reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

miotlica- no pewnie, ze wiemy jak smakouje ziemniaczekz ogniska i kielbaska!!!

Szym walil mi dzis w klawiature i cos poprzestawiam nie dzialaja mi ALT-y....jak to przestawic??? bedzie problem bo koncze pisac prace mgr...moze ktoras z Was mi pomoze???

jak wciskam alt i literke-to mi wyskakuje: pomoc, zakladka, narzedzia, edycja....

HELP

reklama
ATsonia nie stety nie pomoge:-(.

A ja wczoraj wysprzatalam kuchnie i salon i nasza sypialnie a dzis lazienke musze,ale po poludniu bo po 12 wybywam i nie wiem kiedy wroce:crazy::confused::confused:.
Zaraz lece sie ogarnac.
Jade do prawnika:blink:

Eve - nastaw sobie jakąś imprezową muzyczkę, to wpadniesz w dobry nastrój :-) i Ci się zachce :tak:

ATsonia - ja niestety też nie znam się za bardoz na tych rzeczach...:-(

miotlica, Kitki - my dziś u siebie mamy tego grila, ale coś się pogoda popsuła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj i przedwczoraj było pięknie, słonecznie i gorąco, a dziś pochmurno...
dobrze chociaż że nie pada..

miroslawa moj wczesniej byl kapany o 20:30 a teraz juz o 20 czyli coraz szybciej,ale musze mu juz przestawic kapiel na 19:45 bo do 20 juz gorzej mu dotrwac:tak:.
Potem jak sie uda to na 19:30 musze go stopniowo,tak tez wczesniej robilam.

Moj smyk spi ,ja juz sie wykapalam a tu sms ze spotkanie odwolane:angry::angry::angry:dopiero w poniedzialek:baffled:.
Lece wlosy suszyc i prostowac dzis sloneczko ladnie swieci wiec moze pozniej wyskoczymy na jakis dluzszy spacerek:-)

No wlasnie gdzies wszystkich wywialo:szok::-D:szok:
My bylismy na dluuugim spacerku bo bylo cieplo a teraz ma sie na deszcz!!!

ATsonia juz nie sadzaj szymka kolo kompa:-D:-D:-Dmoj tez sie strasznie rwie ale go odciagam,wlasnie z nim walcze bo siedzi mi na kolanach:nerd:

Ja się tylko przywitam, bo jak zwykle mam mało czasu. Inne wątki poczytałam, ale ten jest nie do nadrobienia. Cały dzień siedzę u mamy a nie miałam kiedy do was zajrzeć :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no pięknie Gosia się obudziła, więc jedziemy do domu ....

reklama
Ale tu dzis pustki:szok: my po 20 wrócilismy z grila:-) Nadia od razu usneła, dzis ma dzien dziecka:-D nie chciałam jej juz kąpać na spiocha:zawstydzona/y: Oczywiscie na grilu była najgrzeczniejszym dzieckiem choc najmłodszym:tak: Tylko ze pod koniec miała jedno uszko czerwone, ale wczesniej widziałam ze je ciagneła i drapała, inni tez widzieli i stwierdzili ze od tego. Teraz niby uszko juz normalne ale Nadia juz 2 razy mi sie wybudziła z płaczem, to do niej niepodobne:szok: pogłaskana po głowce od razu zasypia. No i nie wiem czy to ze zmeczenie czy moze jednak cos z tym uchem. Tfu tfu tfu oby nie:-( gorączki nie ma. Jak nie urok to ....:wściekła/y:

Do góry