reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
upsss, ja też! przekaż proszę córeczce: Wszyyyystekiego co naj!

Załączniki

• krowa_tort.jpg
    krowa_tort.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 21
Wiatm dziewczynki z wieczora :tak:
nadrobilam wątek i widze że kłótnia była ale nie ma się co przejmować:sorry2:a jestem zdania takiego jak dziewczyny żeby zablokować jej dostęp do W.Z bo tam są nasze dane i inne sprawy o których rozmawiamy a nie chcemy żeby ktos to czytał niepowołany :tak:
U nas dzień minął nawet fajnie popłudniu się rozpogodziło więc poszlismy na spacer i całe popłudnie sędziliśmy na dworze :cool2: z mamą się pogodziłam także jest ok Alanek jest za nią cieszy się do niej i nie boi się także nie martwie sie jak to będzie jak z nią zostanie :tak:
Madzik gratuluje Oliwierkowi 2 zęba:tak: mój jeszcze nie ma ani jednego ale ma dziąsła napuchniete i jest marudny jak jasna cholera :eek:
M*R ale Vanesska miała przygodę super :tak: Noi wszystkiego najlepszego dla niej :-D

Witam. Ależ dzisiaj się zrobiło tłoczno i gwarno na forum. :szok:
Nie mam pojęcia o co Nika81 mogła się tak zbulwersować. Przecież nikt jej niczego nie kazał i zawsze może odmówić podania jakiś danych.
Co do zablokowania jej dostępu do wątku zamkniętego - jestem za. Lepiej aby nie miała dostępu do naszych danych, bo nie wiadomo do czego może je wykorzystać :no:
Madzik Ty to robisz dopiero smaka tak pysznym jedzonkiem :-D;-)
Dla Oliwerka gratulacje z okazji drugiego ząbka;-)
M*R* gratulacje dla Vanessy - szykuje się z niej modeleczka:-D

Maly spi na mnie:-D,dziekuje dziewczyny z calego serducha w imieniu corki :-):tak::-)jestescie kochane!!!
Avanti ,jest taka cienka niewidoczna nic miedzy matka i corka ,zawsze sie z mamuskami godzimy:tak:.
To czekam tylko na modroklejke i prosba pojdzie wyzej (chodzi mi o zamkniecie dzialu).

M*R nie zamykajcie W.Z tylko zablokujcie jej dostęp :tak:

reklama
Mam mała nowinkę - przebiłam Sandrze dzisiaj uszka - trochę płakała po przebiciu, ale teraz wcale nie zauważa zmiany...kręci się jak zawsze na wszystkie strony i jak obracam kolczykiem to nie płacze, więc chyba jej nie boli. Vanessa miała prawie 6 miesięcy jak jej przebiłam, więc mam nadzieję, że Sandra przejdzie to równie dobrze jak jej siostra.

Do góry