reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Witajcie
Oj ale trafiłam w sam środek burzy na forum:confused2: Dziewczyny dajcie juz spokój obie strony maja po trochu racje, Nika nie chce ujawniać danych i ok, mogła to bardziej delikatnie napisac albo tak jak któraś napisała najlepiej na priva do M*R. Może nie do konca miała pretensje do nas, wyraziła swoje zdanie, moze źle ja troche odebralismy, nie wiem próbuje sie postawic w jej sytuacji.:confused: Z drugiej strony racje macie ze odzywa sie zawsze jak ma problem, ze wtedy wie gdzie jestesmy a tak to milczy albo ma do kogos z forum pretensje, czesto nieuzasadnione. Dajmy juz spokój pyskówkom i obrażaniom drugiej strony, bo co to da, tylko niepotrzebne nerwy. A przeciez mamy tutaj sobie poprawiac humor a nie go psuć no nie:tak::-)
Nika, nikt Cie stad nie wyrzuca, jak masz ochote to pisz, tylko nie zakładaj z góry ze ktoś z nas Cię atakuje albo coś robi na złość bo tak nie jest:tak:
Życze wszystkim miłego dnia

ps. Gratuluje ząbka Oliwierkowi

reklama
cześć dziewuszki
ale atmosfera napieta, ale Justyna chyba dobrze to podsumowała
M*R* gratuluję zostania moderatorką - nie wiem czy to fakt dopiero od niedawna, czy ja dopiero zauważyłam;-);-)
Madzik, ale Oliwer (czy Oliwier, o matko nigdy nie zwróciłam na tu uwagi, popraw mnie w razie czego) szybki, 2 ząbek, ogromne gratulacje !!:tak::tak: a nie gryzie Cię po piersi w trakcie karmienia :sorry2::sorry2:??
moja Gosia już 2 dzień marudna na maxa - mam nadzieję, że mi to w końcu wynagrodzi zębiskiem w paszczy :-D:-D

M*R mala miala naprawde fajna przygode i to jeszcze w urodziny...napewno bedzie to dlugo pamietala:-)

Adi dzisiaj strasznie marudny:sorry2: na szczescie teraz zasnal, niech sie zdrzemnie, bo ja juz wysiadam...

A co do zamknietego, to jezeli Nika miala dostep, to ja jestem za zablokowaniem jej go...jezeli Ona nie chce sie udzielac, to nie powinna widziec co my tam piszemy i pokazujemy!

M*R - Wszystkiego Najlepszego dla Twojej małej modeleczki, STO LAT:tak:
z tego wszystkiego zapomniałam napisać o tym wyzej:zawstydzona/y:

U nas od kilku dni nic ciekawego sie nie dzieje, Nadia marudna jak cholera, na górze widac takie białe plamki i jak dotykam palcem to wyczuwam ostre ale ząbków dalej nie widac:no:

Madzik ale masz pyszne jedzonko w domku, mniam mniam, normalnie ślinka mi cieknie i chyba z tego wszystkiego tez cos dobrego upichce:-D

Powinnam zostac bezstronna wiec tylko informuje ze Nika po godz.15- ej pousuwala zdjecia z albumu.

a ja Ją broniłam bo troche mi Jej było szkoda, tzn. próbowałam sie postawic w Jej sytuacji i Ją zrozumiec no ale jeśli pousuwała wszystko to chyba jasne ze nie chce więcej z nami pisać więc myślę że do zamkniętego nie powinna miec chyba dostępu. Tam sa nasze dane, nazwiska, łacznie z numerami telefonów, nie chciałabym aby któraś z nas stałą sie nie daj Boże obiektem głupich żartów

Ojej, ale się narobiło- ale chyba nie będę komentować..napiszę tylko, że szkoda, że mam podobny nick i mam nadzieję, że nie będę źle kojarzona:szok:
a ja zauważyłam właśnie na moim suwaczku że zbliża mi się kolejna rocznica ślubu:szok:
Ja też mam rocznicę niebawem- 30.08 i ciekawe co wymyślimy z tej okazji....hmmm zapewne będzie miło:tak:
A tak ogólnie to dzień za dniem leci jak szalony.... Lenka dostała przedwczoraj i dziś mięsko- bardzo jej smakowało.
A ja wczoraj byłam na aerobiku- jutro też idę. Przed ciążą chodziłam regularnie 2x w tyg i brakowało mi takiego ruchu. Super że znów zaczynam:-)
Narazie zmykam do Marudki bo coś kwęka. Pa!

reklama
Miałam trochę zajęć dlatego mnie nie było. A tu prawdziwa burza z piorunami :-D Nie znam Niki za bardzo, bo chyba zadko się udzielała więc płakać za nią nie będę. Jak nie chce z nami jakos tu funkcjonować to nikt na siłę jej trzymac nie będzie. Również żegnam!!:oo:

Madzik, gratulejszyn z okazji 2-go ząbka :-D

MR, złóż córuni najserdeczniejsze życzenia.

A co do Niki, to proponuję nie karmić "trola". Ona chce tu namieszać między nami :crazy:

Do góry