reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

zanim nadrobie co napisałyscie powiem wam cos z czego sie usmiejecie...

wczoraj poznałam kobiete(faceta) która zmieniła płec!!!!!
tzn urodziła sie jako chłopiec a teraz jest kobieta!!! kosmos jak dla mnie:-D:-D:-Dwyszło przypadkiem, ale on(a) sie tym wogole nie krepowała...a ja jak głupia cały czas patrzyłam na niego o sie zastanawiałam czy ptaszka uciał:-D:-D:-D

Modroklejko też znam taki przypadek do ogólniaka ze mną chodziła dziewczyna, która teraz jest facetem i mało tego ożenił się ze swoją sąsiadką z jednej klatki, dzieci nie mają. pamiętam ją/go z dzieciństwa zawsze ganiała z chłopakami i grała w nogę, włosy zawsze króciutki miała takie na jeżyka.
Czasami natura płata figle

reklama
ATsonia wracaj szybko do zdrowia!!!

Avanti no to rzeczywiscie nie ciekawie jak masz jeszcze w niedziele pracowac,ale dacie rade!!!!Pomalu wetrzecie sie w ten rytm!!!

Modroklejka wyobrazam sobie Twoja minke :-D:-D:-D
Ja widzialam faceta-tzn kobiete oj no facet przerobiony na kobiete,a zebyscie widzialy jak sie patrzylam czy ma jajka:-D:-Dale na moje oko nie mial,albo podwinal sobie podspod.
Wyszlam zza lady w sklepie i potem wracam i patrze stoi jakas wysoka "blondyna"nogi dlugie,szczupla w leginsach i tak se mysle pewnie buzie tez ma ladna:-Da tu zonk - okazalo sie ze to facet.
Wlosy oczywiscie mial blad ale pejsy ciemne:-Ddo tego normalnie piersi,pierscionki,kolia i ladna bluzeczka.
Pare razy go/ja widzialam u nas na stacji!!!

czesc kochane
ja tak na chwileprzepraszam ze tylko wpadam i wypadam ale zostalam sama z malym bo moj wrocil do pracy i jest mi troszke ciezej a wieczorami przewaznie juz padam i nie wlanczam nawet kompa,ale doczytalam ze atsonia chora,biedulko zdrowiej szybko,
ja przyszlam tylko do domu zrobic obiad bo moj wlasnie juz wraca do domku,a potem ide kolezanki i bede pewnie do wieczora,
dzis dawidek ma 5 miesiecy:-)rany jak tez czas leci:-)
pozdrawiam serdecznie

Patrycja dzisiaj dużo śpi :-) a ja odpoczywam :tak:. Wstała co prawda o 7:30 i nie spała do 10, o 10 zasnęła a ja pojechałam do tesco i reala wróciłam o 12:30 a Pati nadal spała :szok: moja mama tylko powiedziała że jak do niej zajrzała pierwszy raz to miała smoczek wypluty, leżał 10 cm od Patuńki a jak weszła drugi raz to smoczek był w buzi hehe niby aż usiadła z zdziwienia :-D. Przed chwilą byłyśmy na spacerku, no i Patuś nadal śpi ;-).
ATsonia życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Sara udanej imprezki ;-)

Idę na spacerek, może dam teraz radę troszke pospacerować, upał niesamowity :tak: Oby jutro przynajmniej nie padało, bo na to wesele jedziemy :-)

Hej dziewczynki,
melduję się, ze u nas wszytsko ok. Mój Paweł z siostrzeńcem pojechali na zakupy, Dominik zasnął więc mam chwilkę dla siebie. :tak: Pobieżnie przeczytałam co u Was i tak:
Atsonia-wracaj szybko do zdrówka
Eve u nas wczoraj i przedwczoraj temperatura dochodziła do 37Stopni. Dziś na szczęście już chłodniej:tak:. Udanego weseliska juto:tak::tak::tak:
Marzenka wszystkiego najlepszego dla Dawidka:tak:
Avanti współczuję pracy w niedzielę, ale dasz radę:tak:
Kitki-to pewnie odczyn po szczepionce. Dominik po ostatnim szczepieniu miał czerwone plamki na nóżkach. Po dwóch dniach zeszły. Teraz zrobiło mu się coś czerwonego pod oczkiem i nie wiem, czy coś ugryzło, czy to od słońca? Jak do poniedziałku nie zejdzie, to odwiedzę lekarza:baffled:

Eve udanego weselicha!!!
My w tym roku mielismy 3 i na zadnym nie bylismy:rofl2:

Kurde kazda z Was pisze ze ma super pogody tylko czemu ja nie moge tak napisac:-D:-:)baffled::crazy::blink::sorry2:.
U nas dzis troche padalo,troche wialo i tez troche bylo cieplo:baffled::baffled::baffled:.
Ogolnie duzo szymon byl na dworze-troche w bujaczku siedzial troche w wozku,na spacer nie szlam bo balam sie ze nas deszcz moze zlapac po drodze:nerd:.

Brzuch mnie jakos boli i glowa!!!
Zaraz smigam m kolacje robic,mialy byc nalesniki ale nie mam mleka,zapomnialam wczoraj dopisac do listy zakupow:baffled:

Hej Laski!!!
A ja dzisiaj bawiłam chwilę maluszka 2-miesięcznego:-) hehehe, ale fajnie było, taki leciutki w porównaniu do Adiego, tyle, że strasznie płakał, bo był po szczepieniu i jego mamusi nie było w pobliżu:-( w sumie to on był u mojej sąsiadki, ale ta nie potrafiła go uspokoić i zadzwoniła pomnie:-D ale ja pokazałam klasę i uspokoiłam szkraba w 2 minuty:-D

Agusia, słyszałaś o tej dziewczynie co u nas zmarła 24 letnia.Podobno od opalania tylko, że ja słyszłam 2 wersje, jedna że po solarium, a druga, że na wakacjach gdzieś była.....

Eve, baw się dobrze, zdepcz obcasy w tańcu!!!!:tak::-)

reklama
witam wieczornie:-)
Avanti a ty w jakiej branzy pracujesz ze w niedziele musisz do pracy,
ja narazie do pracy nigdzie nie ide,ale wciaz o tym mysle ze kiedys przyjdzie ten dzien...
tak mi kolezanka synka wybawila ze spi mi od 19 jak kamien,pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo:-)niewiedzialam czy mam go przebierac czy tez nie,ale cos zaczal sie wiercic to go wzielam na przewijak a on dalej w kimono,mleko tez na spiocha:-)takze dzis bardzo spokojny dzien mialam bez marudzenia ale za to wymeczona spacerami jestem:happy:
oby tylko przespal do rana......
dobranoc

Do góry