona ma przecież tyle pięknych ciuszków dla Amelki a przecież ceny tu są z kosmosu

Maniulka tutaj tez nie ktore rzeczy sav strasznie drogie.
Spodnie z Nexta 20e:szok::szok:to jest ponad 80zl!!!
Ja mam wszystkie jeansy dla szymka z lupka gdzie ostatnio zaplacilam 4e za 4pary w tym dwie pary to next jeansy malo uzywane!!!.
My tez dostalismy pare rzeczy po synku mojego m siostry ciotecznej ale nie ktore sa juz podniszczone ale zakladam mu w domu bo nowych mi troche szkoda tym bardziej ze on wymiotuje i pluje przy jedzeniu.......a dobrac marchewke czy cos innego czasami nie latwo!!!

Jutro o 14:15 jedziemy do pediatry.
Szukalam tu gastrologa i nie ma!!!!
Jest jeden ale nie przyjmuje malych dzieci:baffled::baffled::baffled:.

A wogole to w piatek dzwonilam do Polmedu i pytam sie babki czy maja gastrologa dzieciecego?/A ta do mnie tak nawet dwoch no to ja ucieszona i pytam sie czy wrazie W robia gastroskopie???
A ta do mnie tak,oczywiscie ze robia.
Dodam ze babka byla tak nie mila ze w szoku bylam !!!
No to ja juz wogole happi i mowie do babki ze oddzwonie jak pogadam z mezem bo on mial gadac z szefem czy da mu wolne na tygodniu zeby jechac z malym i ktory dzien.
Szefa mojego m w piatek nie bylo i m gadal z nim w sobote i ten powiedzial ze obojetnie w ktory dzien.
Wiec ja wczoraj dzwonie a tam mila pani oznajmila ze oni gastrologa nie maja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Tamta piiiii mnie oszukala!!!
Normalnie gadaj z D**a to cie osra!!!

hej hej
Nadia tez juz wczesniej sie ciagała za uszy tylko ze teraz pierwszy raz miała takie czerwone i chyba pierwszy raz mi sie wybudzała. Ona z reguły jest spokojna i nie budzi sie w nocy. Wczoraj wybudzała sie 3 razy ale po 23 zasneła na dobre i spała do 7, zjadła i dalej spała do 9 wiec chyba wszystko ok. Na szczęscie:tak: a wczoraj to chyba z przemeczenia bo spała przez cały dzien raz 15-20min a poźniej ok 30 min. i finito:szok:
uciekamy na spacerek zaraz, miłej niedzieli

Kitki - Jasiek tez mi się pierwszy raz obudził wczoraj w nocy. Normalnie budzi się tylko na jedzenie, pokwęka, dam mu jeść, zje i śpi dalej, a wczoraj budził się z płaczem co 2 godziny, a zjadł tylko 2 razy:szok:
dzisiejsza noc już była trochę lepsza, no ale wczoraj masakra...
może to też przez zęby, bo wczoraj cay dzien był niemożliwy.. woóle nie chciał zejść z rąk. jak tylko go gdzieś odkładałam to zaraz płacz...:baffled:

ja przelotem u nas sa jakies eliminacje do mistrzostw świata poduszkowców....ale hałasuja....

uszka maluchy ciagna tez jak sa spiace, zmeczone....moj Hubrt pamietam ze nawet sobie wloski rwal hahaha
jak boli uszko to moz a sprawdzic naciskajac mazowinke uszna takie skrzydelko jak ciecie zacznie wyraznie glosniej plakac albo wogole zaznie to zapalonko....

maniulka
ja to bym po lumpach szala...

hej hej
Nadia tez juz wczesniej sie ciagała za uszy tylko ze teraz pierwszy raz miała takie czerwone i chyba pierwszy raz mi sie wybudzała. Ona z reguły jest spokojna i nie budzi sie w nocy. Wczoraj wybudzała sie 3 razy ale po 23 zasneła na dobre i spała do 7, zjadła i dalej spała do 9 wiec chyba wszystko ok. Na szczęscie:tak: a wczoraj to chyba z przemeczenia bo spała przez cały dzien raz 15-20min a poźniej ok 30 min. i finito:szok:
uciekamy na spacerek zaraz, miłej niedzieli

Kitki - Jasiek tez mi się pierwszy raz obudził wczoraj w nocy. Normalnie budzi się tylko na jedzenie, pokwęka, dam mu jeść, zje i śpi dalej, a wczoraj budził się z płaczem co 2 godziny, a zjadł tylko 2 razy:szok:
dzisiejsza noc już była trochę lepsza, no ale wczoraj masakra...
może to też przez zęby, bo wczoraj cay dzien był niemożliwy.. woóle nie chciał zejść z rąk. jak tylko go gdzieś odkładałam to zaraz płacz...:baffled:

my wczoraj grilowaliśmy do północy, więc już nie włączałam komputera. na szczęście pogoda doopisała. w pewnym momencie zaczęło trochę kropić, ale tylko chwilkę

maniulka - niezłe ceny :szok: szok
chyba bardziej będzie Ci się opłacało przyjechać do polski na zakupy...

M*R* domyślam się ze post był do mnie ;-)super pomysł i ja nie będę patrzeć na ceny tylko wkładać do koszyka a paragon od razu wywalę :-)

ewelcia
Normalnie gadaj z D**a to cie osra!!!
No popłakałam się ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale faktycznie baba durna co jej zależało powiedzieć prawdę,ściemnia jak by to zabawne było no durna:wściekła/y:
Myfa80 nawet nie wiem czy tu lumy są ja nie widziałam w Pl to lubiałam do jakiegoś lumpika skoczyć a tu:crazy:

Maniulka ale ceny :szok::szok:
Ja to muszę poprosić ciocie żeby mi się po lumkach przeleciała ona to ma talent i potrafi wypatrzyć prawdziwe perełki (ubiera w nich 2 swoich wnuków :-D:-D siostra jej tylko daje pieniądze a to non stop coś kupuje) bo ja to nie umiem szukac .....:sorry2::sorry2:
Nom i mamy drugiego ząbka, druga jedynka !! :-)

reklama
magda19lenka gratuluje drugiego ząbka:-)ale Małgosia szyba
M*R* nic się nie stało:-)wybaczam:-D:-D:-D
A ja siedzę i się nudzę mąż pojechał z kolegą do szpitala bo wczoraj grilowaliśmy chłopaki sobie popili i wracając do domu jeden z kolesi zile stanął i chyba złamał nogę albo zwichnął siedzą juz chyba ze 3 godziny w tym szpitalu,ale Norwedzy maja na wszystko czas
Martyna już się super zaklimatyzowała wróciła do dawnych nawyków czyli spanie w dzień dwa razy dziennie po 3 godziny no i nocod 20-21 do 7-8 z tym ze niestety dalej budzi się w nocy do jedzonka i pociumkania cycusia,troche mnie to meczy juz bo tak fajnie jej się spało kiedyś i mi tez:baffled:

Do góry