reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Dominika81 nie rób smaka. Ja mama karmiąca, a chętnie tez wypiłabym sobie zimne piwko z sokiem w taki upalny dzień :crazy:

reklama
Hej:) Ja za piwko dziś dziękuję, mam narazie dosyć. Wypad z siostrą i mężem się udał. Spotkaliśmy baardzo dużo znajomych i tak nam się super siedziało, że o 3 dopiero zawitaliśmy do domku.
Dziś byliśmy w aquaparku- było świetnie, tylko strasznie mnie to wymęczyło, na basenie byliśmy 2,5 godz, ale Michałek się bardzo wyszalał i moje małe rodzeństwo też.
Przed chwilką siostra i maluchy pojechali już do domu rodziców a my zaraz musimy ogarnąć to małe pobojowisko, które zostało. Zjedliśmy kolację z Michałkiem , Lenka usypia w łóżeczku- cieszymy się ciszą i spokojem. :-)
U nas z zazdrością Michałka nie ma problemu, jest bardzo wyrozumiały i strasznie zakochany w Małej. Tak było od samego początku- łącznie z ciążą, kiedyś o tym pisałam. Jest to dla nas bardzo miłe i jako rodziców w sumie to taka duma, że tak go wychowaliśmy, że potrafi kochać i dzielić się swoim życiem z innymi, bo z kolegami też nie ma problemu, on jest bardzo serdeczny i wrażliwy.
Ojej, ale się napisałam o nim, ale zazwyczaj tylko o naszym maluszkach piszemy, to chyba raz na jakiś czas można o starszych;-).
A tak poza tym to Lenka kończy dziś 5 mies.- ale leci ten czas....

Witajcie
Unas tez dzis upał straszny, bylismy w parku i u pradziadków Nadii. Było fajnie tylko jak pawła babcia brała mała na ręce to miałam jakis taki lęk, normalnie bałam sie ze ją upusci a głupio mi było jej zabronic:baffled:
Maniulka - kuruj sie biedactwo
Ewelcia - ja jeszcze nie mam opiekunki, na razie mój paweł jest bez pracy wiec on bedzie z Nadia, chociaz z tesciami tez nie wiem co, tesciowa bardzo chce jej pilnowac ale ja nie (napisze o co chodzi na wz)
Gosiu - wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia

Kitki jak Roberta prababcia trzyma Patrycje to tez mam stracha :-D, ona ma około 80 lat, moja babcia ma 62 wiec jak ona trzyma Patusie to się nie boje bo ma dużo siły w sobie.
Ewelcia Szymonek ma już 6 miesiecy ojj jak ten czas szybko leci.
Nika wszystkiego najlepszego dla Lenci

Myśmy dzisiaj kupili malutkiej świnkę skarbonkę o taka FISHER PRICE ŚWINKA - SKARBONKA!!!! (706652166) - Aukcje internetowe Allegro ale malutka sie cieszyła, hi hi aż zdziwienie ze takie malutkie dziecko potrafi się tak cieszyc. Muzyczka w tej zabawce jest fajna. Mysmy kupili w selgrosie za 85 zl. Garnuszek na klocuszek tez byl w takiej cenie.

nik_a to prawda - o naszych starszych pociechach piszemy mało, ale na pewno kochamy je tak samo mocno jak te młodsze :tak::-)
To dobrze, że rodzeństwo tak bardzo się kocha.
Wszystkiego najlepszego dla Lenki.

hej!!
Ja tylko na chwilke,poczytalam co zescie naskrobaly ale nie mam mocy pisac:no:;-).
Bylismy u znajomych poplotkowalismy i dzionek zlecial,maly po 20 juz kimal a teraz sie wybudzil z placzem dalam mu smoka i zasypia biedak w lozeczku!!!
Cos czuje ze bedzie nie ciekawa nocka:crazy:

Agusia fajna ta swinka!!
Ja planuje kupic garnuszek na klocuszek!!

M*R* bo ja padnieta dzis bylam/jestem ale jakos od kompa odejsc nie moge!!!!:-pa bo mojego szefa ciezko wyczuc,troche kret jest,nawet jak w cztery oczy sie z nim gada to ciezko a przez telef.to juz wogole,czasami gada cos a za pare sekund odwraca kota ogonem-rozumiecie o co chodzi?!

M*R*tak już się utarło i mówi na siebie Neska - nawet jak się przedstawia, co prowadzi do tego,że nie każdy rozumie jak ma na imię. Tutaj Vanessa to rzadko spotykane imię, a Neska to już coś niezrozumiałego :-D
Na Sandrę mówię Drusia, więc pewnie też będzie używać tego skrótu ;-):-D
Dzisiaj Drusia kończy 5 miesięcy. Dziewczyny chyba, aby uczcić ten dzień zmówiły się i obie urządzają od rana płaczliwy koncert :wściekła/y::no: Dobrze,że mąż dzisiaj w domu...

Sara no to ladnie pospalyscie sobie!!!
Moj juz mi zrobil pobutke o 7:10 ale on lezal w swoim "lozeczku" do 8 a ja na lozku jeszcze komara dusilam:-D:-D:-DTzn on napewno nie lezal bo jak lukalam co on robi to raz na brzuchu raz na plecach a to mial nogi tam gdzie glowa....
Sara a duzo gosci macie na chrzciny zaproszonych?
Sami organizujecie czy rodzice/tesciowie sie dokladaja?

My to co zebralismy ze chrzcin to wplacilismy szymkowi na konto tzn na nasze konto zesmy doplacili tylko taka lokate 1roczna zrobilismy a za rok mozna to przedluzyc albo wyplacic ....no ale jednak troche niez poleza na lokacie a pozniej zalozymy mu ksiazeczke oszczednosciowa,mamy zamiar doplacac mu!!!!

Czy ktos tez tak zrobil lub ma zamiar zrobic?

Nili napewno mala bedzie mowila Drusi jak bedzie wieksza:tak:
Wiem jak moj brat byl baly i podobny troche do wuja Jozka i wystarczylo ze ja kiedys wyskoczylam Jozek!!! i tak zostalo do tej pory!!!
Prawie wszyscy wolaja Jozek na niego,a on sie tego wstydzi najbardziej przy dziewczynach;-):-p

reklama
Ewelcia ja mam w swoim banku otwarte konto oszczędnościowe ;-) i tak mam pieniądze Patrycji, na chrzcinach zebraliśmy więcej niż za nie zapłaciliśmy...co prawda głównie dzięki chrzestnym (mojemu bratu i jego dziewczynie) i mojej babci, moi rodzice kupili prezent bo mówiłam im że nie chce od nich pieniędzy :-D a reszta dała tyle że się zwrócili albo i nie :-D.Prezentów rzeczowych Patrycja dostała mało, od moich chrzestnych buciki Adidasa i dresik Reeboka ;-) i to tyle :-D.

Do góry