reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Witajcie
Oj ale trafiłam w sam środek burzy na forum:confused2: Dziewczyny dajcie juz spokój obie strony maja po trochu racje, Nika nie chce ujawniać danych i ok, mogła to bardziej delikatnie napisac albo tak jak któraś napisała najlepiej na priva do M*R. Może nie do konca miała pretensje do nas, wyraziła swoje zdanie, moze źle ja troche odebralismy, nie wiem próbuje sie postawic w jej sytuacji.:confused: Z drugiej strony racje macie ze odzywa sie zawsze jak ma problem, ze wtedy wie gdzie jestesmy a tak to milczy albo ma do kogos z forum pretensje, czesto nieuzasadnione. Dajmy juz spokój pyskówkom i obrażaniom drugiej strony, bo co to da, tylko niepotrzebne nerwy. A przeciez mamy tutaj sobie poprawiac humor a nie go psuć no nie:tak::-)
Nika, nikt Cie stad nie wyrzuca, jak masz ochote to pisz, tylko nie zakładaj z góry ze ktoś z nas Cię atakuje albo coś robi na złość bo tak nie jest:tak:
Życze wszystkim miłego dnia

ps. Gratuluje ząbka Oliwierkowi

reklama
cześć dziewuszki
ale atmosfera napieta, ale Justyna chyba dobrze to podsumowała
M*R* gratuluję zostania moderatorką - nie wiem czy to fakt dopiero od niedawna, czy ja dopiero zauważyłam;-);-)
Madzik, ale Oliwer (czy Oliwier, o matko nigdy nie zwróciłam na tu uwagi, popraw mnie w razie czego) szybki, 2 ząbek, ogromne gratulacje !!:tak::tak: a nie gryzie Cię po piersi w trakcie karmienia :sorry2::sorry2:??
moja Gosia już 2 dzień marudna na maxa - mam nadzieję, że mi to w końcu wynagrodzi zębiskiem w paszczy :-D:-D

M*R mala miala naprawde fajna przygode i to jeszcze w urodziny...napewno bedzie to dlugo pamietala:-)

Adi dzisiaj strasznie marudny:sorry2: na szczescie teraz zasnal, niech sie zdrzemnie, bo ja juz wysiadam...

A co do zamknietego, to jezeli Nika miala dostep, to ja jestem za zablokowaniem jej go...jezeli Ona nie chce sie udzielac, to nie powinna widziec co my tam piszemy i pokazujemy!

M*R - Wszystkiego Najlepszego dla Twojej małej modeleczki, STO LAT:tak:
z tego wszystkiego zapomniałam napisać o tym wyzej:zawstydzona/y:

U nas od kilku dni nic ciekawego sie nie dzieje, Nadia marudna jak cholera, na górze widac takie białe plamki i jak dotykam palcem to wyczuwam ostre ale ząbków dalej nie widac:no:

Madzik ale masz pyszne jedzonko w domku, mniam mniam, normalnie ślinka mi cieknie i chyba z tego wszystkiego tez cos dobrego upichce:-D

Powinnam zostac bezstronna wiec tylko informuje ze Nika po godz.15- ej pousuwala zdjecia z albumu.

a ja Ją broniłam bo troche mi Jej było szkoda, tzn. próbowałam sie postawic w Jej sytuacji i Ją zrozumiec no ale jeśli pousuwała wszystko to chyba jasne ze nie chce więcej z nami pisać więc myślę że do zamkniętego nie powinna miec chyba dostępu. Tam sa nasze dane, nazwiska, łacznie z numerami telefonów, nie chciałabym aby któraś z nas stałą sie nie daj Boże obiektem głupich żartów

Ojej, ale się narobiło- ale chyba nie będę komentować..napiszę tylko, że szkoda, że mam podobny nick i mam nadzieję, że nie będę źle kojarzona:szok:
a ja zauważyłam właśnie na moim suwaczku że zbliża mi się kolejna rocznica ślubu:szok:
Ja też mam rocznicę niebawem- 30.08 i ciekawe co wymyślimy z tej okazji....hmmm zapewne będzie miło:tak:
A tak ogólnie to dzień za dniem leci jak szalony.... Lenka dostała przedwczoraj i dziś mięsko- bardzo jej smakowało.
A ja wczoraj byłam na aerobiku- jutro też idę. Przed ciążą chodziłam regularnie 2x w tyg i brakowało mi takiego ruchu. Super że znów zaczynam:-)
Narazie zmykam do Marudki bo coś kwęka. Pa!

reklama
Miałam trochę zajęć dlatego mnie nie było. A tu prawdziwa burza z piorunami :-D Nie znam Niki za bardzo, bo chyba zadko się udzielała więc płakać za nią nie będę. Jak nie chce z nami jakos tu funkcjonować to nikt na siłę jej trzymac nie będzie. Również żegnam!!:oo:

Madzik, gratulejszyn z okazji 2-go ząbka :-D

MR, złóż córuni najserdeczniejsze życzenia.

A co do Niki, to proponuję nie karmić "trola". Ona chce tu namieszać między nami :crazy:

Do góry