reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Babo zastanow sie co piszezsz!! I co z tego ze znasz czyjegos meza??? Co bedziezsz teraz grozic moze " znam wymiary twojego dziecka, lezysz" ???? Mysle ze kazda z nas ma swiadomosc ze maja tu dostep wszyscy, zarowno nieznajomi, ale mozed sie zdarzyc ze i znajomi! Tyle ze my w odroznieniu od ciebie sie tego nie wstydzimy i piszemy otwarcie a nie skrywamy sie jak szczury!!!!! CO za tupet w ogole!!!!
A pozdrawiaj sobie swoje znajome a nie kobiety ktorym trujesz zycie.... po to mamy wlasnie watek zamkniety zeby tam takie osoby jak ty nie wpychaly sowjego kinola dlugiego! A jak o czyms piszemy publicznie tzn ze tak chcemy, tak ma byc wiec najlepiej na drugi raz sie nie odzywaj!!

a w ogole to czsesc dziewczyny, mily poczatek dnia, nie ma co....
ech ide wypic herbatke- mam nadzieje ze nikt nie wykorzytsa w przyszlosci tej informacji przeciwko mnie:dry:

mafetka tobie sie tez niech nie ydaje ze pozostaniesz anionimowa-nawet jesli usunełas swoj post z poznajmy sie:-)
łatwo sprawdzic ze wiktorek...

domyślam się :)

Nie jestem trollem - chodzi mi o to, że łatwo tutaj znaleźć kogoś, a że internet jest mały :) i nie kiedy wychodzą dziwne zbiegi okoliczności..

Ja nie jestem jakaś złośliwa ani nic w tym stylu.. tylko napisałam a tu już wielkie oburzenie pfff ;) ..

Witam:-)
Zaraz zmykam do pracy- szara rzeczywistość...ale cóż. Mała właśnie uskutecznia swoje wygibasy na macie, aż żal mi ją zostawić na pół dnia.
Dziwne sytuacje tu się ostatnio dzieją, a to co napisała mafetka uważam, że jest WOGÓLE niepotrzebne, po co komu to wiedzieć, nawet jeśli to prawda....????
Madzik_ mam nadzieję, że Oliwierek dobrze zniesie dalsze ząbkowanie:tak:
Do później!!!

hejka

ja mam dosc juz dziwnych osob i sytuacji...na lutowkach zostalo nas kilka osob, ale co do kazdej mamy pewnosc kto kim jest bo juz 2 spotkanka mialismy z naszymi rodzinkami ....
zauwazylyscie ze po tym zamieszaniu nagle pojawily sie mamuski, ktore pewnie podczytywaly tylko nas.... a teraz beda chcialy na zakmknietym byc.... nie jestem zlosliwa, ale spotkalam sie juz i z przypadkami kiedy ta sama osoba miala kilka nickow....poza tym sama moze nie pisze za czesto, ale jak mi czas pozwala to cos tam skrobne....ale nie mam przerw miesiecznych jak niektore...

a tak wogole to czytam o tym mleku i nawet nie wiedzialam ze Nan 2 nalezy wprowadzac w ten sposob ze dodawac po miarce do 1 ....ja chyba bede wprowadzac tak jak zmienialam mleka ( z nutramigenu na nan)...tzn... w pierwszy dzien raz podam nan2 nastepnego dnia juz 2razy...i tak wyeliminuje to pierwsze mleko.....

nik_a wcale Ci sie nie dziwie ....
moja mam chce zabrac mi mojego 3 latka na wakacje kurcze i niby 2 tygodnie, ale ja jakos sie boje.....mąż sie zgodzil a ja mam ciagle jakies obawy.....

reklama
Hmmm, witam, mam chwile, bo tadzio spi... ale sie tu dzialo, awantura!

A ja Wam powiem, ze troche Nike rozumiem... nie to, ze mi przeszkadza, ze sie pisze o roznych szczegolach.. Ale fakt, ze niekiedy troche sie zatracamy na tych forach, nie?;-)nie na wszystkich to dziala dobrze. Powiem wam, ze jak czytam o obrotach waszych dzieci i ich umiejetnosciach, to niekiedy wpadam w panike, ze z Tadziem "cos nie tak", bo on jeszcze nic z tych rzeczy nie potrafi...na szczescie potrafie sobie jakos z tym poradzic. A opisy rzeczy, ktore kupujemy traktuje jako dużą pomoc w wyborze, co mam sama kupic. To bardzo bardzo pomocne!!
Mysle, ze Nika nie miala na poczatku zlych intencji, po prsotu nie jest tak wylewna w pewnych tematach i juz. A potem sie wszystko rozkrecilo i emocje puscily...

Ehhh, babki nie dajmy sie zwariowac, kazdy jest inny i kazdy ma swoj sposob na zycie.

Madzik - ale ty masz dobrze, ze juz 2 zeby za wami... U nas zaczelo sie megaslinienie, pediatra powiedziala, ze dziasla rozpulchnione, ale tak moze byc jeszcze dlugo:shocked2:

Do góry