reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Agusia mój Alanek jak miał katarek to dawałam mu krople Navisin i mu było lepiej zakrapiałam mu 3 razy dziennie i katar ustepował tak na 2godz po zakropieniu :tak: także może spróbuj i jeszcze dawałam mu Pyrosal ( zalecenie pediatry ) niecałą małą łyżeczkę do herbaty :tak:

reklama
Edis fajnie że się odezwałaś :tak: a wiesz co tam u Justiny? ;-) w końcu jej synek to miał być Twój zięć ;-).
maniulka najtrudniejsza pewnie była przeprowadzka dla synka, mam nadzieje że się zaklimatyzuje :tak:. Dla Ciebie najważniejsze pewnie aby mąż i dzieci byli blisko, córcia jeszcze koleżanek nie miała w PL a synek już pewnie miał spore grono znajomych. Ale napewno zniesie przeprowadzke bardzo dzielnie,

Ewelciu wszystkiego najlepszego dla Szymonka z okazji pół roczku !!!!
Niech się zdrowo chowa i dużo wam rozrabia.:tak::tak:

Saro, twojej Julitce też życzę wszystkiego najlepszego, poł roku - to już spora panienka :tak::tak:

wasze dzieciaczki mają już pół roku, a pamiętam jak to niedawno było jak siedziałam przed kompem, z brzeszkiem i jak na forum "spływały" wieści o waszych poradach (bo w końcu byłyście pierwsze), a ja z jednej strony się w duchu cieszyłam, a z drugiej denerwowałam, że marcówki zaczęły się wypakowywać. A tu szkraby pokończyły już pół roku !!!!!! ależ czas leci .... :-):-)

Hej dziewczyny tak dawno mnie tu nie było ale mój komp nadal nie może się zalogować na bb nawet nie czytam na bierząco i sorki za to serdeczne kurcze szkrabki mają już po 6msc a mój zaraz skończy 5 . U nas jest ok chłopaki troche przeziebione ale kryzys juz jest zarzegnany musze teraz przełozyc szczepienie małego bo miał antybiotyk byliśmy dziś w rokitnie i nikuś kupił sobie miecz świetlny ale już mnie zaczyna drażnić hihihi oby baterie szybko padły pozdrawiam was i wasze skarby do usłyszenia może już na swoim kompie buziaczki papa

ewelcia86 wszystkiego naj dla Szymka :-)Rogaliki wyglądają pysznie mniam
KasiulkaWwitaj faktycznie dawno cię nie było,zdrówka dla chłopaków
A moja własnie daje koncert jeszcze do końca się chyba nie za klimatyzowała nie chce spać w dzień przez co jest marudna jak cholera i nic jej nie pasuje :wściekła/y:

reklama
Ewelcia - wszystkiego dobrego dla Szymonka, jejku juz pól roku:szok: ale szybko minęło
Maniulka - fajnie ze juz sie zaaklimatyzowaliście, a widok z okna na pewno cudny

ja dzis wieczorkiem sama z Nadia:-( paweł ma wypad z kolegami a ja juz świra dostaje i nie moge sie doczekać aż wybije 20 i położe moją małą rozrabiarę spac:tak:
wpadne później bo Nadia znów jękoli:baffled:

Do góry