reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Kurcze a kiedy Maleństwo do nas coś napisze?? :-D

Dziewczyny aż mi głupio, bo ja czasami nie odnoszę się do każdej z osobna jak piszę, mam jakieś dziury w mózgu chyba bo zapominam nieraz co miałam odpisać. Wybaczcie :tak:

reklama
EVE ja mam tak samo :-D czasami w trakcie czytania sobie układam mojego posta co komu odpisać a na końcu i tak wszystko zapominam :-D tzn. prawie wszystko :-D

ja też częstio zapominam... a potem nagle mi się przypomin i jest już za późno i nie chce mi się już.......
No właśnie ja też myślałam o maleństwie...?? kiedy ona wraca do domu? kiedy te 6 tygodni minie? Ciekawa jestem jak Amelka.
ATsonia - tęsknimy, wracaj szybko.
Karolka - za Toba też;-)

o boze :szok:jaka awantura:szok::szok:
az mnie oczy bola od czytania:-D
ale komentowac tego nie bede bo nie ma sensu:-)temat zakonczony:happy2:
tyle zescie stron naprodukowaly ze nie dam rady wszytskiego przeczytac,mykam spac za chwile...
co u nas?hmmmmm pierwszy raz w zyciu dawidka zlapal nas deszcz na spacerze,gdybyscie mogly zobaczyc jego mine,biedak niewiedzial ci sie dzieje,nie mialam przy sobie folii wiec zakrylam go kocykiem po sama buzie bo akurat deszcz na niego lecial,a i tak buzke mial mokra,heh o sobie nie wspomne:-Dmokra kura bylam:-)
u nas zabki juz ida ,dawidek mial tylko 2 drzemki w ciagu dnia,meczyl sie plakal,nic nie pomagalo,takze zabki nadchodza:-)
moje dziecko dzis na deser zjadlo srednie jablko i pol banana:szok:bylam pewna ze nie zje az tyle:-D:-Dale mu smakowalo:-D

dobrze koncze kochane.do jutra milych kolorowych snow
przepraszam ze nie odp kazdej mamusi ale padam po dzisiejszym dniu,wybaczcie:sorry2:

reklama
Wpadlam znow bo jestem ciekawa co sie dzieje:-D

Mleko Nan2 dosypuje od wczoraj 2 miarki na 150ml.

ATsonia wracaj bo tesknimy,Karolka za Toba oczywiscie tez!!!

juz ne pamietam co miam napisac,zaraz lece sie kapac i lulu!!!
m zrobil salatke owocowa i troche mu podjadlam;-):-):-p:happy2:

Do góry