reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

byliśmy w szpitalu - urlopowali nas na kolejne dni, jestem wściekła nadal mamy brać leki które nic nie dają, naszego lekarza nie ma z powodu urlopu, a lekarz który miał zdiagnozować małego stwierdził że szkoda męczyć dziecko i może trafimy z lekami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem wściekła bo mały przez leki ma obniżone ciśnienie, leży i jest po prostu jak "betka", a ten lekarz mnie tak wkurzył, że jak teraz znów coś takiego wymyśli to zamorduję... a najlepsze że nadal nas urlopował - czyli pewnie NFZ nadal im płaci a oni nawet podstawowego badania co mu jest nie chcą wykonać śmierdzący leń z tego lekarza....:wściekła/y::wściekła/y: nie wykonał zaleceń lekarza prowadzącego i był jeszcze przy tym taki co to nie on, że my go nie słuchamy bla bla....

a mały nadal cierpi i po lekach chyba bardziej bo tak przesypiał noc, a teraz ok 3 wstajemy budzimy go bo miałczy i się kręci pewnie z bólu pęcherza no i musimy wymuszać siusianie wkłądając go do wanny....

kończę bo duży wisi na mnie i marudzi że się nudzi... ratunku niech już będzie wrzesień

reklama
Witam:-)
M*R* ja teraz też na wsi w której jest tylko jeden sklep jak na razie zakupy robi mąż ale jeszcze trochę i ja będę robic sama
kaczuszka2 co za ludzie jak mozna tak traktować małe dziecko :szok:konowały jedne oby małemu się polepszyło trzymam za to kciuki
Agusia1987 nasza mała dostała sporo złota bardzo mnie to cieszy bo to prawdziwe pamiątki od razu zapowiadałam że nie chcemy kasy :tak:
Sara27 u nas czasy kiedy mała spała całe noce i długo rano dawno już minęły a szkoda:-(
ewelcia86 ja na swoja małą często mówię Martin a mój mąż czasami Marycha

U nas pomału codzienność mąż już w pracy,ja zaraz biorę się za sprzątanie obiad poczytałam Martynie ksiązeczki teraz bryka na macie,ciągle czekam kiedy zacznie się obracać z brzucha na plecy i na odwrót a on nic
Muszę znowu zacząc jeździć autem kurcze boje się za długo nie jeździłam ale teraz muszę bo syna do szkoły będę wozić no niby ma blisko tylko tu ciągle pada za nim dojdzie bedzie cały mokry
Tak po cichu wam powiem ze troszkę tęsknie za domem zwłaszcza za słoneczkiem którego tu już niema (mamy juz prawie jesień i ciągle pada):-:)-:)-:)-(

jejku dziewczyny probowalam was nadrobic ale tyle napisalyscie ze juz nic nie pamietam!! Tyle to te ostatnie posty- Kaczuszka, trzymaj sie, trzeba wierzyc ze wszystko bedzie dobrze!! my trzymamy kciuki!!
Co do konta to wslanie mamy zamiar otowrzyc- tzn musze namawiac na to M bo on to jest taki,ze "po co, na co: itd.... w ogole nie mysli ze kiedys moze byc gorzej i warto oszcedzac!! Nawet nie dla siebie a dla Majki!! Aczy ktoras z was jest moze w tym zorientowana?? Bo mi chodzi oczywiscie o takie konto oszczednosciowe, czy jakas ksiazeczke- sczerze to ja sie na tm w ogole nie znam:zawstydzona/y: Polecacie jakis szcegolny bank??
Ja za chwile mykam na spacer, pogoda piekna, ciekawe jak dlugo tak bedzie;-)

Gosia my mamy z m wspolne konto w PKO tak jak pisalam doplacilismy narazie Szymka pieniadze na nie tzn.zrobilismy lokate.
Pozniej chcemy zalozyc ksiazeczke oszczednosciowa i doplacac do niej!!!
Ja nie pomoge w wyborze banku bo u mnie w "miescie"jest tylko PKO,rolniczy, i jeszcze jakis;-);-);-)

M*R* kurde Twoj synek juz bedzie maila 4 zabki a moj jeszcze wogole nie ma:no:

Zebralam pranie i teraz musze skladac a tak jakos mi sie nie chce,ostatnio mam lenia,i jeszcze pozniej musze wieszac bo juz nastawilam-jak dobrze ze sa te automaty;-):tak:

M*R*,Maniulka to wy nie macie tak zle z tymi sklepami!!
Ja do najblizeszego sklepu mam jakies 2km:wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,a zeby zrobic jakies wieksze zakupy to musimy jechac do innego miasta 11km:baffled:.
nigdy jeszcze nie robilam zakupow przez neta:zawstydzona/y:.a mogla bym w tesco zrobic.
M*R* a Ty w tesco robisz???
Placisz cos za przywiezienie,u nas Polak rozwozi!!!!:-):-):-)
U mnie tez juz powoli pustki w lodowce bo wczoraj nie chcialo nam sie jechac:sorry2:

Wiatm dziewczyny nie jestem w stanie nadrobić :-( zaraz ide do pracy i juz mam stresa i doła że dziecko zostawiam :baffled:
może wpadnę jak wr.ócę z parcy i napisze jak pierwszy dzień po tak długiej przerwie ;-)

avanti85 powodzenia w pracy
M*R* jej fajnie 4 zębiska tylko szkoda że wszystkie naraz biedny maluch tylko się męczy
A u nas chyba idą następne zęby wreszcie bo strasznie długa przerwa od pierwszego do następnych

reklama
Do góry