reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Kiki moj zanim dobrze zasnie to czasami wybudza sie ze 2razy!!! i tez nie wiem czemu:baffled:moze ze zmeczenia:confused:.
szym za ucho juz od dawna sie ciagnie i wiem ze kilka dzieciaczkow marcowych tez wiec to raczej normalne!!!
Jak by ja ucho bolalo to by sie tak darla ze cala okolica by ja napewno slyszala~~

reklama
ATsonia Ewelcia, Adi też chyba będzie informatykiem, już nawet wie, że to na czym stoi klawiatura ( półka) to można wyciągnąć:-D Jak siedzi ze mną przy kompie, to dostaje małpiego rozumu normalnie:-D

Kitki, ja myślę, ze to ze zmęczenia Nadia taka niespokojna, Adi też nie lubi takich wypadów, bo potem jest taki rozregulowany:sorry2:

A ja mam biszkopta w piekarniku, bo jutro idziemy do mojego taty na urodziny i robię dla niego torta:-) Zmywarka za mnie zmywa, a pralka pierze, a ja zaraz idę lulku:tak::-)

Ooooo Adi się wybudził i popłakuje, idę mu zrobić mleka...

Moja też się ciąga za uszy, ja znów czytałam ze to też jest oznaką ząbkowania. Jak dziecko boli ucho to oprócz tego, że się za nie łapie to też strasznie płacze

Kitki ból ucha jest okropny ja stara a wyłam z bólu więc może to nie ból uszka oby tylko taka nowa zabawa:tak:
Byliśmy dzisiaj na zakupach takich większych pochodziłam po sklepach,popatrzałam na ceny i jestem w szoku:szok: koniecznie muszę przestac porównywać ceny z Pl bo niedługo nic nie kupię :-D najarałam się na śliczne rajstopki dla Martin ale cena mnie powaliła za 2 pary cena 199 koron czyli na nasze 100 zł :szok:mąż sie ze mnie śmieje ale mi do śmiechu nie jest

maniulka u nas to samo Zośka też już ze dwa miechy sie targa za uszy i jak na razie jest bezzębna:-) Ja dostałam pierwszego zęba też późno, nawet w mojej karcie zdrowia, która jest w przychodni jest napisane "Matka zgłosiła się z dzieckim z powodu braku zębów" z karty wynikało ze miałam wtedy 10 miesięcy:-):-), podobno to jest dziedziczne.

hej hej
Nadia tez juz wczesniej sie ciagała za uszy tylko ze teraz pierwszy raz miała takie czerwone i chyba pierwszy raz mi sie wybudzała. Ona z reguły jest spokojna i nie budzi sie w nocy. Wczoraj wybudzała sie 3 razy ale po 23 zasneła na dobre i spała do 7, zjadła i dalej spała do 9 wiec chyba wszystko ok. Na szczęscie:tak: a wczoraj to chyba z przemeczenia bo spała przez cały dzien raz 15-20min a poźniej ok 30 min. i finito:szok:
uciekamy na spacerek zaraz, miłej niedzieli

Kitki moj przewaznie tyle spi w dzien i w nocy budzi sie 2 czy nawet 3razy:baffled:.

Zazdroszcze wam spacerkow i wypadu na zakupy!!!
U nas leje od wczoraj jak z cebra,zimno jak cholercia!!!
M pojechal na targ z kolega,dzwonil ze kupil dla Szyma jakas mate grajaca i jeszcze cos za 5e:szok::szok::szok:.
Pewnie nie zle go tam przewieje:baffled:

reklama
Do góry