Eve kurcze nawet nie wiedzialam ze jest taka choroba
Duzo zdrowka dla mamy!!!
ATsonia czy ja dobrze zrozumialam Szymon ma 3 zabkai??!!!
Mam jakies przycmienie umyslu bo od 4 do 5 szym postanowil nie spaccwiczyl przekrecanie na brzuszek i na odwrot czemu akurta na ranem.
Dzis ledwo kumam nie dosc ze poszlam spac po 2 to jeszcze szym.
Wogole nie wiem po co on to "cwiczy"nad ranem jak on ma to juz tak opanowanea wogole to zaczyna robic tak jak Julitka Sary :-):-).
M*R* super ze imrezka udana!!!
Najwazniejsze ze dzieci szczeliwe,no a z tego co piszesz to ......bardzo!!
Fajnie ze Vanessce podobal sie prezent tez bym chciala taki dostac;-);-);-).
A Xavier marudny pewnie na zabki;-)oby jak najszybciej mu powychodzily!!.
Moj stwierdzil ze na roczek kupi Szymkowi PlayStation3wiecie nie spelnione marzenia z dziecinstwa sie odzywaja.
Kurde pisalam sm-a do szefa ze chce sie z nim dzis spotkac i pogadac i o ktorej godzinie bedzie i narazie nic mi nie napisalznajac jego to japierw musi obmyslec plan jak ze mna gadac zeby przypadkiem czegos przez przypadek nie chlapnac i do tego jeszcze plan awaryjny.
niech sie ciolek odzywa szybko my pozniej na zakupy chcemy jechac!!!
Duzo zdrowka dla mamy!!!
ATsonia czy ja dobrze zrozumialam Szymon ma 3 zabkai??!!!
Mam jakies przycmienie umyslu bo od 4 do 5 szym postanowil nie spaccwiczyl przekrecanie na brzuszek i na odwrot czemu akurta na ranem.
Dzis ledwo kumam nie dosc ze poszlam spac po 2 to jeszcze szym.
Wogole nie wiem po co on to "cwiczy"nad ranem jak on ma to juz tak opanowanea wogole to zaczyna robic tak jak Julitka Sary :-):-).
M*R* super ze imrezka udana!!!
Najwazniejsze ze dzieci szczeliwe,no a z tego co piszesz to ......bardzo!!
Fajnie ze Vanessce podobal sie prezent tez bym chciala taki dostac;-);-);-).
A Xavier marudny pewnie na zabki;-)oby jak najszybciej mu powychodzily!!.
Moj stwierdzil ze na roczek kupi Szymkowi PlayStation3wiecie nie spelnione marzenia z dziecinstwa sie odzywaja.
Kurde pisalam sm-a do szefa ze chce sie z nim dzis spotkac i pogadac i o ktorej godzinie bedzie i narazie nic mi nie napisalznajac jego to japierw musi obmyslec plan jak ze mna gadac zeby przypadkiem czegos przez przypadek nie chlapnac i do tego jeszcze plan awaryjny.
niech sie ciolek odzywa szybko my pozniej na zakupy chcemy jechac!!!