reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Eve kurcze nawet nie wiedzialam ze jest taka choroba:crazy:
Duzo zdrowka dla mamy!!!

ATsonia czy ja dobrze zrozumialam Szymon ma 3 zabkai??!!!
Mam jakies przycmienie umyslu bo od 4 do 5 szym postanowil nie spac:wściekła/y:cwiczyl przekrecanie na brzuszek i na odwrot czemu akurta na ranem:wściekła/y:.
Dzis ledwo kumam nie dosc ze poszlam spac po 2 to jeszcze szym:rofl2:.
Wogole nie wiem po co on to "cwiczy"nad ranem jak on ma to juz tak opanowane:-D:-D:-Da wogole to zaczyna robic tak jak Julitka Sary :tak::tak::-):-).

M*R* super ze imrezka udana!!!
Najwazniejsze ze dzieci szczeliwe,no a z tego co piszesz to ......bardzo!!
Fajnie ze Vanessce podobal sie prezent tez bym chciala taki dostac;-);-);-).
A Xavier marudny pewnie na zabki;-)oby jak najszybciej mu powychodzily!!.

Moj stwierdzil ze na roczek kupi Szymkowi PlayStation3:szok::szok::szok:wiecie nie spelnione marzenia z dziecinstwa sie odzywaja:blink:.

Kurde pisalam sm-a do szefa ze chce sie z nim dzis spotkac i pogadac i o ktorej godzinie bedzie i narazie nic mi nie napisal:baffled::baffled::baffled:znajac jego to japierw musi obmyslec plan jak ze mna gadac zeby przypadkiem czegos przez przypadek nie chlapnac i do tego jeszcze plan awaryjny.
niech sie ciolek odzywa szybko my pozniej na zakupy chcemy jechac!!!

reklama
dziewczyny ja tylko szybko bede was czytac potem
wczorajsza uroczytsosc super, obylo sie bez ryczenia jak bobr :-D no coz, niby czuje sie po jakos inaczej a w sumie tak samo, tyle ze teraz to juz jestesmy malzenstwwem pelna geba- i jestem przeszczesliwa, bo jednak wiara ma dla mnie duze znaczenie i ten slub koscielny tez byl dla mnie wazny:tak::-)
Maja na chrzcie w sumie grzeczna, dopiero pod koniec byl straszliwy ryk, nie mogl jej ksiadz przekrzyczec:-D spiaca byla bidulka i nie mogla zasnac:-(
no to tyle narazie;-)

edis i ivas i jak to jest z ta roznica wieku waszych dzieciatek?strasze pomaga?czy jest raczej zazdrosne?
Ja muszę przyznać, że gdybym wiedziała jak bardzo Kamil pokocha Anulkę to już dawno miałabym drugie dziecko:tak: Zazdrości nie widzę żadnej, nawet jak parę dni temu robiliśmy z Kamilem zakupy do szkoły to obowiązkowo musiałam kupić coś Ani, bo się tak o prezent dla niej upominał. Zawsze pamięta żeby coś jej kupić, chętnie się nią zajmuje, bawi się, pomaga przy kąpieli. Często zdarza się także że ja muszę coś pomóc teściowej w polu a Kamil zostaje z małą w domu(mieszkamy na wsi i teściowa ma zasadzone trochę ogórków które co 2dni trzeba zebrać). Co ok. 2godziny tylko dzwoni do karmienia.

ewelcia- tak :tak: trzy zęby skubaniec ma!!!!!!! ja osiwieję przez tego małego potworka, nim się obejrzę pewnie zacznie mi baby do domu sprowadzać :-D

Gosia wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia!!Duzo milosci i wytrwalosci:-).
Edis fajnie ze Kmil tak bardzo pokochal siostre,oby to sie nigdy nie zmienilo:tak:
A jaki opiekunczy i zawsze o Ani pamieta,fajnego masz synka:tak:

A my siedzimy narazie w domku pogoda barowa czyli troszke pokrapuje deszczyk,szef dzwonil i nie mial dla mnie czasu bo jedzie na urlop,pytal sie czy wracam do pracy,a ja mowie ze nie,a ten zebym przemyslala decyzje.
Mam isc gadac z nim w nastepnym tyg.czyli P45 jeszcze mi nie wystawil:-D:-D:-D.
Chciala bym chociaz na miesiac wrocic bo brakuje mi kilku skladek do zasilku ale......problem w tym ze nie mam z kim malego zostawic a do zlobka go nie oddam bo wiem jakie sa Irolki!!!!
A zlobek mam w miasteczku i calkiem nie drogi!!!
Na wtorek jestem umowiona do prawniczki na 18 musze sie poradzic co zrobic zebym mogla miec zasilek???
Moze lepiej ze jeszcze rozmowa z szefem nie odbyta,poradze sie prawniczki i zobacze co ona powie.
:-p

reklama
ewelcia86- no jak za jednym razem??? przecież Szym ma dwa zęby od lipca a ten trzeci dopiero 8.08 wylazł...coś Ci się pokiełbasiło ;-):-D aaa!!! już wiem dlaczego, bo Ci się Twój Szym nie dał wyspać :-);-)

Do góry