reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Witam

Nie było mi kilka dni a tu tyle naklikane:szok: nie doczytam Was niestety:-(

Informuje że przez jakiś czas będe mniej zaglądać bo remont się wlecze a teściowa wymysliła jeszcze ocieplenie domu - mój m i ja:wściekła/y:

pozdrawiam

Miotlica trzymam kciuki!!!
Julia Miotlica jutro ma egzamin na prawko!!!

Moj maly wlasnie zasypia,m sie kapie a ja przy kompie:-D:-D:-Dalez mi sie zrymowalo!!1

nie było mnie kilka dni, ale coś tam nadrobiłam...
MR strasznie współczuję niepokoju o męża. wiem co to znaczy... dobrze, że wszystko ok, a samochód jak sama piszesz rzecz nabyta...
Gosia - dużo miłości przede wszystkim:-D
Marzenka - mnie się zdarzyło nie krzyknąć...... ale mocniej przytrzymac dzecko.... :-(kurde a wstyd mi jak nie wiem. jak mała uspyiała którąś godzinę a ciągle przekręcała sie na plecy - a tak nie uśnie. :baffled: juz któryś raz ją odkręcałam i za którymś razem nie wytrzymałam i ją przytrzymałam jakoś mocniej. nie sprawiłam jej bólu broń Boże. tyle, że było we mnie dużo złości.... a potem gigantyczne wyrzuty sumienia...moja mama mnie potem kilka godzin uspokajała, mówi że każdemusię zdarza stracić panowanie nad sobą. ona też traciła:-p terazzanim strace kontrole wolę wyjść do kuchni i odetchnąć chwilkę:happy:
Miotlica - trzymam kciuki
Avanti - no i jak było, Eve a ty kiedy wracasz do pracy?
a Ola?? czy ktoś wie co z Julianką?????

u nas weekend całkiem fajny. rodzinny. duzo usmiechu było:blink: i kupiliśmy sobie lustrzankę na rocznicę slubu... na razie staram się ją rozgryźć ale łatwo nie jest

miotlica- trzymam kciuki, bądz dzielna, zachowaj zimną krew i jeśli wyczujesz, że możesz to kokietuj i zagaduj egzaminatora...w moim przypadku zadziałało!!! ewidentne wymuszenie pierszeństwa na rondzie a od 4 lat jestm szczęśliwym kierowcą :-);-)

reklama
Miotlica życzę powodzenia :tak:
Patrycja ma już mniejszy katarek :-), teraz śpi w łóżeczku na brzuszku :-D a ja mam jakiś lęk przed spaniem dziecka na brzuchu :baffled: i pewnie ją odwrócę na boczek a tak słodko wygląda na brzuszku. Pati teraz jak ma katarek to śpi na cieniutkiej podusi.

Do góry