reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

miotlica- no pewnie, ze wiemy jak smakouje ziemniaczekz ogniska i kielbaska!!!

Szym walil mi dzis w klawiature i cos poprzestawiam nie dzialaja mi ALT-y....jak to przestawic??? bedzie problem bo koncze pisac prace mgr...moze ktoras z Was mi pomoze???

jak wciskam alt i literke-to mi wyskakuje: pomoc, zakladka, narzedzia, edycja....

HELP

reklama
ATsonia nie stety nie pomoge:-(.

A ja wczoraj wysprzatalam kuchnie i salon i nasza sypialnie a dzis lazienke musze,ale po poludniu bo po 12 wybywam i nie wiem kiedy wroce:crazy::confused::confused:.
Zaraz lece sie ogarnac.
Jade do prawnika:blink:

Eve - nastaw sobie jakąś imprezową muzyczkę, to wpadniesz w dobry nastrój :-) i Ci się zachce :tak:

ATsonia - ja niestety też nie znam się za bardoz na tych rzeczach...:-(

miotlica, Kitki - my dziś u siebie mamy tego grila, ale coś się pogoda popsuła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj i przedwczoraj było pięknie, słonecznie i gorąco, a dziś pochmurno...
dobrze chociaż że nie pada..

miroslawa moj wczesniej byl kapany o 20:30 a teraz juz o 20 czyli coraz szybciej,ale musze mu juz przestawic kapiel na 19:45 bo do 20 juz gorzej mu dotrwac:tak:.
Potem jak sie uda to na 19:30 musze go stopniowo,tak tez wczesniej robilam.

Moj smyk spi ,ja juz sie wykapalam a tu sms ze spotkanie odwolane:angry::angry::angry:dopiero w poniedzialek:baffled:.
Lece wlosy suszyc i prostowac dzis sloneczko ladnie swieci wiec moze pozniej wyskoczymy na jakis dluzszy spacerek:-)

No wlasnie gdzies wszystkich wywialo:szok::-D:szok:
My bylismy na dluuugim spacerku bo bylo cieplo a teraz ma sie na deszcz!!!

ATsonia juz nie sadzaj szymka kolo kompa:-D:-D:-Dmoj tez sie strasznie rwie ale go odciagam,wlasnie z nim walcze bo siedzi mi na kolanach:nerd:

Ja się tylko przywitam, bo jak zwykle mam mało czasu. Inne wątki poczytałam, ale ten jest nie do nadrobienia. Cały dzień siedzę u mamy a nie miałam kiedy do was zajrzeć :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no pięknie Gosia się obudziła, więc jedziemy do domu ....

reklama
Ale tu dzis pustki:szok: my po 20 wrócilismy z grila:-) Nadia od razu usneła, dzis ma dzien dziecka:-D nie chciałam jej juz kąpać na spiocha:zawstydzona/y: Oczywiscie na grilu była najgrzeczniejszym dzieckiem choc najmłodszym:tak: Tylko ze pod koniec miała jedno uszko czerwone, ale wczesniej widziałam ze je ciagneła i drapała, inni tez widzieli i stwierdzili ze od tego. Teraz niby uszko juz normalne ale Nadia juz 2 razy mi sie wybudziła z płaczem, to do niej niepodobne:szok: pogłaskana po głowce od razu zasypia. No i nie wiem czy to ze zmeczenie czy moze jednak cos z tym uchem. Tfu tfu tfu oby nie:-( gorączki nie ma. Jak nie urok to ....:wściekła/y:

Do góry