reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Witam:-)
Martynia drzemie a ja sie nudzę sprzątać nie mogę bo zostało mi tylko odkurzanie a nie chce jej obudzić więc czekam.Mąż urwał się na chwilę z pracy i poszedł pokazać małemu gdzie szkoła i ogólnie pogadać z dyrektorem(tutaj rektorem).
ewelcia86 ja tez mam nadzieje ze bedzie dobrze i nie będę się musiała zwijać spowrotem do Pl,mój mąż się śmieje że dobrze że tu rozpoczęcie roku szkolnego wcześniej jak coś to do 1 września zdążymy wrócić do domu,zabawny :wściekła/y:
EVE81 może ten ból głowy i kiepskie samopoczucie to od tego że myślisz juz o tym żłobku i przeżywasz
madzik_ zdrówka dla Oliwiera
Caro81 jezu takie upały fajnie:-)u mnie dzisiaj tylko 13 stopni
Kitki moja tez taka maruda może zęby dalej idą,sama nie wie czego chce ciagle jej coś nie pasi
Miroslava1979 no fajnie siatkówka ale bym pograła:-)

zAUWAŻYŁYŚCIE, ŻE OSTATNIO WSZYSTKI (NO PRAWIE) o sorry za caps - tylko się meldujemy? Dobrze, że chocieaż czasami udaje nam się pogadać:-D
Miotlica - jeszcze raz gratulacje. Kurcze, szacun za pierwsze podejście. czekamy na relację:tak:
Eve - u mnie z bólem wczoraj identyczna sytuacja. obudzilam się z bólem jeszcze rano....:baffled: aż zrobiłam sobie kawy bo tak mnie szarpało. ale kawa pomogła.

Maniulka - ja tak pytam, bo podziwiam dziewczyny które sie decydują wyjechać. mnie ciężko do Warszawy się wyprowadzić a co dopiero za granicę... Na pewno sobie poradzicie, nie mam żadnych wątpliwości

aaaaaaaaaaaaaaaaa MR - przypomniałam sobie dzis że miałam ci napisać. Jak pisałaś że rowerek Venessy stal w jej pokoju w nocy. Ja jak dostałam wymarzone buty od dziadka to z nimi spałam 3 dni:-p

Jeku Miotlica wlasie mialam pisac ze mam nadzieje ze ci dobrze poszlo a tu taka wiadomosc!!!
GRATULACJE!!!!!
Maniulka ja tak po cichutku ci zazdroszcze- zawsze chcialam zamiezkac w Norewgii, moze jeszcze mi sie uda...Trzymam kciuki zeby Wam tam bylo dobrze:tak:
Eve- nie przejmuj sie az tak tym zlobkeim, bedzie dobrze zobaczysz!! Jeszcze te parenascie dni macie tylko dla siebie, a potem jakos pojdzie:-)
Caro- ja tez mam dosc upalow, cale sczescie dzis u mnie juz chlodniej
Kitki- moze Nadince ida zabki co?? Ona raczej nie byla marudna przeciez?
madzik- Oli chlop jak dab szybko wyzdrowieje na pewno:tak:
Miroslava- ja tez bym pograla w siate, ostatni raz gralam bedac w liceum 4lata temu:zawstydzona/y: a bardzo lubie czekam az Majka bedzie duza bo mam y dla niej plan zeby byla siatkarka- warunki pewnie bedzie miec, ja mam 173, maz 189 wiec sie zobaczy:-p oczywiscie zartuje z tym planem, bedzie robic w zyciu co sie jej spodoba a nie nam:-)
No dobra jak zywkle skrobnelam dwa zdania i spadam na spacerro.
Pa pa

Miotlica ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-)
A tak sie martwilas a tu prosze za pierwszym razem!!!

Maniulka u nas tez zimno dzis znow pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzis jade do tej prawniczki!!!

Gosia ja też mam takie plany co do Patrycji :-D ale nie związane z siatkówką, zamierzam ją zapisać na jakieś kursy tańca od małego lub gry na jakimś instrumencie ;-) oczywiście jak nie będzie chciała to jej nie będę do żadnych kursów zmuszać :-D.
Miotlica gratulacje ;-)
Ja oglądam właśnie z nudów big brother'a 4 :-D bo malutka śpi. He he ostatnio na weselu tańczyłam z Marco :-D z tego programu.

reklama
Do góry