reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

zanim nadrobie co napisałyscie powiem wam cos z czego sie usmiejecie...

wczoraj poznałam kobiete(faceta) która zmieniła płec!!!!!
tzn urodziła sie jako chłopiec a teraz jest kobieta!!! kosmos jak dla mnie:-D:-D:-Dwyszło przypadkiem, ale on(a) sie tym wogole nie krepowała...a ja jak głupia cały czas patrzyłam na niego o sie zastanawiałam czy ptaszka uciał:-D:-D:-D

Modroklejko też znam taki przypadek do ogólniaka ze mną chodziła dziewczyna, która teraz jest facetem i mało tego ożenił się ze swoją sąsiadką z jednej klatki, dzieci nie mają. pamiętam ją/go z dzieciństwa zawsze ganiała z chłopakami i grała w nogę, włosy zawsze króciutki miała takie na jeżyka.
Czasami natura płata figle

reklama
ATsonia wracaj szybko do zdrowia!!!

Avanti no to rzeczywiscie nie ciekawie jak masz jeszcze w niedziele pracowac,ale dacie rade!!!!Pomalu wetrzecie sie w ten rytm!!!

Modroklejka wyobrazam sobie Twoja minke :-D:-D:-D
Ja widzialam faceta-tzn kobiete oj no facet przerobiony na kobiete,a zebyscie widzialy jak sie patrzylam czy ma jajka:-D:-Dale na moje oko nie mial,albo podwinal sobie podspod.
Wyszlam zza lady w sklepie i potem wracam i patrze stoi jakas wysoka "blondyna"nogi dlugie,szczupla w leginsach i tak se mysle pewnie buzie tez ma ladna:-Da tu zonk - okazalo sie ze to facet.
Wlosy oczywiscie mial blad ale pejsy ciemne:-Ddo tego normalnie piersi,pierscionki,kolia i ladna bluzeczka.
Pare razy go/ja widzialam u nas na stacji!!!

czesc kochane
ja tak na chwileprzepraszam ze tylko wpadam i wypadam ale zostalam sama z malym bo moj wrocil do pracy i jest mi troszke ciezej a wieczorami przewaznie juz padam i nie wlanczam nawet kompa,ale doczytalam ze atsonia chora,biedulko zdrowiej szybko,
ja przyszlam tylko do domu zrobic obiad bo moj wlasnie juz wraca do domku,a potem ide kolezanki i bede pewnie do wieczora,
dzis dawidek ma 5 miesiecy:-)rany jak tez czas leci:-)
pozdrawiam serdecznie

Patrycja dzisiaj dużo śpi :-) a ja odpoczywam :tak:. Wstała co prawda o 7:30 i nie spała do 10, o 10 zasnęła a ja pojechałam do tesco i reala wróciłam o 12:30 a Pati nadal spała :szok: moja mama tylko powiedziała że jak do niej zajrzała pierwszy raz to miała smoczek wypluty, leżał 10 cm od Patuńki a jak weszła drugi raz to smoczek był w buzi hehe niby aż usiadła z zdziwienia :-D. Przed chwilą byłyśmy na spacerku, no i Patuś nadal śpi ;-).
ATsonia życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Sara udanej imprezki ;-)

Idę na spacerek, może dam teraz radę troszke pospacerować, upał niesamowity :tak: Oby jutro przynajmniej nie padało, bo na to wesele jedziemy :-)

Hej dziewczynki,
melduję się, ze u nas wszytsko ok. Mój Paweł z siostrzeńcem pojechali na zakupy, Dominik zasnął więc mam chwilkę dla siebie. :tak: Pobieżnie przeczytałam co u Was i tak:
Atsonia-wracaj szybko do zdrówka
Eve u nas wczoraj i przedwczoraj temperatura dochodziła do 37Stopni. Dziś na szczęście już chłodniej:tak:. Udanego weseliska juto:tak::tak::tak:
Marzenka wszystkiego najlepszego dla Dawidka:tak:
Avanti współczuję pracy w niedzielę, ale dasz radę:tak:
Kitki-to pewnie odczyn po szczepionce. Dominik po ostatnim szczepieniu miał czerwone plamki na nóżkach. Po dwóch dniach zeszły. Teraz zrobiło mu się coś czerwonego pod oczkiem i nie wiem, czy coś ugryzło, czy to od słońca? Jak do poniedziałku nie zejdzie, to odwiedzę lekarza:baffled:

Eve udanego weselicha!!!
My w tym roku mielismy 3 i na zadnym nie bylismy:rofl2:

Kurde kazda z Was pisze ze ma super pogody tylko czemu ja nie moge tak napisac:-D:-:)baffled::crazy::blink::sorry2:.
U nas dzis troche padalo,troche wialo i tez troche bylo cieplo:baffled::baffled::baffled:.
Ogolnie duzo szymon byl na dworze-troche w bujaczku siedzial troche w wozku,na spacer nie szlam bo balam sie ze nas deszcz moze zlapac po drodze:nerd:.

Brzuch mnie jakos boli i glowa!!!
Zaraz smigam m kolacje robic,mialy byc nalesniki ale nie mam mleka,zapomnialam wczoraj dopisac do listy zakupow:baffled:

Hej Laski!!!
A ja dzisiaj bawiłam chwilę maluszka 2-miesięcznego:-) hehehe, ale fajnie było, taki leciutki w porównaniu do Adiego, tyle, że strasznie płakał, bo był po szczepieniu i jego mamusi nie było w pobliżu:-( w sumie to on był u mojej sąsiadki, ale ta nie potrafiła go uspokoić i zadzwoniła pomnie:-D ale ja pokazałam klasę i uspokoiłam szkraba w 2 minuty:-D

Agusia, słyszałaś o tej dziewczynie co u nas zmarła 24 letnia.Podobno od opalania tylko, że ja słyszłam 2 wersje, jedna że po solarium, a druga, że na wakacjach gdzieś była.....

Eve, baw się dobrze, zdepcz obcasy w tańcu!!!!:tak::-)

reklama
witam wieczornie:-)
Avanti a ty w jakiej branzy pracujesz ze w niedziele musisz do pracy,
ja narazie do pracy nigdzie nie ide,ale wciaz o tym mysle ze kiedys przyjdzie ten dzien...
tak mi kolezanka synka wybawila ze spi mi od 19 jak kamien,pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo:-)niewiedzialam czy mam go przebierac czy tez nie,ale cos zaczal sie wiercic to go wzielam na przewijak a on dalej w kimono,mleko tez na spiocha:-)takze dzis bardzo spokojny dzien mialam bez marudzenia ale za to wymeczona spacerami jestem:happy:
oby tylko przespal do rana......
dobranoc

Do góry