reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

M*R* my tez w Tesco zbieramy punkty;-):-);-).
Wlasnie w ostatnim tygodniu nam przyszly kupony i jakies pieniadze na papierkach:-D:-D:-Dwiecie o co chodzi ze mamy Free

reklama
Kaczuszka- ucałuj synka! Będzie dobrze!
Avanti- powodzonka!
Lenka zjadła obiadek, popiła soczkiem i teraz sobie gada do zabawek w leżaczku:-) na spacerek pójedziemy dopiero po południu, bo teraz za gorąco.

czesc wam:-)
a ja od rana zla jakas jestem,@sie zbliza:wściekła/y:i przez te nakrzyczalam na swoje dziecko nie potrzebnie i mam teraz wyrzuty sumienia,bo nie powinnam byla to robic....czy wam tez tak sie zdarza czasem?
a u nas jeszcze zadnego zabka nie ma:-(
juz nie pamietam co ktora napisala wiec napisze ogolnie,
co do tych punktow w tesco,ja bywam tak zadko moze raz na miesiac,powod taki ze nic prawie nie kupie a place majatek i niewiem czy warto miec ta karte .co ona daje?ma jakis termin waznosci?
dlatego przewaznie wybieram lidl biedronka netto,
a od jakiegos czasu jak dawidek spi na brzuchu to spi praktycznie na kolanach z tylkiem wypietym na maksa,czy to normalne?bo troche to smiesznie wyglada:-D
avanti trzymam kciuki by w pracy bylo ok,a dzidzia napewno pod dobra opieka jest wiec pewnie nie masz co sie martwic:tak:

Aaaa i zapomniałam napisać że dostałam dziś @ i kolejny raz zupelnie nic mnie nie boli:-D, a wcześniej zawsze była masakra! Oby tak już zostało...

kaczuszka-bedzie dobrze, trzymajcie się!!!

MR- wow to Xavier zaraz będzie miał 4 zęby :-) to chyba jakiś rekord na forum :-D

marzenka21- nie przejmuj sie , każdemu mogą puścić nerwy, ja najbardziej wkurzam się jak Szymko pluje na wszystkich i wszystko podczas jedzenia, ale sie powstrzymuję od kometarzy ze wszyskich sił, tylko moja szczęka na tym cierpi, bo mocno ją zaciskam :tak:

avanti- powodzenia w pracy, jak dobrze ze ja zostaje w domu...

Gosia ja mam konto oszczędnościowe w millennium na swoim koncie i bez problemu mogę przełączać pomiędzy moim rachunkiem a tym drugim :tak: oprocentowanie roczne wynosi chyba 4%, kapitalizacja odsetek jest co miesiąc, np. na początku wpłaciłam tak na próbę tylko 19 zł i 12 groszy to miałam 7 groszy odsetek :-D. Nie wiem czy to jest dobre konto oszczędnościowe, przeglądałam tylko ofertę na koncie męża On ma konto w ING i tam jest 3,5 %. Ja mam konto studenckie więc być może na takim koncie też jest gorsze to konto oszczędnościowe.

Ja nie dawno wrocilam z masteczka,musialam isc na ta poczte:baffled:

M*r* moj tak sie darl non-stop prawie 3m jak mial kolki i jakos dalam rade to i Ty tez dasz;-).

kurde jest tak dziwna pogoda ze normalnie siedze i zasypiam!!

Caro gratulacje dla Dominika - dziś kończy 5 miesięcy
M*R* Twój mały kawaler szybko uzupełnia uzębienie :-D:tak:
Kaczuszka - trzymaj się, może lekarze w końcu zobaczą co jest małemu i będzie lepiej.

reklama
Do góry