reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Agusia mój Alanek jak miał katarek to dawałam mu krople Navisin i mu było lepiej zakrapiałam mu 3 razy dziennie i katar ustepował tak na 2godz po zakropieniu :tak: także może spróbuj i jeszcze dawałam mu Pyrosal ( zalecenie pediatry ) niecałą małą łyżeczkę do herbaty :tak:

reklama
Edis fajnie że się odezwałaś :tak: a wiesz co tam u Justiny? ;-) w końcu jej synek to miał być Twój zięć ;-).
maniulka najtrudniejsza pewnie była przeprowadzka dla synka, mam nadzieje że się zaklimatyzuje :tak:. Dla Ciebie najważniejsze pewnie aby mąż i dzieci byli blisko, córcia jeszcze koleżanek nie miała w PL a synek już pewnie miał spore grono znajomych. Ale napewno zniesie przeprowadzke bardzo dzielnie,

Ewelciu wszystkiego najlepszego dla Szymonka z okazji pół roczku !!!!
Niech się zdrowo chowa i dużo wam rozrabia.:tak::tak:

Saro, twojej Julitce też życzę wszystkiego najlepszego, poł roku - to już spora panienka :tak::tak:

wasze dzieciaczki mają już pół roku, a pamiętam jak to niedawno było jak siedziałam przed kompem, z brzeszkiem i jak na forum "spływały" wieści o waszych poradach (bo w końcu byłyście pierwsze), a ja z jednej strony się w duchu cieszyłam, a z drugiej denerwowałam, że marcówki zaczęły się wypakowywać. A tu szkraby pokończyły już pół roku !!!!!! ależ czas leci .... :-):-)

Hej dziewczyny tak dawno mnie tu nie było ale mój komp nadal nie może się zalogować na bb nawet nie czytam na bierząco i sorki za to serdeczne kurcze szkrabki mają już po 6msc a mój zaraz skończy 5 . U nas jest ok chłopaki troche przeziebione ale kryzys juz jest zarzegnany musze teraz przełozyc szczepienie małego bo miał antybiotyk byliśmy dziś w rokitnie i nikuś kupił sobie miecz świetlny ale już mnie zaczyna drażnić hihihi oby baterie szybko padły pozdrawiam was i wasze skarby do usłyszenia może już na swoim kompie buziaczki papa

ewelcia86 wszystkiego naj dla Szymka :-)Rogaliki wyglądają pysznie mniam
KasiulkaWwitaj faktycznie dawno cię nie było,zdrówka dla chłopaków
A moja własnie daje koncert jeszcze do końca się chyba nie za klimatyzowała nie chce spać w dzień przez co jest marudna jak cholera i nic jej nie pasuje :wściekła/y:

reklama
Ewelcia - wszystkiego dobrego dla Szymonka, jejku juz pól roku:szok: ale szybko minęło
Maniulka - fajnie ze juz sie zaaklimatyzowaliście, a widok z okna na pewno cudny

ja dzis wieczorkiem sama z Nadia:-( paweł ma wypad z kolegami a ja juz świra dostaje i nie moge sie doczekać aż wybije 20 i położe moją małą rozrabiarę spac:tak:
wpadne później bo Nadia znów jękoli:baffled:

Do góry